2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ay bu davranıslar bana bızım evdekı bı odunu cagrıstırıyor :) aynından bızdede var canım hıc canını sıkma emınım bugunde gayet ıyı gelır eve hıc bısey olmamıs gıbı sana bakar guler,tabıkıde sen haklısın ama onlarda ıstenmıdır nedır anlamadım sankı onlar dogurcak bı streslı bızım bey anlatamam

Kuzum günaydın! Yazdıklarını okuyunca sinirlendim kocana! klava: Sen karnında bir bebek taşıyosun ve tüm bedenin duyguların ters düz olmuş durumda.. Anlayışlı olmalı..Ama bazen %100 ruhsuz olabiliyorlar..

Sen;senin kadar hassas olmasını bekleme... Düşünme.. Umursama..
Başka türlü o hisle baş edilemez çünkü. Belki onun da sıkıntısı vardır, yada bişeye üzülmüştür ama sana yansıtmamak için uğraşıyodur! Bilemezsin neler olduğunu...
Ama inan vicdan azabı çekmiştir, hiç bişi olmamış gibi davranmış olması da bence bunun bi göstergesi!!! Seni anlamasını bekleme. Oysa onlardan başka kime ihtiyaç duyuyoruz ki dimi? Canım benim sakin ol ve sadece bebeğini düşün, çok az bi aman kaldı, son zamanlarımız olması bizim için çok önemli ve her zamankinden daha dikkatli olmak zorundayız! Özellikle duygusal anlamda..
Kocan gönlünü almak için çaba sarfetcektir. Bir gece bizde kocişle tartıştık, sabaha kadar ağladım, banamısın demedi...mafoldumben Ama çok üzülmüş filan, ben uykuya daldıktan sonra sevmeye, öpmeye,özür dilemeye başladı.. Ee napalım onlarda bazen öyle olabiliyo...

Sıkma canını sen n'olur! Meleğini düşün.. Onun ne suçu var, gerilmiştir yavrucak anası üzülüyo,ağlıyo diye!! :1no2:

Yemişim iş yerini ben onun. Hangimiz hamileyiz anlamadım. Ben eskiden hemencecik köpürürdüm, Allah bebeğime birşey olmasın diye -sanırım- üzerime bir sükunet verdi. Sinirlenmiyorum pek fazla. Bizimkisi bir afra bir tafra. Sinirlerinin bozuk olmasının imkanı da yok, süper pabuç almış kendine. Sonra bankadan gold kart göndermişler. Keyfi fena değildi yani. Ayrıca ben ona birşey yapmadım ki... O da beni zerre kadar tanıyorsa bunu onun yanına bırakmayacağımı çok iyi bilir. Düşündüm, acaba ayakkabılara laf etmeyeyim diye mi yaptı onca şeyi? Sonra bu kadar ucuz numaralar yapacak insan değildir kocam diye karar verdim. Tek bir şey söyledim: "küçücük şeyler için, koca koca kalpler kırma"... Ya ben bu adamın gözüne bakıyorum, mutlu etmek için, Allah'tan reva mı, kadar kalbimi kırdı? Allah korusun bir beddua çıksa ağzımdan ok gibi saplanacak, daha 1 tanesi yüzünden vicdan azabı çekmem geçmedi.

yaa iştee tembel tenekeler ya cidden hamile olan onlar olsaydı ne yaparlardı çok merak ediyorum çıldırırlardı herhalde kaprislerinden hal tavırlarından tahamül edilmezdi kesinliklee
dün akşam dedimki balkonu yıka nolur su taşımıyım yapmadı sabah giderken elimde kovalarla balkona su götürüyorum yok hazırlanıp işe gitme telaşında cidden dayaklıklar yani klava: yani denemek bişey görüntümüzden dahi hamileymişiz gibi davranmıyorlar işte biraz çok nazlanmak mı gerekiyo ne anlamadım ki

Ben var ya kalasın önde gideniyim. Kimseyi takamam, bırak hassas olmayı. Kocam da iyi bilir. Gelse dese ki; "boşanalım", akşam eşyalarını kapının önünde bulur. Nedenini sormam bile. O yüzden ne kavgalar ettik, evlenmeden önce; nişanlıyken ve flörtte bir kere "ayrılalım" demedi. Hatta ben dedim, kabul de etmedi. Huyumu bilir.
Özür dilemek mi? hahahaha benimki 2sn de horlamaya başladı. Sabaha kadar horladı. Ben prensip olarak özüre karşıyım. Özür dilemesin, düzeltsin kendini. Yalama oluyor sonra; yap özür dile, yap özür dile. Bana göre değil.
Yavrum gerilmiştir tabi. Allah'tan normalde çok neşeliyim, ağladığımın sayısı çok az.

valla erkeklerin neyi ne için yaptıklarını akıl sır erdiremiyorum hala cinsler işte tatlım cinsler ama inan sırf seninki değil herbirimizinki kendi platformunda eminim dereceyi hak edecek düzeydedirler

Aman bu erman kuzular ne istiyorlar sizden anlamıyorum , şurda doğumumuza ne kalmış başbaşa kaldığımız son zamanlar, hayatımız yakında tamamıyla değişecek şuanların tadını çıkartmak varken anlamıyorum dertlerini. ıster istemez bebiş gelince onlarla daha az ilgilenebileceğiz şimdi den böyle yapıyorlarsa sonra ne olacak. Huzur, sevgi , destek şuanda ihtiyacımız olan şey .... Bize huzursuzluk verebilecek insanlardan , kalabalıktan bile uzak duruyoruz .

Dün eşimin ekibinden birinin eşi normal doğum yapmış, Benim gittiğim hastanede yapmış doğumunu. Dr farklıymış ama yardım için karnına bastırsın v.s. diye benim Dr. da katılmış doğuma. 1.5 saatte bitmiş suni sancı ve epidural yapmışlar . Çok rahat doğum yapmış hemen bebeği emzirmeye başlamış ve ertesi gün evlerine çıkmışlar. ınşallah bizim de öyle geçer. Normal doğum bile 7.500 tl'ye malolmuş , suit oda farkı v.s. limitlerimin üstüne çıkacaz galiba ama olsun kısmetse ilk ve son doğumumu yapacağım.

Show tv'de hamilelikde beslenmeyi anlatıyorlar, ceviz deyip geçmeyin v.s. avuç avuç yemeyin 1 adet ceviz , 5 adet badem diyor izleyin müsaitseniz.

yarın da agu bugu var 13.15'de.

Günaydın cancan; ee ağustos annişleri herşeyin en güzeline layık,şımarcaz tabi!!!

Günaydın kuzum! Nasılsın bakim?
ıyıyım seker ama karnım okadar yırtıldı ve okadar kasınıyorkı anlatamam cıldırcam artık kasımaktan kıpkırmızı ettım kasımadan duramıyorumda bende bızım ev sahıbıne gıcık oldum 500e oturuyrdum salak herıf 550 dıyor sımdı tokatta evler cok pahalı ya

Hemen eczaneden acıbadem sütü al sür , çatlıycak galiba bir de soğuk havlu kompresi yap , kaşımamaya çallış zarar veriyorsun cildine.

günaydın kızlar bende ağostosta 24 gıbı doğum yapacağım benım hıkayemı bılenler vardır aranızda belkı ben doğum olayı olana kadar hiçbir şey yapmayacağım ve bebişim olduğunda da kullanılmış arkadaşlardan temin edeceğim eşyaları kullanmayı düşünüyorum
çünkü daha önce kötü olaylar yaşadım 5 kürtaj 1 erken doğum yaşamadı o yuzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…