hahaha beni tanıyan var mıııııııı?kaydirigubbakcemile2eski nickimin şifresini buldummm.kaydirigubbakcemile3
çok mütevazi gördüm seni :))))))))
hımmmmmm bak ben önce giriliyo sonra muayene ediliyo sanıyoduum.ozaman nst için muayene olmayı bekleyeceğim.ay sağol çiğdemcim
fundaaa naber kııııızzzznaniknaniknaniknanik
merhaba hanımlar nasılsınız? Uzun zamandır topiğe gelemiyorum. Pc im olmuyor gündüzleri gece geliyorum kimseler yok..
Ne var ne yok? çok özledik sizi. Kızım ve biz iyiyiz çok şükür. Bi selam verelim kendimizi hatırlatalım dedik :)
hahaha beni tanıyan var mıııııııı?kaydirigubbakcemile2eski nickimin şifresini buldummm.kaydirigubbakcemile3
iyiym ne yapayım kızımla oynasıyoruz o beni tekmeliyo bende mutlu oluyorum sen neyapıyorsun
hoşgeldin iyi yapmışsın nasılsın bakalım
bu kez 7de hastanede olacağım erken sıra alabilmek için ya geçende 7 buçukta ordaydım 12. idim özge hanımda.
nasıl olalım. iyi olmaya çalışıyoruz. stresli günler hala devam ediyor tam gözyaşım diniyor toparlanıyorum başka bi münasebetsizle kuhatap oluyorum.iş çığırından çıktı iyice. çözüm yok sona yaklaşıyoruz.29 temmuzda ilk duruşmamız var. o güne kadar nolur bilemem canım.
siz nasılsınız?
O da bişi mi? Ben geçen salı 7'de gittim şinasi beye sıra alayım diye; 39 numaraydım. Orada çalışanlar tanıdıklarına alıyormuş sıra. Bir de övüne övüne anlatıyorlar.klava:
Canım hoşgeldin... Hakkınızda hayırlısı olsun ne diyeyim.
nasıl olalım. iyi olmaya çalışıyoruz. stresli günler hala devam ediyor tam gözyaşım diniyor toparlanıyorum başka bi münasebetsizle kuhatap oluyorum.iş çığırından çıktı iyice. çözüm yok sona yaklaşıyoruz.29 temmuzda ilk duruşmamız var. o güne kadar nolur bilemem canım.
siz nasılsınız?
ay ben çok sevdim bu nicki bununla mı devam etsem ne?kaydirigubbakcemile3
fundacık ben de iyiyim annemleri bekkliyorumm...
üfff duymayan yok demiiii?:icecream:
BEN ANNEMLERİ BEKLİYORUUUUMMM...hihoyyyt
Epic hoşgeldin ben defne:)))
Epic hoşgeldin ben defne:)))
tüüü terbiyesizler nolcek.anacım yokki bizimde bi tanıdığımız bi fayda görelim.
hoşbulduk tatlım. amiin demekten başka şey gelmiyor elimden.. iyisiniz inş.?
KIYAMAM BOŞVER ONLARI BEBİŞİN NASIL DURUMDAN ETKİLENMESİN YETER
BENCE YOKTUR :))
BU NİCKİ KULLANMANIN NE ANLAMI KALDI :)))))))kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
hoşbulduk defnecim. tebdil-i rumuzda ferahlık var dedin heralde :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?