2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar...
bugün cuma..çoook mutluyum bu haftada bittikaydirigubbakcemile3
buda izne 3 hafta kaldı demek oluyorkaydirigubbakcemile2
daha nedense bebeişime kavuşmak için gün saymaya başlamadımm

allah kocişine sana ve bebişine uzun sağlıklı ömürler versin inşallaahh:Saruboceq:

Günaydın kızlar, nasılsınız?
Beni bugün bağışlayın, size çok iştirak edemeyeceğim; canım çok sıkkın. Yatışana kadar beni mazur görün.

kızlar bu sezeryan kemeri nasıl bişey ya?
ilk defa duydum:kedi:
ben korse almıştım doğumdan sonra giymek için o işe yaramazmıki??

günaydın kızlar...
bugün cuma..çoook mutluyum bu haftada bittikaydirigubbakcemile3
buda izne 3 hafta kaldı demek oluyorkaydirigubbakcemile2
daha nedense bebeişime kavuşmak için gün saymaya başlamadımm
gunaydın seker hemserım nasılsın valla bana doktor 20 temmuzda alırız dedı bende cok heyecanlıyım :)
günaydın gülaylacım artık sanırsam şafak saymak daha heycanlı hale geldi yaa
gunaydın canım nasılsın?
Günaydın kızlar, nasılsınız?
Beni bugün bağışlayın, size çok iştirak edemeyeceğim; canım çok sıkkın. Yatışana kadar beni mazur görün.

gunaydın canım hayırdır neden ne oldu canın neden sıkkın ?optum senı kocaman sıkma canını herneyse Şeniz

Önemli bir şey değil, eşimle kapıştık akşam. O sabaha yatıştı da ben işte yatışmadım. Sancım da tuttu, gece gözüme uyku girmedi. Bir de sanki birşey yokmuş gibi davrandı sabah, daha da çılgına döndüm. ışte öyle...
Umarım herkes iyidir. Bari bir tek ben kötü olayım.

kıyamammm sanaaa:asigim:
sende kötü olma..erkekler bazen odunlaşabiliyorlar densizleşebiliyorlar ağızlarından çıkanı kulakları duymuyooo... ben artık takmıyorum...tek düşündüğümüz karnımızda son zamanlarımızı paylaştığımız meleklerimiz olsun..gerisi heeep boşş:içelim:

Arkadaşlar çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Ben de çok korkuyorum ne yalan söyleyeyim ( Umarım herşey yolda gider , bir avazda bebişlerimize kavuşuruz.

kusum sıkma guzel canını esler bazen dengesızlesebılıyor yada bızler cok alınganlasıyoruz bende bazen kapısıyorum hırsımda gecmıyor kendı kendımı yıyorum :) oda hıc bısey yokmus gıbı naber kız deyıp opmuyormu dahada dellenıyorum sanırım hamılelıkten boyleyız

ayyy hemşerimmmolumunekankayizsmile nasıl hoşuma gitti bu laf anlatamamm
20 temmuzmuuu?walla ben bile senin adına heyecanlandımm benim daha ağustosun ortaları..tam tarih falanda belli değil o yüzden pek bir heyecanım yokohaoldumsmile ondan önce izne çıkmak için heyecanlanıyorum artıkkaydirigubbakcemile3

sanırım bende şu son günlerde çook alınganlaştım..herkesin herdediğini takıyorum üzerinde saatylerce düşünüyorum tam olarak nedemek istedi diye...en sonundada gidip patlıyorum..doğumdan sonrada böyle olcaz sanırımmkaydirigubbakcemile3

Adam herşeyime bağırdı ya, karanlıkta kedi gibi karşıma çıktı korktum, ona kızdı. Evimize gittik, kahve yaptım. Kahve masasına koyarken bardağı biraz hızlı çekmişim; sağ elim neredeyse hissiz kavrayamıyorum ki doğru düzgün, herşey kayıyor elimden, ona da laf yedim. Kalktı yatmaya gitti. Dedim kendi kendime "tatlı yapayım, yarın yer" Bir hışımla bir kalktı bu bana bağıra bağıra geliyor "ne yapıyorsun sen" diye. Sandım dövecek. Neymiş "bu saatte (21:30) tatlı mı yapılırmış". "Yap tatlını, çabuk gel yatağa, yatıcaz" dedi. Ağlamaktan içim çıktı gece. Şimdi alıngan olan ben miyim? Siz karar verin...

ben esımle ılk doktora gıttıgımızde doktor esıme esınız oyle degısecekkı tanıyamayacaksınız bu benım sevdıgım kadınmı dıyeceksınız okadar farklı davrancaktır anlayıslı olcaksınız tabı sızde dedı benım esımde doktot bey bende hekımım bılıyorum falan dedı ay dedım ıyı nekadar sanslıyım anlayıslı kocam eve bı geldık okadar kucuk bıseyden bırbırımıze gırdıkkı sankı 2 dakka once konusan benım bey degıldı:)alllaha sukur bu aralar ıyıyız bı gecen hapsırdıgıgımda yavas askım dedı cok zoruma gıttı saatlerce agladım sankı keyfımden hapsırıyorum manyak herıf sıksam kendımı daha kotuya sonra ozur dıledı ama.......yedı trıbın en ıyısınıde :):):)

merhaba canım yaa 20 temmuz mu anaammmmmmmmmmm çok heycanlı az kalmış azzz ayy ay ay ohaoldumsmile

bende iyi diyelim iyi olalım modundayım evden çıkmıyorum sıkıntıtda patlıyorum güyya eşimle ebebeğe gidicektik iki akşamdır geç geliyor gidemiyoruzda oof yaniii sıcaklarda başladı bebişlerimiz gelme zamanı gelsinde meşgalemiz olsun ama demi bir yandan yusuf yusuf ama kaydirigubbakcemile3

canım ya günaydın
erkek milleti cidden cins oluyorlar ben eşimi kimbilir kaç kere boğmak istemişimdir de bakmaa canını sıkma bak meleğin üzülmesin annesi bak bünyeni kötü etkilersin düşünme erkektir ne yapsa yeridir de tatlım ya :gitme:

günaydın canımopuyorumnanaktan
ben hala korkuyorum sanırım doğum için şafak saymaktanneyvahedigeldismile
aynen canım aynen bir yandan bir an önce gelsin istiyorum bir yandan yok diyorum ohaoldumsmile

Arkadaşlar çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Ben de çok korkuyorum ne yalan söyleyeyim ( Umarım herşey yolda gider , bir avazda bebişlerimize kavuşuruz.

amin canım

ay canım benim yaa acaba iş yerinde birşeye mi canı sıkıldıda hırsını senden çıkardı tatlım

günaydın canım ne afilli bir günaydın bu böylee şımartıyorsunuz efenim ağustos analarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…