2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aysuncum hiç sorma o kadar can yakıyorki ama olsun az kaldı diyorum babamız söylüyorum böyle vuruyor canım yanıyor diyorum iyi iyi diyor ne iyisi canım acıyo diyorum bu seferse birşey olmaz az kaldı diyo beyefendi nede olsa ona giren çıkan yok yani :)))

Ay canım ne güzel yazmışsın..çok doğru söylüyosun..:))

Benimki uyumadan tepikliyor, hiç tepikle uyanmadım, aylar oldu yani. Sanırım beraber uyuyoruz. Ama sesimi duyarsa hemen uyanıp vurmaya başlıyor. O yüzden sabaha kadar 10 kere wc yapsam bile gık demiyorum.

Aynen benimkide öle..yatağımıza yatıyoz destur başlıyo benim yaramazım...dakka bir gol bir yanii..sola yatınca zaten gebertiyo..valla bende dayanamadığım noktada sağıma yatıyom artık napayım.yoksa uyumamın mümkünatı yok..

bunların hepsi böyle yaaa benimkide canım acıyo dedğimde senide öle dar yere soksalar sende can yakarsın napsın çocuk diyor hiç oynamasa kabahat korkarsın oynasa acıyo dersin az kaldı sabredelim diyor

bacım onlar mutlu bile oluyo oynadığını görünce bi koltukta esim diğerinde ben oturuyos ben can cekişiyorum o ordan isliyo kızıma bak kızıma die seviniyo :):ecrin_bebekynadında acıcanı cok idrak edemio ama siddetli dyaanamadığım kasık ağrılarında felan da üzülüyo tabi eelinden de bişe gelmio yazık delikafadulden

Bizde eşimle gün içinde sık sık konuşuruz tel.de..ilk sorduğu şey hemen vuruyomu oğlum? vuruyo diyorum..o da ohh iyi iyi vursun vursun der hep :)) akşam evdede zaten eli hep karnımda olur..gerçi bende hep gel elle derim.nedense eşim karnımı elleyince çok hoşuma gidiyo acayip bi rahatlama oluyo elleri şifalı gibi :))

Kıızlar ben kacar eşimin işleri varmıs sonra eve cıkmadan girebilirsem grş..kendinize ve bal bebişlere cok iyi bakın öpüyoruz hepinizi

valla sitare bunların hepsi aynı anlaşılan ne yapalım ben anca ağlarsam sancıdan sızlanırsam o zaman üzülüyor herhalde yada numara yapıyor daha fazla üzerine gitmeyeyim diye :)

valla pisicim gideciğim yarın oğlumu göreceğim oradanda şekerlerini yapmışlar şekerini alıp eve geçeceğim o zaman yazarım ben size oğluşumun nasıl olduğunu :)

Haydi hayırlısı, bak yarın meraklandırma bizi olur mu??

o huzur bende de var bence bi coğumuzda da vardır ben şöle hissediyorum düşünüyorum kızımın mutlu olduğunu sanki babsını özlediğini felan o dokununca huzur bulduğuna inanıyorum ve o kızımıza dokunuğ sevdiğindeki yüzümdeki ifade bilmem buda farklı bi duygu demek ay ay birde kucağımıza aldımız anı düşünün aman allah'ım heycan bastı yine hadi kaçtım grş...

valla sitare bunların hepsi aynı anlaşılan ne yapalım ben anca ağlarsam sancıdan sızlanırsam o zaman üzülüyor herhalde yada numara yapıyor daha fazla üzerine gitmeyeyim diye :)

yok kız numara yaptıklarını sanmam benimki sürekli nasıl bir duygu diye soruyor ben hiç yaşayamayacağım bu duyguyu diyor.anltmaya çalışıyorum ama yaşamak lazım diye düşünüyorum .
ama benim sıpa baba hayranı ben mümkün olduğu kadar ikisini uzak tutuyorum yoksa kıskançlık krizine giriyorum babasını benden fazla seviyor nasıl oynuyor babaya bir görsen sıpa cefası bende sefası babasında çıksın hele bi poposunu ısırıcam onun:roflol:

siercim benim bebekte babası dokundumu kıpırdamayı burakıyor niye anlamadım her halde elleri ağır yeride zaten dar dahada darltıyor diye olabilir :) bizimkide bu velet beni sevmeyecek diye üzülüp duruyor :))

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Kuzum valla iş ortamım harikaa, hiç bi sabah "off yine mi iş" demedim. 6 yıl oldu ben burdayım. Hep kakara kikiri :)) Kızlar gideceğime çok üzülüyo, onlara nazaran biraz daha fazla hareketli ve gırgırım sanırım! Resim çekmeye de bayılırız (özellikle de ben) 6 yıl boyunca 5 arkadaş doğum yaptı, hepsinin de oğluşu oldu! Ben 6.kişi olucam ve tek kız çocuk :)))) Hepsi kuzumun peşinde :))) :kedi:

merak etme pisicim girer haber veririm

sitare benimki tam tersi bana çok düşkün bizimkide onu kıskanıyor çünkü tam bir hasta oğluşu için yapmayacağı yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…