2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

siercim benim bebekte babası dokundumu kıpırdamayı burakıyor niye anlamadım her halde elleri ağır yeride zaten dar dahada darltıyor diye olabilir :) bizimkide bu velet beni sevmeyecek diye üzülüp duruyor :))

Bizm oğlana belli olmuyor.bazen babası elleyip karnıma doğru konuşmaya başlayınca tepikliyo,bazende vurduğu zaman ben çağırıyom eşimi gel elle diye ama bekliyo bekliyo tık yok hiiiiiiiiihhhihhihihih..yani keyfine göre oynatıyo bizimkini galiba bebiş..o zaman bi kızıyo eşim sorma..sanki çocuk dünyaya gelmişte yaramazlık yapmış gibi..alem yanii sorma bu durumlar..

siercim benim bebekte babası dokundumu kıpırdamayı burakıyor niye anlamadım her halde elleri ağır yeride zaten dar dahada darltıyor diye olabilir :) bizimkide bu velet beni sevmeyecek diye üzülüp duruyor :))

Yabancı eli anlıyor onlar. Benim oğluş da kesiyor hareket etmeyi babacık sevdiği zaman. Benimkinin darlanmaya hiç gelemiyor, küt diye vuruyor. 2 hafta önceki kontrolde doktorun ultrason aletini tekmelemişti kaydirigubbakcemile3

gurbetcim ne mutlu sana hayatım bende iş yeri ortamına çok önem veririm rahatsız ortamlarda hiç çalışamam fazla duygusal bir yapım var ondan kaynaklanıyor allahım bozmasın valla arkadaşlarınada söyle fazla üzülmesinler şunun şurasında bir kaç ay ayrı kalacaksınız olumunekankayizsmile

benim tekmeleri kasığımda olduğu için sadece canım yanıyor ama popoyu bisağa bi sola oynatıyor zilli babası elleyince babası diyo başladı kızım hamur yoğurmaya bende zilli şimdiden popoyu sallıyor yandık diyorum hayatımıza yeniş eğlence geldi kızımla beraber bütün gece onu seyredip kurcalıyoruz walla bazen biri görse deli dicek diyorum

Sımdı berrakada (damla ) ılekonuŞtum benım tÜlÜ mÜ alıyo yanı emınÖnÜnde kımbılır kızına nasıl cıcıler almıŞtır gelse hemen resmını koysa :)

Ay ne güzel cnm keşke her iş yeri seninki gibi olsa..bizde samimiyet yoktur kötü bir durumda yoktur ama..yani mesafeli ve dengeli genelde..gerçi bu birazda benden kaynaklanıyo.ne bileyim hiç iş ortamlarında öle çok arkadaş edinmeyi pek istemiyorum,yani benim yapımlada alakalı sanırım.çünkü samimi olanlarda var aslında bazı odalarda..ben biraz yabaniyim sanırım :uhm:CADIARZU

MERAK ETME BİZDE ÖYLEYİZ AY ORASI BÖYLE OYNADI AY ORASI BÖYLE OYNADI :)) ESKİDEN BEBEKLER 40 GÜN GÖZLERİNİ BİLE ACMAZMIŞ YA BİZİMKİLER COK FIRLAMA YADA ESKİLER BİRAZ AĞIR VASITA :)))))))))):smiley-cool:

gerçekten biliyor mesala çok hareketli olduğunda özellikle kameraya çekmek istiyorum veya bakıyorum o zaman duruyor sonra bakmaktan vazgeçiyorum tekrar hareketleniyor özelliklemi yapyor yoksa tamamen tesadüfmü anlamıyorum

Benimkide başaşağı duruyo..göbeğimin sol tarafı hep daha şiş duruyo..acaba orası poposumu oluyo ki :))))))

Kıss nası kurcukluyosunuz anlamadım ben kaydirigubbakcemile3

Hakkatten yaa..ben kimin bebeğini görsem maşallah hepsi cin gibi yaa..yeni nesilde mi bişey var acaba..şimdiki yeni doğan bebekler bile fotoğraflarda resmen bakıyolar gibi inanılmaz gerçekten..sanki bilinci açık gibi..bizler saftıkk sanırım bence biraz :))))))))

canım inşallah kardeşin tez zamanda kavuşcak tekrar sağlığına allahım korktuklarımıza uğratmasın inşallah

ayyy acep nasıl bişey bu kemer kullnaışlımıdır doktorlara sormak gerek sanırsam iyise alınabilir

Hoşçakal..göürşmek üzere sende kendine ve bebişine iyi bak :)

Hoşgeldiiinn :)
hoşbulduk şekercim nasılsın bakalım

Hoşgeldiniz kızlar...
hoşbulduk şekercim
bak eşinlen ilgili yazmışın ama allah korusun elbette senin önemli olman daha önemli sakın yanlış anlama evlatlarımızı allah bağışlasında sen olmasan eşin olmasa onlarda olmazdı demi eşin aslında seni onure ediyor bu yönden düşün eminim evladını oda çok çok seviyordur bekliyordur
benim kayınvalidem eşimi doğurana kadar 2 ölü doğum yapmış mazallah evlerden uzak ve eşim oğulları 8 seneden sonra olmuş malesef yaşanan şeyler bunlar bizde denerken çok uğraştık ben rahimazğından kanser öncüsü lezyonları aldırdım ameliyatlar oldum ettim hep demiştir önce siz evladınız olsun olmasın siz önemlsiniz ki ben bu hamileliğimden iki ay öncede düşük yaptım çok kötü olmuştum ama eşimde ailelerimizde hep dediler sizsiniz önemli olan sizlerin sağlığı olsun burdaki amaç doğmamış bebeklerimizin değersiz olduğu değil aksine çok değerliler ama sen olmazsan o olmaz zaten birde bu yönden düşün eşinede kızma şekercim

aynen aynen benim kızda öyle şekerler :)) oynuyo dans ediyor sanki içerde gel gel diyorum eşime geliyor duruyor nadiren yakalıyor hareketlerini diyorum çocuk sendne korkuyorr zemuszemus

bişiy sorucam şimdi bizim bu alttaki tickler varya dopurunca nasıl döndürücez onları :) bilen varmı mesala 3 hafta sonra doğurduk mesela nasıl olucak :)

Hayır yanlış anlamadım, ne münasebet. Hatta bir mesajımda "gururum okşandı" da demiştim. Bebeğimi beni sevdiğinden daha çok sevsin istiyorum sadece. Hayal kırıklığına uğradım. Tabi ki kocam böyle düşünmeyebilir, herkesin fikri farklı olabilir ama ben o yaşasın diye ölmeye razıyım. Çok soğuk tavır sergilemesi üzdü beni. Avutabilirdi de, yapmadı "ikinize de birşey olmayacak" filan da diyebilirdi. O bebeği nasıl sevdiğimi çok iyi biliyor. O kadar üzdüğünün farkında bile değildir eminim.

bişiy sorucam şimdi bizim bu alttaki tickler varya dopurunca nasıl döndürücez onları :) bilen varmı mesala 3 hafta sonra doğurduk mesela nasıl olucak :)

Canımcım,bu zaten hamişlik tickeriydi.. Bundan sonra yaş tickeri seçicez, yani değişecek!

Bizim burdaki en güzel şey; ikili samimiyet yok! Bişi yaptık mı hepimizin haberi olur, Herkes bir hareket eder.(kızlar için diyorum) Ama bende öyle bişi var zaten, öğlen tek tek hadi..hadiii der kızları toplarım! Her gittiğim yerde öyle oldu, sanırım benden kaynaklanıyo!! Özellikle içine kapanık tiplerle çok uğraşırım aramıza katmak için! Bi arkadaş işe yeni girmişti geçen sene, vazgeçmeden tam 2 ay uğraştım.. Muhabbet etmeye çalıştım, yemeklerde masama çağırdım.. Kendini dışlanmış gibi hissetmesin diye ne gerekiyosa yaptım
(ne derdim varsakaydirigubbakcemile3) şimdi görsen var ya, şakalar, espiriler.. açıldı baya.
Ve alışkanlık haline getirdik, kızların hepsinin doğum günü kutlanır yemek molasında!

Eee napalım kuzu, kocalarımızdan çok onlarlayız Herşeyin yolunda gitmesi lehimize elbet! zemuszemus

Sezeryandan sonra karna kuşak takılabiliyomu yani?? Ben normal yaparsam kesinlikle sarcam yada korse takcam.ama sezeryan olursa nasıl olur bilmiyorum.bilen varmı?

işte erkekler kalas olabiliyor şekercim malesef demek istediklerini hödönee diye söylüyorlar nereye gittiklerini düşünmüyorlar onlardan fazlasını beklemek zaten ayıp olur

eminim dediğin gibi ne kadar üzdüğünü bile bilmiyordur erkektir ne yapsa yeridir diycen şekercim

Sezeryandan sonra karna kuşak takılabiliyomu yani?? Ben normal yaparsam kesinlikle sarcam yada korse takcam.ama sezeryan olursa nasıl olur bilmiyorum.bilen varmı?

valla bende merak ediyorum canım kimi doktor veriyormuş korse kimi kesinlikle olmaz diyormuş kimi işe yarıyor diyor kimi yaramıyo valla ne bilim bizimkiler ne der acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…