Hoşgeldin canımcım..
Şükür, Üzerimden kamyon geçmiş gibiyim, sen nasılsın?
malesef canım çok kırgın olmama rağmen kzım için bi kere daha denemeyi hep düşündüm ama iş işten geçti. Karşı taraftan çözüme dair hiç bişiy olmadı bırak konuşup halletmeyi tlfla arayan bile olmadı.üstelik yavuz hırsız misali davrandılar ben hamileyim eşşek gibi geri dönücem muamelesi gördüm.( neyse artık geçti gitti gelecek ne gösterecek bilemem ama şu durumda boşanıyoruz artık.
bash bash herkese...:gitme:
Ya kuzu ben korkmaya başladım ya, mis gibi bi hamişlik geçirdim şuana kadar, hiç sıfır sorun desem yeridir! Ama iki gündür bi tuhafım,kafamda kelebekler uçuşuyo ara ara sanki, evelsi gün, bi fena oldum, işten çıkınca eczanede tansiyonumu ölçtürdüm, çook düşüktü tuzlu ayran iç dediler.. Dün de yine iş çıkışı kötü hissettim kendimi eczanede tansiyon ölçtürdüm, yüksek dedi!! Tuzludan uzak dur..Ayy napcağımı şaşırdım ya.... Korkmuyo da değilim hani.. Kociş ısrarla 5 haftalık çalışabilir raporunu değiştirelim dedi.. Normalde 2 haftam var izne ayrılmak için.. Ama ben çalışmak istiyorum ya..İki hafta daha kuzumla olcam demek oluyo bu çünkü.. Gün içinde iyiyim ama akşama doğru başlıyo tuhaflık!!!! :1no2:
kardeşimle konuşuyorduk onda bu dediğim şilteden varmış mevlutluk takım satılıyormuş ilk kızında almış tertemiz duruyor veririm dedi. Şimdi de sezeryan kemerini araştırıyorum. Bir posta bebek odasının yatak örtülerini attım makinaya . Sezeryandan sonra göbeği sarmak gerekiyormuş korse çok acıtabiliyormuş, evde biri olursa kuşak sarmak daha iyi oluyormuş. Bir de böyle bir ürün buldum ;
Theraline Sezeryan Kemeri - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
ben normal doğurmak pek istemiyorum yaa çok kararsızımmmmmm
Hoşgeldiniz kızlar... Nasılsınız, neler yapıyorsunuz bakalım??
Bu arada ben sezercikten de normalden de tırsmaya başladım. Son dakikaya kadar normal dedi doktor, hayırlısı artık...
merhaba kızlar..
[ı]hoşgeldiniz kızlar... Nasılsınız, neler yapıyorsunuz bakalım??
Bu arada ben sezercikten de normalden de tırsmaya başladım. Son dakikaya kadar normal dedi doktor, hayırlısı artık...[/ı]
Ya kuzu ben korkmaya başladım ya, mis gibi bi hamişlik geçirdim şuana kadar, hiç sıfır sorun desem yeridir! Ama iki gündür bi tuhafım,kafamda kelebekler uçuşuyo ara ara sanki, evelsi gün, bi fena oldum, işten çıkınca eczanede tansiyonumu ölçtürdüm, çook düşüktü tuzlu ayran iç dediler.. Dün de yine iş çıkışı kötü hissettim kendimi eczanede tansiyon ölçtürdüm, yüksek dedi!! Tuzludan uzak dur..Ayy napcağımı şaşırdım ya.... Korkmuyo da değilim hani.. Kociş ısrarla 5 haftalık çalışabilir raporunu değiştirelim dedi.. Normalde 2 haftam var izne ayrılmak için.. Ama ben çalışmak istiyorum ya..İki hafta daha kuzumla olcam demek oluyo bu çünkü.. Gün içinde iyiyim ama akşama doğru başlıyo tuhaflık!!!! :1no2:
Hoşgeldiniz kızlar... Nasılsınız, neler yapıyorsunuz bakalım??
Bu arada ben sezercikten de normalden de tırsmaya başladım. Son dakikaya kadar normal dedi doktor, hayırlısı artık...
ohhh ne güzel günün dolmuş..benim daha 37.haftamın dolmasına 4 hafta var yaaakafamçokkarıştı ve ben ne gün içinde ne gün sonunda kendimi hiç iyi hissetmiyorum hep yorgunum...ama şimdiden ayrılırsam işyerinden bebeğim daha 2,5 aylıkken işbaşı yapmam gerekiyorrmafoldumben
saol canım hoşbulduk,çalışmaya çalışıyorum bugün ankarada hava da sıcak,bunaldım yani..
sonunda temmuza girdik sanki temmuz olunca benim için doğum bitmiş gibi olacak diyordum,çok az kaldı çokkk:)
ctesi oğluşumu görmeye gidicem bende 3 hafta oldu görmeyeli..
valla ben zaman yaklaştıkça sez kayıyorum sanki..yine de bakalım hayırlsııı
hoşgeldin
korkmak yok bebişlerimize kavusucaz ya o kokusunu duyucaz kucağımızda uyutucaz ooooo bak ne cok seyler yapıcaz
yakın arkadaşım epidural sezeyan oldu 2 ay önce..öyle rahattı ki...
slm canım hoşbulduk...gün sayıyoruz hatta ben günü falanda bırakıp mesi bitimine kalan saatleri falan saymaya başladımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?