2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hoşgeldin canımcım..
Şükür, Üzerimden kamyon geçmiş gibiyim, sen nasılsın?

Ya kuzu ben korkmaya başladım ya, mis gibi bi hamişlik geçirdim şuana kadar, hiç sıfır sorun desem yeridir! Ama iki gündür bi tuhafım,kafamda kelebekler uçuşuyo ara ara sanki, evelsi gün, bi fena oldum, işten çıkınca eczanede tansiyonumu ölçtürdüm, çook düşüktü tuzlu ayran iç dediler.. Dün de yine iş çıkışı kötü hissettim kendimi eczanede tansiyon ölçtürdüm, yüksek dedi!! Tuzludan uzak dur..Ayy napcağımı şaşırdım ya.... Korkmuyo da değilim hani.. Kociş ısrarla 5 haftalık çalışabilir raporunu değiştirelim dedi.. Normalde 2 haftam var izne ayrılmak için.. Ama ben çalışmak istiyorum ya..İki hafta daha kuzumla olcam demek oluyo bu çünkü.. Gün içinde iyiyim ama akşama doğru başlıyo tuhaflık!!!!
:1no2:

hayırlısı nasılsa öyle olsun her zaman iyi tarafından bak sana cok güzel bir evlat sahibi ediyo artık cehennemin dibine kadar yolu var madem öyle sen sağlıklı sıhatli ol dimdik ayakta dur ve bebeğine sahip cık yeter dualarım hep seninle
bash bash herkese...:gitme:

yine gel canım benim cok öpüyoruz sen ve bebeğini :)

kardeşimle konuşuyorduk onda bu dediğim şilteden varmış mevlutluk takım satılıyormuş ilk kızında almış tertemiz duruyor veririm dedi. Şimdi de sezeryan kemerini araştırıyorum. Bir posta bebek odasının yatak örtülerini attım makinaya . Sezeryandan sonra göbeği sarmak gerekiyormuş korse çok acıtabiliyormuş, evde biri olursa kuşak sarmak daha iyi oluyormuş. Bir de böyle bir ürün buldum ;

Theraline Sezeryan Kemeri - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

ben normal doğurmak pek istemiyorum yaa çok kararsızımmmmmm

Benim de bu aralar kafa gidiyor, böyle şekerim oynuyor benim iyi biliyorum. Kafam dönerse tansiyon düşüklüğü, elim ayağım titrerse düşük şeker, birden uykum gelir fenalaşırsam yüksek şeker. Başımın tepesi ağrırsa yüksek tansiyon... Hepsini ezberledim artık, ne yapacağımı da iyi biliyorum, acayip hazırlıklıyım. Tansiyonu düşerse tuzlu ayran içme hemen, tatlı birşey ye önce. Yavaş yavaş çıksın tansiyonun. Geçmezse içersin ayran.

vallahi doğum kkonusunda bende biraz sezerciğe yatkın gibiyim ama cevre baskısı korku vs.uff zor bacım

Hoşgeldiniz kızlar... Nasılsınız, neler yapıyorsunuz bakalım??

Bu arada ben sezercikten de normalden de tırsmaya başladım. Son dakikaya kadar normal dedi doktor, hayırlısı artık...

eyvahedigeldismileben doğum konusunda hem çok kararsızım hemde çook korkaakksempatiksalakcinni
önceleri hep normal doğum olsun istiyordum kendimi ona hazırlamıştım ama hem bebek ters döndü hemde ben ara ara yaşadığım kasılmalara bile dayanamıyrum normal doğumda nasıl dayanırım bilmiyorum:sinifsinif:
sezeryandada epiduralmi genelmi karar veremiyorum akşama kadar netten araştırıyorum kafam hepten karışıyor...sezeryan sonrasındanda korkuyorum offf ne kadar ödlek bişr insanmışım ben yaaa

Bu arada ben sezercikten de normalden de tırsmaya başladım. Son dakikaya kadar normal dedi doktor, hayırlısı artık...

saol canım hoşbulduk,çalışmaya çalışıyorum bugün ankarada hava da sıcak,bunaldım yani..
sonunda temmuza girdik sanki temmuz olunca benim için doğum bitmiş gibi olacak diyordum,çok az kaldı çokkk:)
ctesi oğluşumu görmeye gidicem bende 3 hafta oldu görmeyeli..
valla ben zaman yaklaştıkça sez kayıyorum sanki..yine de bakalım hayırlsııı

merhaba kızlar..

hoşgeldin

[ı]hoşgeldiniz kızlar... Nasılsınız, neler yapıyorsunuz bakalım??

[/ı]

korkmak yok bebişlerimize kavusucaz ya o kokusunu duyucaz kucağımızda uyutucaz ooooo bak ne cok seyler yapıcaz

ohhh ne güzel günün dolmuş..benim daha 37.haftamın dolmasına 4 hafta var yaaakafamçokkarıştı ve ben ne gün içinde ne gün sonunda kendimi hiç iyi hissetmiyorum hep yorgunum...ama şimdiden ayrılırsam işyerinden bebeğim daha 2,5 aylıkken işbaşı yapmam gerekiyorrmafoldumben

slm canım hoşbulduk...gün sayıyoruz hatta ben günü falanda bırakıp mesi bitimine kalan saatleri falan saymaya başladımmm

bende aynı durumdayım ((

Aah ah Keşke İzmirde 31 derece olsa... 34 derece İzmir, hissedilen de 37 dereceye çıkmış. Ah ben de oğluşumu çarşamba göreceğim kısmetse, çok özledim veletimi. Dönüp duruyor içeride, popişini avuçluyorum başka tarafa çekiyor, ben mıncıklıyorum o yer değiştiriyor kaydirigubbakcemile3 . Avuç içi kadar poposu var aşkımınnn :asigim:

hoşgeldin

korkmak yok bebişlerimize kavusucaz ya o kokusunu duyucaz kucağımızda uyutucaz ooooo bak ne cok seyler yapıcaz

Aah ah doğurana kadar neler çekeceğiz kim bilir??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…