2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar kusura bakmayın bende yemek yapmaya gitmiştim şimdide kociş geldi bende kaçarım öptüm hepinizi yarın görüşürüz

iyi akşamlar kimsecikler yok :)
biz doktora gittik,cok sukur hersey yolunda,1711 gr olmus kizim....
ne zayif ne sisman dedi doktor,normal aralik 1600-1800 mus bu hafta icin,tam ortada bizim kiz yani

ben de 1 ayda 700 gr vermişim,diyet yapıyorum şeker için bu yuzden sanirim

bir dahaki randevumuz 19 temmuza inş...

merhaba canım
maşallahhh kızına annesiii
sen kilo vermiş olmana rağmen kilosu gayet güzel

Merhaba kızlar biz geldik gerçi kimselerde kalmamış...
Sonunda bütün eşyalarını yıkadım küçük adamımın ütüledim katladım hastane çantamız da hazır (Sadece bebişe bez almak kaldı şuan 4 adet var :kedi:.Dr a gidince 8 inde o zman alıcam inşallah).
Bu arada çantamız çok küçük olmamasına ragmen tıkış tıkış oldu yaa hazır ama ufak tefek 2-3 şey eklenecek içine.Anne bebek çantası felan almadım daha geniş bişi alayım diyordum sonrada kullanabilmek için ama çok pahalılar geniş çantada bulamadım öle güzel bişi mecbur o penye gibi olanlardan alıcam.Bebişin eşyalarını ona koyucam ve evdeki çantayada geri kalanları felan ve anakucaı hastaneye giderken biraz kalabalık olacak ama napalım :)
İşleri de parça parça yapıyoruz.Küçük odaya boya konusunda rötuşlar yaptık ama bütün ev dağıldı.Odanın balkonu var oradaki en kolay camı bile silemedim oturduum sandalyeden babamız saolsun ama odanın tülüyle güneşliini ütülerken baygınlık geçiriyordum.Neyseki en zoru bitti kaldı 2 oda.

Aslında şuan işlerin bitipte bebişimizi beklemem gerek ama inşallah en kısa zamanda biter.Eğer günü gününü beklerse 1 ayımız felan var ama belli de olmaz 15-20 günden fazla da kalmamış olabilir.Alah ım inşallah işler biterde öle gelir bebişkom.
Off ammada yazdım öyle işte bizden haberler :))

ooh elinize sağlık canım şükür diyebiilirsin lakin artık çok yormamaya gayret et kendini bak çok az kaldı hırpalama kendini
hastane çantasını bende hazırladım bit bit ne de çok şey çıkıyor demi yaa ben küçük bir valiz almıştım ona koydum herşeyi

maşallah annesi bebişine

sende ne güzel kilo vermişsin,ctesi kontrolümüz var bizimde inşallah bende güzel haberlerle gelirim..

ne güzel canım bitirmişsin ben daha hastane çantamı hazırlamadım bu haftasonu annem gelicek beraber hazırlıycaz inşallah..
15 20 gün ayy çok heyecanlanıyorumm yaaa

maşallah bebeğine bugün benim de kontrolüm vardı kızım 2014 gr olmuş yalnız kafama takılan bana 1 ay sonra tekrar gorusuruz dedi acaba sana ne zaman gelmeni söyledi merak ettim bana bu süre uzunmuş gibi geldi 2 hfatada 1 diye biliyodum herkes oyle yazıyodu burda ama vardır bir bildiği heralde

iyi geceler kızlar ay şaka maka bebişlerimize kavuşmamıza az kaldı. Rabbim bütün hamilelerin bebeklerini korusun içindede bizimkileri...

MerhaBA bıZım de duN ko trol vardı
Doktor gAyEt ayı. Dedi
2100gr 45 cM
15 temmuZ tekrAr gıdecegıZ
Nst. Gayet ıyı çıktı
Odamız. HaZır kıyafetlerı hazır
Bir. Tek. OdAnIn. IC. Storu pazartesi geleceK

Herkese ıyı geceler

32 den sonra 2 haftada bir olacak kontroller demisti
37 den sonra her hafta gidecegim

maşallah annesi bebişine

sende ne güzel kilo vermişsin,ctesi kontrolümüz var bizimde inşallah bende güzel haberlerle gelirim..

merhaba canım
maşallahhh kızına annesiii
sen kilo vermiş olmana rağmen kilosu gayet güzel

güzel dilekleriniz için teşekkürler
tüm bebeklerimiz sağlıkla gelsinler inşallah dünyaya

Herkese günaydın, bugün dükkanı ben açıyorum galiba :))

Sabaha kadar süren acı içinde sağa dönmeye /sola dönmeye , tuvalete gitme çalışmalarından sonra karnımın sesi ile yataktan çıktım. Şimdi kahvaltımı yapacağım , bebişin uyku setindeki yorganını ve bebeğin bakım çantasını 30 dereceye attım. Bugün kocişimin doğum günü 43'e basacak allah ona uzun ömür sağlık versin. Hepinize çok kolay ve güzel bir gün diliyorum & Sevgiler

Herkeslere günaydın fıstıklar ve melek bebişleri. Bizim bugün çok işimiz var kadın gelicek temizliğe annem ben hep beraber dalıcaz eve duvarlar vs her yer temizlenecek yarım saate gelirler. Bu arada randevumu aldım p.tesi doktordayım:)Hepinizi öptüm ben geçmişe biraz bakıp çıkıyorum

Canım Allah uzun ömürler versin eşine seninle ve kuzunuzla beraber...Benim de geceleri sancım oluyor artık bakalım az kaldı sabır canım:içelim:

ıyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım . Evet az kaldı, gündüzleri biraz uyumaya çalışıyorum ne yapalım , bulantı falan birşey çekmedim son 1 ay bunları çekmem gerekiyor galiba :)) Allah hepimizin yardımcısı olsun

Aman yükseklere falan uzanma , kadına yaptır yorma kendini canım. Kolay gelsin

günaydın güzel anneler

ebrucum eşinin doğumgünü kutlu mutlu olsun bi ömür mutlu sağlıklı bebişinizlen hepberaber olmanız dileğiylen tatlım şikayetlere de yapacak pek birşey yok sanırsam aynen bende mide bulantıları çekmedim başka sıkıntılar yaşadım ama hamileliğim boyunca işte bir yerden geliyor bir yerden gidiyor ama çok az kaldı şekercim sabredicez acuk daha

yaptığın liste aşağı yukarı benimde alacaklarımı içeriyor şekercim:)))

didemcim bitcek artık temizlik bundan sonra demi ama artık çokda yorma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…