2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben kaçıyorum artık, kocişime mama hazırlayayım. Kendinize cici bakın. Yarın görüşürüz, öptüm hepinizi...

2 gün önce dr.da randevum vardi...hesaplanan güne beklemez bu bebek dedi..cok heycanliyim...hihoyyyt

Kaçıncı haftadasın cnm.dr niye öle dediki..nst ye girdinmi peki?

Merhaba hoşgeldin..dr umda bana hep baştan beri 1 hafta önden gittiğimizi söyledi..bende geçen aldım raporumu ama sat tarihine göre olan tarihi baz aldılar cnm..yani usg de çıkana göre değilde sat a göre 32 de aldım raporumu..sen dr una yinede sor bence o söyler zaten..

Ayy bende senin tam tersi herkese atlarım valla tanımadan, samimi olurum hemen! Terso bi durum oldu mu da kızarım kendime, Ayy dursam biraz,ortamı gözlemlesem diyorum ama yok yapamıyorum

Canımcım 32+0 da hastaneye git raporunu al. Ne kadar geç gidersen senin zararına unutma bunu! Önce yada geride çıkması çok önemli değil, doktor kayıtlara kaç haftalık geçiyosa önemli olan odur! Ben 32+0 da gittim, 5 haftalık çalışabilir rapor aldım. 16 temmuzda izne ayrılıyorum hayırlısıyla :lepi:

canım benimde erken yumurtlama olduğu için 1 hafta önden gidiyoruz onun için 31. haftada aldım raporumu ama o ilk haftalardaki USG ölçümlerine göre hesaplanıyor yani şimdiki ölçümler gebelik haftası açısından çok sağlıklı olmuyor ileri de çıkan oluyor geriden gelende dr unla konuş o seni yönlendirecektir

OK.SAOLUN KIZLARR.benımkı baştan beri 1 hafta falan önde zaten... olmazsa 31 de gıdeyım bende..
malum bılıyorum 37.önce doğunca 1 aylık paramız yanıyor..

selam kızlar.ayy çok sıcak.ablamla bugün bebeğimin kıyafetlerini yıkadık ütüledik.öldü ablacım.saolsun o yaptı zaten ben dolandım yanındasempatiksalakcinni bir tek çantaya koymak kaldı.oda haftaya çanta alınca.

üzerinden büyük bi yük kalkmıs olmalı canı saolsun ablanın duaların yeter ona senin,cantanıda ihmal etme derim ben 34 desin hazır olsun

kimsecikLer yok ben gidiyorum artık eve cok fena ağrım var bebiş cıkıcak sanki öle bi baskı var hemen yatağa atmak istiyorum kendimi kendinize ii bakın ..

arkadaşlar herkese merhaba...
kaç gündür yatıyorum ewde.nette yok giremedim nst de sancım çıkmıştı doktor istirahat verdi.
ilgilenen soran heerkese teşekr ediyorum şimdilik iyiyiz bebişim kıpır kıpır maşallaah:))
p.tesi tekrar nst ye gireceğim bakalım o zaman nasıl çıkıcak sonuç.
buarada ne kdr tereddütte kalsakta eşimle ciğer geliştirici iğnemi de vuruldum.araştırdık zararı yok dediler ya inşallah doğrudur :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…