bende aynı durumdayım((
Özellikle geceleri yasanılan o kasılmalar kalça kitlenmeleri uyusukluk bebeğimin hareketleri ve acıtması rahime yaptığı baskı fena halde doğum korkusuna neden oluyor bende ama sezercik olursam da ben kesinlikle genel olurum fakat merak ettiğim doktoruma da danısıcam suanda doğumu düşündümde gözümden farketmeden yas akabiliyor doğumdan sonra diyorum acaba psikolojim bozulur mu?öle olursa cok kötü
kızlar sizde garip garip rüyalar görüyor msunuz?zaten her saat wc ye kalkıyorum o uyuduğum 1 saate neler görüyorum neler...:)
28 yılda görmediğim rüyayı herhalde şu son 2 ayda görmüşümdür..
Özellikle geceleri yasanılan o kasılmalar kalça kitlenmeleri uyusukluk bebeğimin hareketleri ve acıtması rahime yaptığı baskı fena halde doğum korkusuna neden oluyor bende ama sezercik olursam da ben kesinlikle genel olurum fakat merak ettiğim doktoruma da danısıcam suanda doğumu düşündümde gözümden farketmeden yas akabiliyor doğumdan sonra diyorum acaba psikolojim bozulur mu?öle olursa cok kötü
bebeğini rahatca emzirebilmişmi dikişlerinden?
ben de aynıyım canım merak etme:)
son 3 hafta izne ayrılacağım zamanı bekliyorum, tabi kızım acele etmezse...
ben hatta yatağını almadım bile henüz, sadece bir fikir edinmeye bir kaç mağazaya girdim çıktım o kadar...
Hormonlarımız düzelene kadar olur böyle şeyler. Geçen kocam yemek yerken geldi, malum ben hamileyim yavaş ve 1dilim de fazla yiyorum, sonuçta 2 kişiyim ciddi ciddi. Bana ne dese beğenirsiniz "oo" dedi, "en son sen kalkıyorsun masadan" yani çok yediğimi ima ediyor. Bu bir değil, iki değil, gıdıma takmıştı bir ara. Şimdi ben çok mu alınganım? Üzüntüden ağladım, k.validem bir öğrendi durumu; gitti oğluna bağırdı "seni hiç dövmedim, bu yaşından sonra dayak yeme benden" dedi. O yüzden rahatım depresyona girersem diye. Şimdi dua etmemiz lazım; hem rahat doğuralım, hem de etrafımızda bizi anlayan insaflı insanlar olsun...
,Aynen ya cok feci ben canlı gibi4 normal 2 sezeryan oldum onun dısında da gördüğüm tuhaf rüyalara anlam veremiyorum doğruusu hepimiz hemen hemen aynı duyguları yasıyoruz sanırım...
Amin tatlım ya valla hepimizin birbirimize dua etmesi lazım en cokihtiyacımız olan bu sanırım bende alınganım işte bilemiyorum ki:sm_confused:
Hormonlarımız düzelene kadar olur böyle şeyler. Geçen kocam yemek yerken geldi, malum ben hamileyim yavaş ve 1dilim de fazla yiyorum, sonuçta 2 kişiyim ciddi ciddi. Bana ne dese beğenirsiniz "oo" dedi, "en son sen kalkıyorsun masadan" yani çok yediğimi ima ediyor. Bu bir değil, iki değil, gıdıma takmıştı bir ara. Şimdi ben çok mu alınganım? Üzüntüden ağladım, k.validem bir öğrendi durumu; gitti oğluna bağırdı "seni hiç dövmedim, bu yaşından sonra dayak yeme benden" dedi. O yüzden rahatım depresyona girersem diye. Şimdi dua etmemiz lazım; hem rahat doğuralım, hem de etrafımızda bizi anlayan insaflı insanlar olsun...
ben doktora gidiyorum
dua edin de herşey yolunda olsun inş
bebeğim de dönmüştür inşşş
merhaba güzel anneler geçmişi okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir birazdan ablamla gezmeye gideceğim üsküdara bu arada yarın oğluşumu görmeye gideceğim bakalım ne kadar olmuş bizim ufaklık bu gün acayip tekmeliyor beni resmen kemiklerim acıyor nefes almakta zorlanıyorum bakalım az kaldı doğuma allahım hepimiz için herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?