kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Sen de haklısın vallahi... Top gibi olduk kaydirigubbakcemile3
E bu bebekler bütün girmedi ya, yani biz bütün sokmadık. İki kişilik eğlence sonunda... Benim de sloganım, "tatlı tatlı yersen, acı acı çıkarırsın" :roflol:
aynı keyiflen çıksa keşkeee delikafadulden
tamam çiğdemcim eğer görürsem laf atarım bi sana:)
biliyomusunuz ben daha hastane çantamı ve bebeğin beşiğini hazırlamadım bilebeşik alındıda hala kutusunda duruyor kurulmadı yatağı dikilmedi nevresimi hazır değil yastığı bile yok bebeğimin :)
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Ben de 1 saattir falan normal doğum yapanların , dikiş tecrübelerini okuyorum. İnşallah hepimiz fazla acı çekmeden yavrularımızı kucağımıza alırızzzzzzzz
canım sormuşsun ama ben çıkmıştım.ben sultangazide oturuyorum..burada yetişen gazel diye bir yer var tül perde
ne ararsan satıyorlar.orada işte tacın kumaşları var hem de çok fazla çeşit var.süper desenler ben bayıldım yani.
demek istediğim perde tül vs.diken yerlerde bulabilirsin tacın
nevresim kumaşlarını..buraya yolun düşerse buradan da bakabilirsin...
nstye bende giricem bu gidişimde nst odası bitanemi var.ikinci kattaki yermi?msn adresin varsa oradan göstereyim buraya koymam:)özelden yaz sen bana ben ekleyim seni
teşekkür ederim canım , sağolsun çiğdem de kartalda bir tanıdıklarını tarif etti daha yakın sanırım bize ihtiyaç olursa diye not aldım.
sizler bebeği tutmak için süslü şilte gibi birşey yaptırdınız mı ? Bakındım sağa sola ama bir türlü rastlayamadım bilmem nasıl birşey olduğunu anlatabildim mi ?
biliyomusunuz ben daha hastane çantamı ve bebeğin beşiğini hazırlamadım bilebeşik alındıda hala kutusunda duruyor kurulmadı yatağı dikilmedi nevresimi hazır değil yastığı bile yok bebeğimin :)
Hani kilo tansiyon baktırıyoruz ya 2. katta acilin yanında? Orası aynı zamanda nst odası. Bazen sıkışık olursa acildeki 3. makinaya bağlıyorlar. Öğle tatili yapılmıyor. O yüzden demiştim sana, yanında tatlı birşey getir. Çıkmıyor yoksa nst'de birşey, yiyeceksin 15-20dk geçecek o zaman çıkıyor sonuç.
Benim msn adresim yok ama mailimi atabilirim sana. Ya da sen özelden gönderirsin resmini, ben silerim baktıktan sonra...
Sen gördün di mi beni. Kaldırayım mı artık??
evet park yatak aldım.pamöuktan ince bi şilte diktireceğim şimdilik yatak içine.birde kumaş almıştım onu nevresim takımı diktireceğim.ama hepsini kendim yapacak olunca bide işten geç çıkıyorum hiçbirşeye vaktim kalmıyor
ayyy öfff hem şimdiki zamana hem de geçmişe bakıyorum öldüm size gülmekten
çiğdemcim yaavvv.çok komiksiniz...
bu arada ben de iyiyim de deli gibi yiyorum yiyorum doymuyorum ne yapıcam ben
böyle..biraz aç kalırsam yavru hıçkırmaya başlıyor bu da çok tuhaf bi durum akşam
acıktım meyve yiyip yattım ama tabi doymadım başladı hıçkırmaya 40 dk kadar sürdü
yavrum benim çok kötü oluyor...kalktım bişiler yedim sonra...
şu an annemleri bekliyorum k.kardeşim cerrahpaşa da bi prof.a göründü.beyninde kitle
vardı yaa.kasıktan girilip beyine kadar anjiyo yapılacakmış üzüldüm tabii ama diirek
ameliyat demelerinden iyidir diye düşündüm.off daha 25 yaşında başına gelmeyen
kalmadı parça alınacak sonrasına karar verilecekmiş(...
gördüm gördüm kaldırabilirsin . hıhı o odaya giriyorum bende hep kilo ve tansiyon için . doktorda tok gel dedi nst için zaten.kahvaltımı yapar girerim inşallah.özelden atiim resim ben sana ohalde
Biz de park yatak aldık. Bak kenarlardaki demirleri birleştirmeden ortadaki tıpa gibi şeyi kaldırmayın. Hiçbirşey yapmadan önce yanlardaki demirleri birleştirin sonra tıpayı çekin açılsın. Biz 2 saat uğraştık, sonradan aklımıza geldi. Eşek kraft nasıl kurulacağını yazmamış düzgün. Maymunlar gibi deneme yanılma yöntemiyle bulduk. Nasıl da kıymetli bulduysak, kapatmadık, bir daha kuramayız diye kaydirigubbakcemile3 .
Ben aynı yerden yatağını, uyku setini filan aldım. Kızlarağasının orada barış bebe var ya, oradan baktık, peşin para verince güzel de indirim yaptılar.
Ay çok güzelmişsin kız, maşallah... Haydi hayırlısı çarşambaya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?