Allah şu klimayı icat edenden razı olsun...
işte erkekler kalas olabiliyor şekercim malesef demek istediklerini hödönee diye söylüyorlar nereye gittiklerini düşünmüyorlar onlardan fazlasını beklemek zaten ayıp olur
eminim dediğin gibi ne kadar üzdüğünü bile bilmiyordur erkektir ne yapsa yeridir diycen şekercim
canım nasıl kurcukluyoz bi örnek vereyim mesela babası tv kumandası ile dürtüyor kızımızı oda başlıyor karşılık vermeye bazen dirseğini çıkarıyor sıpsivri babasıda parmağınla ittiriyor o ittirdikçe o bastırıyor velet çok yaramaz olcak
Canımcım,bu zaten hamişlik tickeriydi.. Bundan sonra yaş tickeri seçicez, yani değişecek!
Bizim burdaki en güzel şey; ikili samimiyet yok! Bişi yaptık mı hepimizin haberi olur, Herkes bir hareket eder.(kızlar için diyorum) Ama bende öyle bişi var zaten, öğlen tek tek hadi..hadiii der kızları toplarım! Her gittiğim yerde öyle oldu, sanırım benden kaynaklanıyo!! Özellikle içine kapanık tiplerle çok uğraşırım aramıza katmak için! Bi arkadaş işe yeni girmişti geçen sene, vazgeçmeden tam 2 ay uğraştım.. Muhabbet etmeye çalıştım, yemeklerde masama çağırdım.. Kendini dışlanmış gibi hissetmesin diye ne gerekiyosa yaptım
(ne derdim varsakaydirigubbakcemile3) şimdi görsen var ya, şakalar, espiriler.. açıldı baya.
Ve alışkanlık haline getirdik, kızların hepsinin doğum günü kutlanır yemek molasında!
Eee napalım kuzu, kocalarımızdan çok onlarlayız Herşeyin yolunda gitmesi lehimize elbet! zemuszemus
Yok ben umutluyum, alacak oğlunu kucağına, direkt aşık olacak. Ben onun deliler gibi aşık olduğu karısıyım, psikoloji bunu emreder: annesine bağlıysan çocuğa da bağlı olursun. Görmedi ya, ondan rahat konuşuyor. Nasıl yengeç burcu bu adam hiç anlamıyorum, anaç olmalıydı. Bir tek bana anaç davranıyor. Üzerimi örtüyor açarsam, hasta olunca gece kalkıp ateşime bakıyor falan. Hele bir kokusunu alsın bebeğinin vazgeçemeyecek. Acımasız firavun 100 tane çocuğu olduğu halde dayanamamış evlat acısına da Musa(As)'a, "git mısırdan" demiş, hele bizimki de doğsun; dur bakalım...
neyse güzel annişler öpüyorum hepinizi biz gezmeye gidiyoruzz öpüyorum hepinizi akşam yine uğrarım inşallah görüşürüz :))
canım nasıl kurcukluyoz bi örnek vereyim mesela babası tv kumandası ile dürtüyor kızımızı oda başlıyor karşılık vermeye bazen dirseğini çıkarıyor sıpsivri babasıda parmağınla ittiriyor o ittirdikçe o bastırıyor velet çok yaramaz olcak
aminnnnnn inan adam cehennemdeyse bile cennete almışlardır bu kadar duadan sonra benimde evimde takılı gerçi işin içindeyiz diye var evimde halime şükürki eşim yetkili servis sahibide hayrını gördük klimanınyoksa almazdı kesinlikle ona çarpıyor klima başlıyor hapşırıp tıksırmaya ama ben klimayla etle tırnak gibiyiz walla:roflol:
valla bende merak ediyorum canım kimi doktor veriyormuş korse kimi kesinlikle olmaz diyormuş kimi işe yarıyor diyor kimi yaramıyo valla ne bilim bizimkiler ne der acep
Eskiden annelerimiz hep sararlarmış tabii onlar normal doğum yaptıkları için sarılabilir..ben sezeryanı merak ediyorum en çok onda takılırmı diye..ben takmayı çok isterim nedense eski yöntemlere karşı bi sempatim vardır hep :)))))
aminnnnnn inan adam cehennemdeyse bile cennete almışlardır bu kadar duadan sonra benimde evimde takılı gerçi işin içindeyiz diye var evimde halime şükürki eşim yetkili servis sahibide hayrını gördük klimanınyoksa almazdı kesinlikle ona çarpıyor klima başlıyor hapşırıp tıksırmaya ama ben klimayla etle tırnak gibiyiz walla:roflol:
hehehe inşallah doktorun kemeri destekleyen biridir o zaman ne diyim sonra yok ne alaka diyorlar insanın hevesini kursağında bırakıyorlar şekercim:))
kizlar..ben ara sira hafif sancilar hissediyorum..sizdede oluyormu...
2 gün önce dr.da randevum vardi...hesaplanan güne beklemez bu bebek dedi..cok heycanliyim...hihoyyyt
Braxton hicks kasılmaları yaşıyorsun canım. Benimki adet sancısı gibi geliyor, gayet normal. Kasların doğuma hazırlanıyor.
2 gün önce dr.da randevum vardi...hesaplanan güne beklemez bu bebek dedi..cok heycanliyim...hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?