- 24 Şubat 2010
- 1.615
- 594
- 173
[ı]acıktım yine yaa...[/ı]
çiğdemcim merhaba hoşgeldin yoktun sanırım bikaç gündür.geçmişide okumadım ama bi sorunmu oldu bebeğinle ilgili yoksa.ölüm falan demişsin allah korusun.
24 haziranda gittim en son bende ya 15 gün sonra demişti dr. bana kararsız kaldım kafam karıştı benim.temmuz 7demi gideyim yoksa sonraki hafta pazartesiymiş günü ozamanmı?
doğru ama allah korusun düşüncesi bile cok cok ama cok kötü ben düşünmek istemiyorum kızımla birlikte cok uzun yılla yasıcaz hatta ben kızımı okula götürücem kep törenine gidicem hatta onu evlendiricem torunları sevicem diye uzun vadede planlarım var o yüzden hiç böyle seyleri düşünme ne kendini nede bebğini üz :)
dalga geçiyorsunuz sanırsam benim daha 10 gün var kızçemi görmeme ama az kaldı bundan sonra hep görücez hep yanımızda olucaklar az kaldı
sorma bende cok acıktım onun için yemeğe iniyorum benim iştahım acıldı ya cok yiyorum hadi gelince görüşürüz:))) cok dedikodu yapmayın okumakta zorlanıyorum
ozaman 7 sinde gidicem bugün tam 33 haftalık oldum
7 sinde 33+6 olucam yani 34 haftamıda bitirmiş olucam.
yanlış hesaplamıyom dimi
Evet... 7'sinde mi gideceksin, ne tesadüf, ben de 7'sinde gideceğim bucaya. Karşılaşırız belki...
özge hanım geçen gittiğimde ikinci katta pol.4 de idi.senin dr.sanırım alt katta.
ama karşılaşsakta tanımayızki birbirimizi
Onların pol.leri değişiyor her hafta nedense... Orada bıcır bıcır konuşan bir kız varsa o kesin benim
iyiyim canım sen nasılsın?
seni görünce hep battaniyeyi sorasım geliyor :)))
ben bitirdim yorgancıyada verdim kenarlarına saten fırfır geçildi gayette
iyi oldu fotoğrafını koyarım bir ara...
çiğdem facebook da varmısın?
selammmm...
off midem diye dolanan görürsen o da benimdir.:):)muhtemelen elimde şişemle dolanıp dururum.krem renkli anvelop bağlanan bi trençkot giyiyorum.olurda dikkatini çekerse:)
pisipisim napıosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?