2 gün önce dr.da randevum vardi...hesaplanan güne beklemez bu bebek dedi..cok heycanliyim...hihoyyyt
kızlar merhaa,
ben eylül annesıyım ama sızede bakıyorum arada..neler yaşoorsunuz dıye? :))
çalışan annelere sorum var... rapor için tam.32.haftadamı gıttınız hastaneye...
bu arada benım bebiş USG de hep 2 hafta önde cıkıyor.... yanı aslında 29 um ama USG ye göre 31 .gözüküyorum.... nasıl bır yol izlemelıyım..tecrube edenınız varsa sormak ıstedım :))
ne zaman gıtmelıyım rapor açtırmaya
Kızlar ben kaçıyorum artık, kocişime mama hazırlayayım. Kendinize cici bakın. Yarın görüşürüz, öptüm hepinizi...
Evet cnm bence kesinlikle senden kaynaklanıyor ortamınızın o şekilde olması..yani birinin önderlik etmesi gerekir böle şeylerde genelde..ama bide insanların denk gelmeside gerek..yani sana hiç ama hiç uymayan insanlar oluncada zaten ortam yaratmana gerek kalmıyo otomatikman..bide bizim burda çok samimiler dediğimiz kızlar en ufak bi tartışmada ağızlarından neler dökülüveriyo birdenbire..onlar o kadar samimiyken böle çirkinleşip mahalle kadınları edalarında olduğunu görünce aman aman diyorumm..yani sahte arkadaşlıklar bunlar ve bende hayatta gelemem böle sahteliklere..o yüzden önce geldiğim ortamı iyice süzerim gözlemlerim herkese atlamam çünkü sonradan elini verip kolunu kaptırma olayıda olmasın..benim bide burcumun özelliği sanırsam (OĞLAK) genelde de böleyim çünkü :))))
kızlar merhaa,
bu arada benım bebiş USG de hep 2 hafta önde cıkıyor.... yanı aslında 29 um ama USG ye göre 31 .gözüküyorum.... nasıl bır yol izlemelıyım..tecrube edenınız varsa sormak ıstedım :))
kızlar merhaa,
Ayy bende senin tam tersi herkese atlarım valla tanımadan, samimi olurum hemen! Terso bi durum oldu mu da kızarım kendime, Ayy dursam biraz,ortamı gözlemlesem diyorum ama yok yapamıyorum
:)) yapı meselesi işte tatlım..senin burç neydi ??
herkeze merhaba bızde geldık:):)
KOVA bayanssulusmile
Biz geldik SELAMLAR gsL.annecikLere ve karınLarındaki tatLı bebişLere
2 gün önce dr.da randevum vardi...hesaplanan güne beklemez bu bebek dedi..cok heycanliyim...hihoyyyt
selam kızlar.ayy çok sıcak.ablamla bugün bebeğimin kıyafetlerini yıkadık ütüledik.öldü ablacım.saolsun o yaptı zaten ben dolandım yanındasempatiksalakcinni bir tek çantaya koymak kaldı.oda haftaya çanta alınca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?