2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hoşgeldin hayatım. Yok geçen hafta pek kıpraşmamıştı bebeğim, kocamla aramızda bu yüzden polemik olmuştu. O yazdıklarımı söylemişti bana. Ben de alınmıştım. Başka birşey yok.
Kaç haftalıktın sen? 34-36-37-38 diye gidiyor muayene araları, 36'dan sonra her hafta gidiyorsun.

Ben görevim ne zaman biterse o zaman gitmeye hazırım. Nasıl ki annem beni büyüttü, okuttu, evlendirdi. Sonra güzel Rabbim görevinin bittiğini ilan etti. Erken oldu ama hikmetinden sula olunmaz ki... Tabi ki ölmeyi düşünmüyoruz hiçbirimiz, önümüzde uzun yıllar var, ama tadir-i İlahi benim söylediğim.

sorma bende cok acıktım onun için yemeğe iniyorum benim iştahım acıldı ya cok yiyorum hadi gelince görüşürüz:))) cok dedikodu yapmayın okumakta zorlanıyorum

ben hiç acıkmıyorum yaa. akşama kadar yemesem olur yani.sırf bebek için atıştırıyorum bişeyler.birde midem kaynamasın diye.
kalsiyum iç
magnezyum iiç demir şurubu iç derken yemeye vaktim kalmıyo nerdeyse.bide bu ara iltihap nedeni ile suya yüğklendim

Ben de gidip tıkınayım, bayılacağım yoksa açlıktan... Minişimi doyurayım gelirim.

ozaman 7 sinde gidicem bugün tam 33 haftalık oldum
7 sinde 33+6 olucam yani 34 haftamıda bitirmiş olucam.

yanlış hesaplamıyom dimi

ozaman 7 sinde gidicem bugün tam 33 haftalık oldum
7 sinde 33+6 olucam yani 34 haftamıda bitirmiş olucam.

yanlış hesaplamıyom dimi

Evet... 7'sinde mi gideceksin, ne tesadüf, ben de 7'sinde gideceğim bucaya . Karşılaşırız belki...

özge hanım geçen gittiğimde ikinci katta pol.4 de idi.senin dr.sanırım alt katta.
ama karşılaşsakta tanımayızki birbirimizi

Onların pol.leri değişiyor her hafta nedense... Orada bıcır bıcır konuşan bir kız varsa o kesin benim

Onların pol.leri değişiyor her hafta nedense... Orada bıcır bıcır konuşan bir kız varsa o kesin benim

off midem diye dolanan görürsen o da benimdir.:):)muhtemelen elimde şişemle dolanıp dururum.krem renkli anvelop bağlanan bi trençkot giyiyorum.olurda dikkatini çekerse:)

iyiyim canım sen nasılsın?
seni görünce hep battaniyeyi sorasım geliyor :)))
ben bitirdim yorgancıyada verdim kenarlarına saten fırfır geçildi gayette
iyi oldu fotoğrafını koyarım bir ara...

iyiyim canım sen nasılsın?
seni görünce hep battaniyeyi sorasım geliyor :)))
ben bitirdim yorgancıyada verdim kenarlarına saten fırfır geçildi gayette
iyi oldu fotoğrafını koyarım bir ara...

ayy eline sağlık eminim harika olmuştur.sorma benim battaniyeden vazgeçtik biz sonra.benim ve eşimin battaniyeler çıkınca ortaya evde 15e yakın battaniye oldu.bende ördürmek istemedim.çok aklım kaldı ama belki ikinciye ördürürüm nasip:):)

çiğdem facebook da varmısın?

Maalesef yokum, kocam tek. olduğu için pc'de ne yaptıysam görebiliyor, istemiyor face olsun. O yüzden yok.

Hoşgeldin pisi, naber??

off midem diye dolanan görürsen o da benimdir.:):)muhtemelen elimde şişemle dolanıp dururum.krem renkli anvelop bağlanan bi trençkot giyiyorum.olurda dikkatini çekerse:)

Valla insanların giydiklerine hiç dikkat etmem. Resmimi koyayım şimdi, kaldırırım birazdan. Beni görürsen hastanede hiiiiç erinme gel, hem bekler hem eğleniriz ok??

Son düzenleme:
biliyomusunuz ben daha hastane çantamı ve bebeğin beşiğini hazırlamadım bile beşik alındıda hala kutusunda duruyor kurulmadı yatağı dikilmedi nevresimi hazır değil yastığı bile yok bebeğimin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…