Normal böyle şeyler hissetmemiz. Kocalarımız ahşaptan yaratılmamışsa şanslıyız demektir. kaydirigubbakcemile3
:içelim: evet bencede...çokmu şey istiyoruz sanki..belkide hayatımızda bir daha hiiiç yaşayamayacağımız bir durumdayız...çevremizdeki herkeees daha hassas olsun...benimde işyerindekilerle başım dertte...son günlerde elimde yüzümde şişlikler olmaya başladı..bana patlamadan bi doğursaydın falan diyolar...gülsemmi ağlasammı bilemiyorum artıkkCADIARZU
canım inş dönmüştür bebişin.bnim bebişte ters ama hala ters hissediliyor hala mesaneme yağıyor tekmeleri..
valla arkadaşlar çok zor bir durum doğum falan allah yardımcımız olsun her iki doğumdada ama ben normal doğum yapmak istiyorum bir gittiğimde oğlum düz oluyor diğer gittiğimde yan duruyor doktorda her halde bu yüzden benimle hala doğumu konuşmadı bakalım inşallah yarın bu doğum mevzusunu konuşur zaten 36 haftama basmak üzereyim temmuzada girdik doğum yakınn benim için allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin
ben doktora gidiyorum
dua edin de herşey yolunda olsun inş
bebeğim de dönmüştür inşşş
valla arkadaşlar çok zor bir durum doğum falan allah yardımcımız olsun her iki doğumdada ama ben normal doğum yapmak istiyorum bir gittiğimde oğlum düz oluyor diğer gittiğimde yan duruyor doktorda her halde bu yüzden benimle hala doğumu konuşmadı bakalım inşallah yarın bu doğum mevzusunu konuşur zaten 36 haftama basmak üzereyim temmuzada girdik doğum yakınn benim için allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin
kızlar ya geceleri bebişlerinizin tekmesiyle hareketiyle falan uyanıyormusunuz?
ohhh ne güzel günün dolmuş..benim daha 37.haftamın dolmasına 4 hafta var yaaakafamçokkarıştı ve ben ne gün içinde ne gün sonunda kendimi hiç iyi hissetmiyorum hep yorgunum...ama şimdiden ayrılırsam işyerinden bebeğim daha 2,5 aylıkken işbaşı yapmam gerekiyorrmafoldumben
Özellikle geceleri yasanılan o kasılmalar kalça kitlenmeleri uyusukluk bebeğimin hareketleri ve acıtması rahime yaptığı baskı fena halde doğum korkusuna neden oluyor bende ama sezercik olursam da ben kesinlikle genel olurum fakat merak ettiğim doktoruma da danısıcam suanda doğumu düşündümde gözümden farketmeden yas akabiliyor doğumdan sonra diyorum acaba psikolojim bozulur mu?öle olursa cok kötü
çok sıkıcı ya..havalarda iyice bunaltmaya başladı bi yandanda ağırlaştık iyice...bi geçseydi şu zor günlerde:sinifsinif:
merhaba güzel anneler geçmişi okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir birazdan ablamla gezmeye gideceğim üsküdara bu arada yarın oğluşumu görmeye gideceğim bakalım ne kadar olmuş bizim ufaklık bu gün acayip tekmeliyor beni resmen kemiklerim acıyor nefes almakta zorlanıyorum bakalım az kaldı doğuma allahım hepimiz için herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah :)))
KENDıNE VE BEBENE DıKKAT ET, DUAMIZ SENıNLE ÖPTÜM. :Saruboceq:ben doktora gidiyorum
dua edin de herşey yolunda olsun inş
bebeğim de dönmüştür inşşş
kızlar millet ne derse desin umrumda değil ben bizim yerimizde olup o şişliklerle o çok yemelerle çok mutlu olacak binlerce insan tanıyorum tüm bunlara sebep o bebeği içlerinde taşıdıkları için.
o yüzden kızlar boşverin onları ben takmıyorum hiçbirini ewet karnım top gibi kilo aldım elim ayağım şükür daha şiş değil ama büsbütün değiştim hem bedensel hemde ruhsal ama olsun içimde minik kıpırtıları olan biricik kızım var ırmağım var onun için bu dünyadaki patavatsız söylenen hi,çbirşeyi takmıyorum söylenenleregülüp geçiyorum halime şükür demeyide hiç ihmal etmiyorum tavsiyem sizde böyle yapın bu laflara döktüğünüz gözyaşlarına yazık saklayın o gözyaşlarınızı yavrunuzu kucağınıza alıp kokladığınızda size lazım olacakkkkk
gülaycım kendimi yormamaya çalışıyorum canım ablamın arabası var gidip çay içip geleceğiz
aysuncum 9 gün önce 2300 gr falandı yarın gideceğim doktora 2600 anca olmuştur diyorum erkek bebek günü bekler derler ama ne bileyim sanki 38 gibi gelsin istiyorum ben artık çok kötü tekmeliyor velet bu gün resmen kemiklerim acıdı nefes almayı zorlaştıyor eşşek sıpası :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?