2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

--------------------------------------------------------------------------------

ben geldim kızlar....dr um salı tekrar çağırdı sancım çıkmadı. salı günü gününü belirleyelim dedi. cumada olabilir pazarteside dedi.. bakalım hayırlısı.. bebişlerim akıllı uslu duruyolar gelmeye niyetleri yok yani....

Pisim fundacım sağolun kızlar.inşallah çıkmaz kötü birşey ama her halukarda ameliyat diyecek
gibime geliyor dr.çünkü genç olanlarda ameliyat öneriliyormuş...
neyse kardeşim de kalacak ben de galiba pazara kadar kal dedim ben de izin aldı mı bilemiyorum
hastaneden inşallah almıştır bugün yarın falan pek giremem kızlar haberiniz olsun...
ayy onları beklerken çok acıktım onlar gelmeden de yemek istemiyorummm...
ne yapıcam ben bu iştah olayını üfff.çok yiyorum çokk ama yaklaşık 15 gündür yarım kg bile
almadım..hiç oynamıyor tartı yaaa.

aman ne güzeli ay şişko patatesin biriyim işte bende:)

Ben de armut oldum hiç merak etme, eski güzellikten eser kalmadı. Saçlarım yaratılıştan kıvırcık, yine fönlerim süper olur. Bir de mor ince robadan tişörtüm var onu giyerim kotun üzerine. Online randevu oldu iyi mi? Benim k.validem de geliyor benimle. Çok hoş sohbettir, vakit su gibi akar beklerken. 1. katta karşılaşmasak bile, nst sırasında kesin karşılaşırız.

hehehe süper bu kıslar yaaa.aferin onlara kaydirigubbakcemile2

Hoşgeldin....

Oh iyi iyi, uslu uslu beklesinler bir süre daha...

ay kızlar sizde buluşuyorsunuz ne güzelll...
kocişleriniz olmayacak mı yanınızda pisim sen kaynananla
gidersin kesin de ne diyecen nereden tanıyorum diycen kaydirigubbakcemile3

inşallah canım.şimdikilo ve tansiyon için ben tıklayıp direk dalıyodum odaya.nst içinde yanı şekil dimi.yatak boşsa alıyomu. biyerden sıra veriyolarmı.ilk giricem ya bilmiyorum sen girmişsin daha önce biliyosundur

Aynı kattayız canım, Özge hanım 3'te olacakmış, Muhammet bey 5'te, ya 5'te ultrason yokkkkk, acilde bakacak ya offf yaaaa delikafadulden

ya bu aralarda aşağısı dolu kimse muhabbet etmiyor yaa
niye kızlaaar 11 kişi var aşağıda hep ama hep okuyosunuz olmaz kiiiiiii...
gelin muhabbeteee.....

benim eşim geliyo benle ama kapı önünde falan beklemiyo bayanlar rahatsız olmasın diye koridorda oturup bekliyo beni.eşim biliyo zaten bu grubu hediyeleşme faslından sonra

benim eşim geliyo benle ama kapı önünde falan beklemiyo bayanlar rahatsız olmasın diye koridorda oturup bekliyo beni.eşim biliyo zaten bu grubu hediyeleşme faslından sonra

hehe benimki de bilio başından beri hatta ben burayı okuyordum böle bikaç
gündür eşim dedi sen de yazsana o zaman pisi84 diye bi nickim vardı şifresini
bi türlü hatırlayamamıştm sonra tekrar üye oldum yazdım şimdi herakşam anlatıyorm
özet geçiorm onakaydirigubbakcemile3

K.validem biliyor ki sizlerle konuştuğumu. Hep anlatıyorum sizleri. Orada hiç tanımadığımız kişilerle bıcır bıcır muhabbet ediyoruz, konuştuklarımla mı bir şey olcak pisim?

Hayır, doktor sana bir kağıt verecek kaşelenmiş olarak. Çıkacaksın muayeneden sonra odadan, 2. katta acilin karşısında kayıt yeri var ya, acile gelenleri kaydediyorlar. Ahan da oraya gideceksin, kağıdını uzatıp "nst sırası alacaktım" diyeceksin. Kadın kağıdını alacak, ismini soracak, sonra o kağıdın arkasına nst sıra numarası yazıp verecek. İçeriden çağıracaklar sonra, numara sırasına göre.

maşallah onlara

kk buluşuyorrrrrrrrrrrr

benimkide biliyo bana birşey olsa hemen diyo diğer ağustos annelerind de oluyormuymus garibim bükemediğin eli öpeceksin :)))

hımmmmmm bak ben önce giriliyo sonra muayene ediliyo sanıyoduum.ozaman nst için muayene olmayı bekleyeceğim.ay sağol çiğdemcim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…