KIYAMAM BOŞVER ONLARI BEBİŞİN NASIL DURUMDAN ETKİLENMESİN YETER
ı
slm kızlar şükür sonunda badanada bitti tadilatta tabi bende
sıra bebşimin odasını kurmaya kaldı cumartesi oda geliyor sonra doğuma kadar istirahat etçem yoksa merdiven tepesinde doğuracam walla
slm kızlar şükür sonunda badanada bitti tadilatta tabi bende
sıra bebşimin odasını kurmaya kaldı cumartesi oda geliyor sonra doğuma kadar istirahat etçem yoksa merdiven tepesinde doğuracam walla
ah be güzelim bi annem vardı yanımda kadın yaşlı dizinde siyatik var şişiyor o tuttu ben çıktımm
normalde gelen gidenim bitmez ama iş olunca kimseden ses yok
Kızlar size ve bal bebiklerinize merhaba, nasılsınız bakim! Çok yoğundum anca girebildim.. Öpüyorum hepinizi Şeniz
bebişim ilk zamanlarda zayıf kalmıştı biraz doktor etkilenmiş üzüntüden yediğin yaramamış demişti. Halbuki 1 hafta önden gidiyorduk.bu ay eski formumuza kavuştuk çok şükür takmamaya çalıştım kimseyi yedim içtim.boyu uzunmuş kızımın. Daha yeni 32. Haftayı bitirdik ama 28. Haftada 42. Cm di :) sırık ayşe olcak galiba.. Kilosuda 1300 çıkmıştı
haftaya tekrar gidicem bakalım ne alemdeyiz inş. Iyidir kızım :saruboceq:
Sizlerde ne var ne yok? Sezeryan olup yavrusuna erken kavuşan,kavuşacak olan var mı?
ben müsadenizi istiyim kızlar pc nin şarjı bitiyor kapandı kapanacak sonra nereye kayboldu demeyin :)
hepinizi çok öpüyorum. şuan topicte olmayan kızlara da selamımı söyleyin. gelişmelerden beni haberdar edin emi ister burdan özel msjla, ister faceden. aklım sizde kalıyor.
bebişlerinze ve size kucak dolusu sevgiler. allaha emanet olun.
Ay kuşum, bilmiyordum... Üzüldüm şimdi. Benim gibi Allah'a emanetsin demek? Benim de malum 2 ev var. Sabah kendi evimi temizledim. Temizlikten sonra ardiyede ayağım kaydı, az daha düşüyordum. Başıma birşey gelse, yardımıma koşacak tek kocam var bugün için. Allah hepimizi korusun...
Görüşmek üzere canım, dikkat et kendine...
Ay kuşum, bilmiyordum... Üzüldüm şimdi. Benim gibi Allah'a emanetsin demek? Benim de malum 2 ev var. Sabah kendi evimi temizledim. Temizlikten sonra ardiyede ayağım kaydı, az daha düşüyordum. Başıma birşey gelse, yardımıma koşacak tek kocam var bugün için. Allah hepimizi korusun...
şimdilik yok cok şükür bebeişinin durumu iyiyse sorun yok ben ilk zamanlar belki barıısırsınız diye düşünüyordum ama olay büyümüş sanırım
malesef canım çok kırgın olmama rağmen kzım için bi kere daha denemeyi hep düşündüm ama iş işten geçti. karşı taraftan çözüme dair hiç bişiy olmadı bırak konuşup halletmeyi tlfla arayan bile olmadı.üstelik yavuz hırsız misali davrandılar ben hamileyim eşşek gibi geri dönücem muamelesi gördüm.( neyse artık geçti gitti gelecek ne gösterecek bilemem ama şu durumda boşanıyoruz artık.
canım ben,m tırnağın varsa kaşırsın kendini ben böyle diyorumm ama olsun 10 dk oturdum yarım saat temizledim boyadım bitti şükür bi terslik olmadan inş. tüm yanlız olanların işleri göz açıp kapayıncaya kolaylıkla biter.allah hedpimizin yardımcısı olsun .
eşim benim herşeyimmm benimde yanımda birtek o var.
annemde var sağolsun ama yaşı var insan iş yaptıramıyorki bana tuhaf gelşiyor ben onu oturtup ona hizmet etmekten zevk alıyorum annem canım benim
ACABA SOPAYI KİME ALSAMklava: klava: klava:
KARAR VEREMEDİMMM SENCE ?
KENİMİ VE SENİ KAPICI İLAN EDİYORUM GELENE HOŞGELDİN GİDENEGÜLE GÜLE DEMEKTEN SORUMLUYUZ :)
canım ben,m tırnağın varsa kaşırsın kendini ben böyle diyorumm ama olsun 10 dk oturdum yarım saat temizledim boyadım bitti şükür bi terslik olmadan inş. tüm yanlız olanların işleri göz açıp kapayıncaya kolaylıkla biter.allah hedpimizin yardımcısı olsun .
eşim benim herşeyimmm benimde yanımda birtek o var.
annemde var sağolsun ama yaşı var insan iş yaptıramıyorki bana tuhaf gelşiyor ben onu oturtup ona hizmet etmekten zevk alıyorum annem canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?