2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Normal böyle şeyler hissetmemiz. Kocalarımız ahşaptan yaratılmamışsa şanslıyız demektir. kaydirigubbakcemile3

o konuda benimki epey bi destek bana benim canım acırken sanki onunda acıyo nasıl üzülüyo sürekli gönlümü hoş tutmaya calısıo anlıyorum bakıısndan konusmasıu davranısından ama doğumdan sonra afallatmasa bari diyorum bi yandan da :)))

onlardan her yerde var tatlım.kabus gibiler..ben acayip kinlendim herkesezemuszemus sıra bana da gelecek diyorum ve ya sabır çekiyorummm

canım inş dönmüştür bebişin.bnim bebişte ters ama hala ters hissediliyor hala mesaneme yağıyor tekmeleri..

ben kafasının poposunun nerde olduğunu çok net hissediyorumm..ayaklarını bazen yana doğru uzatıyor ama dönmeye hiç niyeti yok gibi görünüyo:umursamaz:

Bi bakmısın aynı samanda doğum yapmısız senle ama senn erkek gününü tamamlayabilir...bebişin kaç kilo ?

Nurcancım hoşgeldin... Yarın doktora mı gidiyorsun? Güzel haberlerle bekliyoruz o zaman seni...

kızlar millet ne derse desin umrumda değil ben bizim yerimizde olup o şişliklerle o çok yemelerle çok mutlu olacak binlerce insan tanıyorum tüm bunlara sebep o bebeği içlerinde taşıdıkları için.
o yüzden kızlar boşverin onları ben takmıyorum hiçbirini ewet karnım top gibi kilo aldım elim ayağım şükür daha şiş değil ama büsbütün değiştim hem bedensel hemde ruhsal ama olsun içimde minik kıpırtıları olan biricik kızım var ırmağım var onun için bu dünyadaki patavatsız söylenen hi,çbirşeyi takmıyorum söylenenleregülüp geçiyorum halime şükür demeyide hiç ihmal etmiyorum tavsiyem sizde böyle yapın bu laflara döktüğünüz gözyaşlarına yazık saklayın o gözyaşlarınızı yavrunuzu kucağınıza alıp kokladığınızda size lazım olacakkkkk

Dr'a giden arkadaşlar, inşallah iyi haberlerinizi bekliyoruz dualarımız sizlerle.

bizim küçük hanım da ayak ayak üstüne attı galiba :)) sağ tarafım acaip şişti

gülaycım kendimi yormamaya çalışıyorum canım ablamın arabası var gidip çay içip geleceğiz

aysuncum 9 gün önce 2300 gr falandı yarın gideceğim doktora 2600 anca olmuştur diyorum erkek bebek günü bekler derler ama ne bileyim sanki 38 gibi gelsin istiyorum ben artık çok kötü tekmeliyor velet bu gün resmen kemiklerim acıdı nefes almayı zorlaştıyor eşşek sıpası :)))

kızlar ya geceleri bebişlerinizin tekmesiyle hareketiyle falan uyanıyormusunuz?

Benimki uyumadan tepikliyor, hiç tepikle uyanmadım, aylar oldu yani. Sanırım beraber uyuyoruz. Ama sesimi duyarsa hemen uyanıp vurmaya başlıyor. O yüzden sabaha kadar 10 kere wc yapsam bile gık demiyorum.

SIRF KUZUMLA DAHA ÇOK KALAYIM DıYE KATLANIYORUM ZATEN, DAYANIRIM SANIRIM! AZ KALDI ıZNE ÇIKMAMA, AMA BıLSEN NASIL UZAK Bı TARıH GıBı GÖRÜNÜYO BANA.

BEN ŞUANDA PSıKOLOJıK OLARAK ÇOK ıYıYıM,ALINGANLIK OLMADI EKSTRA, ALINGANIMDIR ZATEN! SEVDıKLERıME ÖZELLıKLE.. Bı ARKADAŞ NORMAL DOĞUM ıSTıYODU, BEBEĞı 4 KıLO OLUNCA SEZERYANA ALDILAR, HıÇ BEKLEMıYODU, TERSıM DÖNDÜ DıYO, HER GÜN AĞLIYO.. FENA GÖRÜNÜYO YA, ıNŞALLAH BıZ ÖYLE OLMAYIZ.. HEP AĞLA AĞLA NEREYE KADAR. bilmiyorumkismile

çok sıkıcı ya..havalarda iyice bunaltmaya başladı bi yandanda ağırlaştık iyice...bi geçseydi şu zor günlerde:sinifsinif:

HERKESE NORMALKEN SICAKLIK BEN YANIYORUM CAYIR CAYIR! OF YA TEK DERDıM BU SICAKLAR VALLA.

HOŞGELDıN CANCAN..UMARIM GÜZEL HABERLERLE GELıRSıN KUZUŞ. HEPıMıZ ıÇıN HAYIRLISI ıNŞALLAH :Saruboceq:

ben doktora gidiyorum
dua edin de herşey yolunda olsun inş
bebeğim de dönmüştür inşşş

KENDıNE VE BEBENE DıKKAT ET, DUAMIZ SENıNLE ÖPTÜM. :Saruboceq:

valla pisicim gideciğim yarın oğlumu göreceğim oradanda şekerlerini yapmışlar şekerini alıp eve geçeceğim o zaman yazarım ben size oğluşumun nasıl olduğunu :)

Bana bu güne kadar sadece eşimin kuzeni su bidonu diyerek dalga gecti ve oda cok gücüme gitrmedi eşim gecenlerde karpuz yutmus gibisin dedi kızını buna mı benzettn dedim ve kapattım yani onların alaylarıyla sıkıcak can yok ki satn bizde şuan onca beyinde soru heyecan korku vs.varken opuyorumnanaktan

aynı problem bende de söz konusu her hareketi can yakıcı bitiyorum artık bni yandan severken hosuma giderken bi yndan nefesim tutuluyo acıya benmde bebeğim 2060gramdı 11 gün önce ama dediğin gbi erkek bebek gününü tamamlar derler de tabi allah biliyo hayırlıı

gurbetcim ben senin iş yeri ortamına bayıldım valla face resimlerine baktımda :) belkide ortam iyi olduğu için çıkmak istemiyorsun izine dayana bildiğin kadar dayanıyorsundur gerçi sadece resimlerine baktığım kadar yorum yapıyorum inşallah iyidir iş ortamı çok önemli bence:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…