2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bu kez 7de hastanede olacağım erken sıra alabilmek için ya geçende 7 buçukta ordaydım 12. idim özge hanımda.

merhaba hanımlar nasılsınız? uzun zamandır topiğe gelemiyorum. pc im olmuyor gündüzleri gece geliyorum kimseler yok..

ne var ne yok? çok özledik sizi. kızım ve biz iyiyiz çok şükür. bi selam verelim kendimizi hatırlatalım dedik :)

çok mütevazi gördüm seni :))))))))

Çok pis mütevaziyimdir kaydirigubbakcemile3 . Başkası söylese utancımdan pancara dönerim ama kendi kendime yaparım, üff süperim diye. Geçen hastanede teyzenin biri beni bir sevdi bir sevdi anlatamam. Böyle yanaklarımdan makas filan aldı. Cadıyım işte n'apayım??

hımmmmmm bak ben önce giriliyo sonra muayene ediliyo sanıyoduum.ozaman nst için muayene olmayı bekleyeceğim.ay sağol çiğdemcim

Ben de öyle sanıyordum, ama içeride kayıt yapıyorlar deftere. Kim göndermiş vs vs diye.

fundaaa naber kııııızzzznaniknaniknaniknanik

iyiym ne yapayım kızımla oynasıyoruz o beni tekmeliyo bende mutlu oluyorum sen neyapıyorsun

hoşgeldin iyi yapmışsın nasılsın bakalım

iyiym ne yapayım kızımla oynasıyoruz o beni tekmeliyo bende mutlu oluyorum sen neyapıyorsun

hoşgeldin iyi yapmışsın nasılsın bakalım

nasıl olalım. iyi olmaya çalışıyoruz. stresli günler hala devam ediyor tam gözyaşım diniyor toparlanıyorum başka bi münasebetsizle kuhatap oluyorum.iş çığırından çıktı iyice. çözüm yok sona yaklaşıyoruz.29 temmuzda ilk duruşmamız var. o güne kadar nolur bilemem canım.

siz nasılsınız?

bu kez 7de hastanede olacağım erken sıra alabilmek için ya geçende 7 buçukta ordaydım 12. idim özge hanımda.

O da bişi mi? Ben geçen salı 7'de gittim şinasi beye sıra alayım diye; 39 numaraydım. Orada çalışanlar tanıdıklarına alıyormuş sıra. Bir de övüne övüne anlatıyorlar. klava:

ay ben çok sevdim bu nicki bununla mı devam etsem ne?kaydirigubbakcemile3
fundacık ben de iyiyim annemleri bekkliyorumm...
üfff duymayan yok demiiii?:icecream:
BEN ANNEMLERİ BEKLİYORUUUUMMM...hihoyyyt

Canım hoşgeldin... Hakkınızda hayırlısı olsun ne diyeyim.

KIYAMAM BOŞVER ONLARI BEBİŞİN NASIL DURUMDAN ETKİLENMESİN YETER

ay ben çok sevdim bu nicki bununla mı devam etsem ne?kaydirigubbakcemile3
fundacık ben de iyiyim annemleri bekkliyorumm...
üfff duymayan yok demiiii?:icecream:
BEN ANNEMLERİ BEKLİYORUUUUMMM...hihoyyyt

BENCE YOKTUR :))

Epic hoşgeldin ben defne:)))

BU NİCKİ KULLANMANIN NE ANLAMI KALDI :)))))))kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

tüüü terbiyesizler nolcek.anacım yokki bizimde bi tanıdığımız bi fayda görelim.

Neyse... Şinasi beye bir daha gitmeyeceğime göre bir daha içimden kalaylamama da gerek kalmayacak. Kocama söylerim, 7 buçuk 8'e doğru atar bizi hastaneye artık.

hoşbulduk tatlım. amiin demekten başka şey gelmiyor elimden.. iyisiniz inş.?

Çok şükür bekliyoruz, gün sayıyoruz işte. Umarım herşey senin için çok daha iyi olur.

KIYAMAM BOŞVER ONLARI BEBİŞİN NASIL DURUMDAN ETKİLENMESİN YETER

BENCE YOKTUR :))

BU NİCKİ KULLANMANIN NE ANLAMI KALDI :)))))))kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

hoşbulduk defnecim. tebdil-i rumuzda ferahlık var dedin heralde :))

hehehe aynen öyle epic...diycem ama fundanın da dediği gibi bu nicki kullanmanın
bi anlamı kalmadı yaniiii üfff didoşş okumasa bari geçmişi ben de şaka yapsam ona
ama okuyabilir de...neyse ben defneye dönüyorum gene...bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…