2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım nasıl kurcukluyoz bi örnek vereyim mesela babası tv kumandası ile dürtüyor kızımızı oda başlıyor karşılık vermeye bazen dirseğini çıkarıyor sıpsivri babasıda parmağınla ittiriyor o ittirdikçe o bastırıyor velet çok yaramaz olcak

Allah şu klimayı icat edenden razı olsun...

aminnnnnn inan adam cehennemdeyse bile cennete almışlardır bu kadar duadan sonra benimde evimde takılı gerçi işin içindeyiz diye var evimde halime şükürki eşim yetkili servis sahibide hayrını gördük klimanınyoksa almazdı kesinlikle ona çarpıyor klima başlıyor hapşırıp tıksırmaya ama ben klimayla etle tırnak gibiyiz walla:roflol:

Yok ben umutluyum, alacak oğlunu kucağına, direkt aşık olacak. Ben onun deliler gibi aşık olduğu karısıyım, psikoloji bunu emreder: annesine bağlıysan çocuğa da bağlı olursun. Görmedi ya, ondan rahat konuşuyor. Nasıl yengeç burcu bu adam hiç anlamıyorum, anaç olmalıydı. Bir tek bana anaç davranıyor. Üzerimi örtüyor açarsam, hasta olunca gece kalkıp ateşime bakıyor falan. Hele bir kokusunu alsın bebeğinin vazgeçemeyecek. Acımasız firavun 100 tane çocuğu olduğu halde dayanamamış evlat acısına da Musa(As)'a, "git mısırdan" demiş, hele bizimki de doğsun; dur bakalım...

hehe bende aynını yapıyorum sağ üst tarafta hep ayacıkları var bazen orda bir tepecik yapıyorki sorma ittiriyom ordan hemen kıpraşmaya başlıyor sonra fıldır fıldır diyorum oryantel yapıyor içerde kaydirigubbakcemile3

neyse güzel annişler öpüyorum hepinizi biz gezmeye gidiyoruzz öpüyorum hepinizi akşam yine uğrarım inşallah görüşürüz :))

Evet cnm bence kesinlikle senden kaynaklanıyor ortamınızın o şekilde olması..yani birinin önderlik etmesi gerekir böle şeylerde genelde..ama bide insanların denk gelmeside gerek..yani sana hiç ama hiç uymayan insanlar oluncada zaten ortam yaratmana gerek kalmıyo otomatikman..bide bizim burda çok samimiler dediğimiz kızlar en ufak bi tartışmada ağızlarından neler dökülüveriyo birdenbire..onlar o kadar samimiyken böle çirkinleşip mahalle kadınları edalarında olduğunu görünce aman aman diyorumm..yani sahte arkadaşlıklar bunlar ve bende hayatta gelemem böle sahteliklere..o yüzden önce geldiğim ortamı iyice süzerim gözlemlerim herkese atlamam çünkü sonradan elini verip kolunu kaptırma olayıda olmasın..benim bide burcumun özelliği sanırsam (OĞLAK) genelde de böleyim çünkü :))))

kesinlikle erkekler görmeden duyguları depreşmiyor malesef biz 9 ay taşıyoruz hisseidyoruz çok farklı durumumuz

Tv kumandasıyla mı dürtüklüyor :roflol: . Biz direkt parmak atıp avuçluyoruz popişi kaydirigubbakcemile3

Valla izmir gibi bir yerde klima şart. 37 derece olmuş dışarısı. Oturduğum oda 23 derecede püfür püfür. Kendi evimiz serin, oraya doğumdan sonra taktıracağız. Şimdi doğum üstü uğraşamayız vallahi...

valla bende merak ediyorum canım kimi doktor veriyormuş korse kimi kesinlikle olmaz diyormuş kimi işe yarıyor diyor kimi yaramıyo valla ne bilim bizimkiler ne der acep

Eskiden annelerimiz hep sararlarmış tabii onlar normal doğum yaptıkları için sarılabilir..ben sezeryanı merak ediyorum en çok onda takılırmı diye..ben takmayı çok isterim nedense eski yöntemlere karşı bi sempatim vardır hep :)))))

hehehe inşallah doktorun kemeri destekleyen biridir o zaman ne diyim sonra yok ne alaka diyorlar insanın hevesini kursağında bırakıyorlar şekercim:))

Bu arada cehennemden çıkarmayacaksa da kesin bir klima taktırmıştır cehenneme, hayır duasından sonra...

Bak bak baaak... Ünlülerin balmumu heykellerine bakıyorum, pisler beni yapmayı unutmuşlar... Ben şimdi ne yapayım onları??klava:

Son düzenleme:
kızlar merhaa,
ben eylül annesıyım ama sızede bakıyorum arada..neler yaşoorsunuz dıye? :))
çalışan annelere sorum var... rapor için tam.32.haftadamı gıttınız hastaneye...
bu arada benım bebiş USG de hep 2 hafta önde cıkıyor.... yanı aslında 29 um ama USG ye göre 31 .gözüküyorum.... nasıl bır yol izlemelıyım..tecrube edenınız varsa sormak ıstedım :))
ne zaman gıtmelıyım rapor açtırmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…