2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Özellikle geceleri yasanılan o kasılmalar kalça kitlenmeleri uyusukluk bebeğimin hareketleri ve acıtması rahime yaptığı baskı fena halde doğum korkusuna neden oluyor bende ama sezercik olursam da ben kesinlikle genel olurum fakat merak ettiğim doktoruma da danısıcam suanda doğumu düşündümde gözümden farketmeden yas akabiliyor doğumdan sonra diyorum acaba psikolojim bozulur mu?öle olursa cok kötü

kızlar walla benim başından beri bebiş ters normal gözükmüyor dedi dr um belkide ondandır içim rahat doğumu düşünmüyorum sonrasıda zaten bebekle uğraşırken anlaşılmıyormuş o yüzden sizde düşünmeyin bence bebişi görünce acı sızı kalmıyormuş insanda çevremdekiler hep böyle diyor.

kızlar sizde garip garip rüyalar görüyor msunuz?zaten her saat wc ye kalkıyorum o uyuduğum 1 saate neler görüyorum neler...:)
28 yılda görmediğim rüyayı herhalde şu son 2 ayda görmüşümdür..

bende aynı durumdayımmeyvahedigeldismile şimdi böyleysem doğumdan sonra daha beter olurum diye çoook korkuyorummm:kedi:

merhaba güzel anneler geçmişi okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir birazdan ablamla gezmeye gideceğim üsküdara bu arada yarın oğluşumu görmeye gideceğim bakalım ne kadar olmuş bizim ufaklık bu gün acayip tekmeliyor beni resmen kemiklerim acıyor nefes almakta zorlanıyorum bakalım az kaldı doğuma allahım hepimiz için herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah :)))

kızlar sizde garip garip rüyalar görüyor msunuz?zaten her saat wc ye kalkıyorum o uyuduğum 1 saate neler görüyorum neler...:)
28 yılda görmediğim rüyayı herhalde şu son 2 ayda görmüşümdür..

,Aynen ya cok feci ben canlı gibi4 normal 2 sezeryan oldum onun dısında da gördüğüm tuhaf rüyalara anlam veremiyorum doğruusu hepimiz hemen hemen aynı duyguları yasıyoruz sanırım...

Hormonlarımız düzelene kadar olur böyle şeyler. Geçen kocam yemek yerken geldi, malum ben hamileyim yavaş ve 1dilim de fazla yiyorum, sonuçta 2 kişiyim ciddi ciddi. Bana ne dese beğenirsiniz "oo" dedi, "en son sen kalkıyorsun masadan" yani çok yediğimi ima ediyor. Bu bir değil, iki değil, gıdıma takmıştı bir ara. Şimdi ben çok mu alınganım? Üzüntüden ağladım, k.validem bir öğrendi durumu; gitti oğluna bağırdı "seni hiç dövmedim, bu yaşından sonra dayak yeme benden" dedi. O yüzden rahatım depresyona girersem diye. Şimdi dua etmemiz lazım; hem rahat doğuralım, hem de etrafımızda bizi anlayan insaflı insanlar olsun...

bebeğini rahatca emzirebilmişmi dikişlerinden?

sütü 3 gün sonra falan geldi tek sıkıntısıda o oldu zaten.ama hala sütü çok az yani normalde yapsaymış az olcakmıs zaten.ben sunu anladım memelrin buyukluguyle falan alakası yokmus bu süt işinin..benim göğüslerim hala 80 yani hamilelik öncesiyle aynı,diyorum ki bu memeden süt gelir mi?ama arakadasımın kı en kotu 110 yok işte süt falan..
alkolsüz bira mutlaka alın,sütü inanılmaz artırıyormuş..

ben de varim ben de ben deeeeeeeeeee

Amin tatlım ya valla hepimizin birbirimize dua etmesi lazım en cokihtiyacımız olan bu sanırım bende alınganım işte bilemiyorum ki :sm_confused:

Amin tatlım ya valla hepimizin birbirimize dua etmesi lazım en cokihtiyacımız olan bu sanırım bende alınganım işte bilemiyorum ki :sm_confused:

Normal böyle şeyler hissetmemiz. Kocalarımız ahşaptan yaratılmamışsa şanslıyız demektir. kaydirigubbakcemile3

:içelim: evet bencede...çokmu şey istiyoruz sanki..belkide hayatımızda bir daha hiiiç yaşayamayacağımız bir durumdayız...çevremizdeki herkeees daha hassas olsun...benimde işyerindekilerle başım dertte...son günlerde elimde yüzümde şişlikler olmaya başladı..bana patlamadan bi doğursaydın falan diyolar...gülsemmi ağlasammı bilemiyorum artıkkCADIARZU

hakikaten hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz işte..ben de bugünlerde dokunsalar ağlayacağım..inanaılmaz tutarsız bir ruh halim var zaten ikizler burcuyum normaldede gelgitlerim çok fazladır ama şimdi tavan yapmış durumdayım

valla arkadaşlar çok zor bir durum doğum falan allah yardımcımız olsun her iki doğumdada ama ben normal doğum yapmak istiyorum bir gittiğimde oğlum düz oluyor diğer gittiğimde yan duruyor doktorda her halde bu yüzden benimle hala doğumu konuşmadı bakalım inşallah yarın bu doğum mevzusunu konuşur zaten 36 haftama basmak üzereyim temmuzada girdik doğum yakınn benim için allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin

yorma canım kendini..havalarda bunaltıcı zaten..

canım inş dönmüştür bebişin.bnim bebişte ters ama hala ters hissediliyor hala mesaneme yağıyor tekmeleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…