kızlar millet ne derse desin umrumda değil ben bizim yerimizde olup o şişliklerle o çok yemelerle çok mutlu olacak binlerce insan tanıyorum tüm bunlara sebep o bebeği içlerinde taşıdıkları için.
o yüzden kızlar boşverin onları ben takmıyorum hiçbirini ewet karnım top gibi kilo aldım elim ayağım şükür daha şiş değil ama büsbütün değiştim hem bedensel hemde ruhsal ama olsun içimde minik kıpırtıları olan biricik kızım var ırmağım var onun için bu dünyadaki patavatsız söylenen hi,çbirşeyi takmıyorum söylenenleregülüp geçiyorum halime şükür demeyide hiç ihmal etmiyorum tavsiyem sizde böyle yapın bu laflara döktüğünüz gözyaşlarına yazık saklayın o gözyaşlarınızı yavrunuzu kucağınıza alıp kokladığınızda size lazım olacakkkkk
Benimki uyumadan tepikliyor, hiç tepikle uyanmadım, aylar oldu yani. Sanırım beraber uyuyoruz. Ama sesimi duyarsa hemen uyanıp vurmaya başlıyor. O yüzden sabaha kadar 10 kere wc yapsam bile gık demiyorum.
SIRF KUZUMLA DAHA ÇOK KALAYIM DİYE KATLANIYORUM ZATEN, DAYANIRIM SANIRIM! AZ KALDI İZNE ÇIKMAMA, AMA BİLSEN NASIL UZAK Bİ TARİH GİBİ GÖRÜNÜYO BANA.
Aynen cnm işte sırf bebişlerimizle sonrasında daha çok olabilmek için katlanıyoruz hepimiz işte..napalım az kaldı sabır sabır..
BEN ŞUANDA PSİKOLOJİK OLARAK ÇOK İYİYİM,ALINGANLIK OLMADI EKSTRA, ALINGANIMDIR ZATEN! SEVDİKLERİME ÖZELLİKLE.. Bİ ARKADAŞ NORMAL DOĞUM İSTİYODU, BEBEĞİ 4 KİLO OLUNCA SEZERYANA ALDILAR, HİÇ BEKLEMİYODU, TERSİM DÖNDÜ DİYO, HER GÜN AĞLIYO.. FENA GÖRÜNÜYO YA, İNŞALLAH BİZ ÖYLE OLMAYIZ.. HEP AĞLA AĞLA NEREYE KADAR. bilmiyorumkismile
Ayy çok mu şartlandırdı ki kendini..valla işte ben kendimi hiçbişeye şartlandırmamaya çalışıyorum yoksa insan kötü olur..o yüzden fazlada takmamak lazım bence..doğum şekli çok değişken bişey çünkü son ana kadar..
aysuncum hiç sorma o kadar can yakıyorki ama olsun az kaldı diyorum babamız söylüyorum böyle vuruyor canım yanıyor diyorum iyi iyi diyor ne iyisi canım acıyo diyorum bu seferse birşey olmaz az kaldı diyo beyefendi nede olsa ona giren çıkan yok yani :)))
şişşşştttttt kızçeler uyudunuzmu ayol sesiniz soluğunuz kesildi.
aysuncum hiç sorma o kadar can yakıyorki ama olsun az kaldı diyorum babamız söylüyorum böyle vuruyor canım yanıyor diyorum iyi iyi diyor ne iyisi canım acıyo diyorum bu seferse birşey olmaz az kaldı diyo beyefendi nede olsa ona giren çıkan yok yani :)))
valla pisicim gideciğim yarın oğlumu göreceğim oradanda şekerlerini yapmışlar şekerini alıp eve geçeceğim o zaman yazarım ben size oğluşumun nasıl olduğunu :)
Bizde eşimle gün içinde sık sık konuşuruz tel.de..ilk sorduğu şey hemen vuruyomu oğlum? vuruyo diyorum..o da ohh iyi iyi vursun vursun der hep :)) akşam evdede zaten eli hep karnımda olur..gerçi bende hep gel elle derim.nedense eşim karnımı elleyince çok hoşuma gidiyo acayip bi rahatlama oluyo elleri şifalı gibi :))
Kıızlar ben kacar eşimin işleri varmıs sonra eve cıkmadan girebilirsem grş..kendinize ve bal bebişlere cok iyi bakın öpüyoruz hepinizi
merhaba kızlar biz geldik okudumda neler konuşmuşunuz deyin anca tabii:))
valla sitare bunların hepsi aynı anlaşılan ne yapalım ben anca ağlarsam sancıdan sızlanırsam o zaman üzülüyor herhalde yada numara yapıyor daha fazla üzerine gitmeyeyim diye :)
yok kız numara yaptıklarını sanmam benimki sürekli nasıl bir duygu diye soruyor ben hiç yaşayamayacağım bu duyguyu diyor.anltmaya çalışıyorum ama yaşamak lazım diye düşünüyorum .
ama benim sıpa baba hayranı ben mümkün olduğu kadar ikisini uzak tutuyorum yoksa kıskançlık krizine giriyorum babasını benden fazla seviyor nasıl oynuyor babaya bir görsen sıpa cefası bende sefası babasında çıksın hele bi poposunu ısırıcam onun:roflol:
gurbetcim ben senin iş yeri ortamına bayıldım valla face resimlerine baktımda :) belkide ortam iyi olduğu için çıkmak istemiyorsun izine dayana bildiğin kadar dayanıyorsundur gerçi sadece resimlerine baktığım kadar yorum yapıyorum inşallah iyidir iş ortamı çok önemli bence:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?