Herkese günaydın, bugün dükkanı ben açıyorum galiba :))
Sabaha kadar süren acı içinde sağa dönmeye /sola dönmeye , tuvalete gitme çalışmalarından sonra karnımın sesi ile yataktan çıktım. Şimdi kahvaltımı yapacağım , bebişin uyku setindeki yorganını ve bebeğin bakım çantasını 30 dereceye attım. Bugün kocişimin doğum günü 43'e basacak allah ona uzun ömür sağlık versin. Hepinize çok kolay ve güzel bir gün diliyorum & Sevgiler
gunaydın seker hemserım nasılsın valla bana doktor 20 temmuzda alırız dedı bende cok heyecanlıyım :)günaydın kızlar...
bugün cuma..çoook mutluyum bu haftada bittikaydirigubbakcemile3
buda izne 3 hafta kaldı demek oluyorkaydirigubbakcemile2
daha nedense bebeişime kavuşmak için gün saymaya başlamadımm
gunaydın canım nasılsın?günaydın gülaylacım artık sanırsam şafak saymak daha heycanlı hale geldi yaa
Günaydın kızlar, nasılsınız?
Beni bugün bağışlayın, size çok iştirak edemeyeceğim; canım çok sıkkın. Yatışana kadar beni mazur görün.
Günaydın kızlar, nasılsınız?
Beni bugün bağışlayın, size çok iştirak edemeyeceğim; canım çok sıkkın. Yatışana kadar beni mazur görün.
günaydın gülaylacım artık sanırsam şafak saymak daha heycanlı hale geldi yaa
Önemli bir şey değil, eşimle kapıştık akşam. O sabaha yatıştı da ben işte yatışmadım. Sancım da tuttu, gece gözüme uyku girmedi. Bir de sanki birşey yokmuş gibi davrandı sabah, daha da çılgına döndüm. İşte öyle...
Umarım herkes iyidir. Bari bir tek ben kötü olayım.
Önemli bir şey değil, eşimle kapıştık akşam. O sabaha yatıştı da ben işte yatışmadım. Sancım da tuttu, gece gözüme uyku girmedi. Bir de sanki birşey yokmuş gibi davrandı sabah, daha da çılgına döndüm. İşte öyle...
gunaydın seker hemserım nasılsın valla bana doktor 20 temmuzda alırız dedı bende cok heyecanlıyım :)
gunaydın canım nasılsın?
gunaydın canım hayırdır neden ne oldu canın neden sıkkın ?optum senı kocaman sıkma canını herneyse Şeniz
sanırım bende şu son günlerde çook alınganlaştım..herkesin herdediğini takıyorum üzerinde saatylerce düşünüyorum tam olarak nedemek istedi diye...en sonundada gidip patlıyorum..doğumdan sonrada böyle olcaz sanırımmkaydirigubbakcemile3
gunaydın seker hemserım nasılsın valla bana doktor 20 temmuzda alırız dedı bende cok heyecanlıyım :)
gunaydın canım nasılsın?
gunaydın canım hayırdır neden ne oldu canın neden sıkkın ?optum senı kocaman sıkma canını herneyse Şeniz
canım ya günaydınÖnemli bir şey değil, eşimle kapıştık akşam. O sabaha yatıştı da ben işte yatışmadım. Sancım da tuttu, gece gözüme uyku girmedi. Bir de sanki birşey yokmuş gibi davrandı sabah, daha da çılgına döndüm. İşte öyle...
aynen canım aynen bir yandan bir an önce gelsin istiyorum bir yandan yok diyorum ohaoldumsmilegünaydın canımopuyorumnanaktan
ben hala korkuyorum sanırım doğum için şafak saymaktanneyvahedigeldismile
Arkadaşlar çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Ben de çok korkuyorum ne yalan söyleyeyim( Umarım herşey yolda gider , bir avazda bebişlerimize kavuşuruz.
Adam herşeyime bağırdı ya, karanlıkta kedi gibi karşıma çıktı korktum, ona kızdı. Evimize gittik, kahve yaptım. Kahve masasına koyarken bardağı biraz hızlı çekmişim; sağ elim neredeyse hissiz kavrayamıyorum ki doğru düzgün, herşey kayıyor elimden, ona da laf yedim. Kalktı yatmaya gitti. Dedim kendi kendime "tatlı yapayım, yarın yer" Bir hışımla bir kalktı bu bana bağıra bağıra geliyor "ne yapıyorsun sen" diye. Sandım dövecek. Neymiş "bu saatte (21:30) tatlı mı yapılırmış". "Yap tatlını, çabuk gel yatağa, yatıcaz" dedi. Ağlamaktan içim çıktı gece. Şimdi alıngan olan ben miyim? Siz karar verin...
:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?