2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kesinlikle bünyeyle alakalı kızlar..bende dünya kadar para verdim ne duyduysam aldım düzenli olarak sürdüm ama 26.haftada çatlamaya bir başladım 34 olcam nerdeyse halimi siz düşünün...:kedi:

Ben sadece badem yağı sürdüm, henüz birşey yok :bbo: . Son zamana kadar kimse bilemez ne olur, şimdilik karnım acayip damarlı görünüyor.

Canım hayırlısı olsun eşin için...

sağol canım ya valla çok parlak değil ama olsun şükür valla çok korkktum önceki gibi uzun süre işsiz kalıcak diye ama allahtan oldu inşallah istikrarlı ve kalıcı olur ne diyim

Hayırlı olsun canım inşallah istediğin gibi olur , şimdiden endişe etme herşey çok güzel olacak de.

Benim kız kardeşimin de ilk bebeği dönmemişti o daha da zor oluyor, poposu kasıklarına baskı yapıyordu 15 gün önce sezeryan ile almışlardı. İkinci bebek döndü ama ilki sezeryan olunca o da sezeryan oldu.

ne güzel ya inşallah hiiç çatlamadan kavuşursun bebişine:Saruboceq:

Sağol canım, sence yıllarca spor yapmış olmamın faydası olmuş mudur? Günde 2-3 defa kaslarımı çalıştırıyorum. Eskiden mekik çekerdim, şimdi kasıyorum kaslarımı 2-3sn, çok oksijensiz kalmamak için. İçeri doğru bayağı çekliyor karnım :bbo: . Doğumdan sonra (sezercik olmazsam), 40'ımdan sonra başlayacağım yine spora. Hoş sezercik olsam da duramam 40'tan sonra başlarım yaa...

sağol canım ya valla çok parlak değil ama olsun şükür valla çok korkktum önceki gibi uzun süre işsiz kalıcak diye ama allahtan oldu inşallah istikrarlı ve kalıcı olur ne diyim

Daha parlak bir işe girene kadar artık gidip gelecek. Benim kocam 2 ünv mezunu, bir sürü sertifikası var. Yaptığı iş ne? Bilgisayar tek. Zor buldu onu da. Bakalım ayın 10'unda kpss'ye girecek, hayırlısı. Babası şef sskda. Müdüründen filan yardım dokunur inşallah.

Uyku setinin yorganını nevresimlerini v.s. yıkadım astım şimdi. Bu yan koruma yastıkları makineye sığmıyor katlayıp koymak lazım , bozulmaz mı siz yıkadınız mı ? Bunları yıkamasak ne olur ? Temiz ve kalıp gibi güzel duruyor bozmak istemiyorum yıkayıp ne yapayım ?

sağol canım doğru diyorsun pozitif düşünmek gerek bade miz kısmetiyle gelicek inşallah :))

gözünüz aydın şekercim ne güzel darısı bize inşallah
evet ik sezeryan olunca ikincide zorlanılıyor malesef normal doğuran az kişi var ilk sezeryandan sonra
popnun aşağada olması evet bencede daha zor çünkü göğüs kemiğimi delip çıkıcakmış gibi güç kuvvet uyguluyor büyüdükçe aşağaya yapsaydı onu nasıl olurdu bu kasık kalça ağrılarımız herhalde iki katına çıkardı daha dayanılmaz olurdu

slm teşekkür ederim yazdıkların için tatlım bende olumlu olmak için çok çaba sarf edıyorum inan

Olmak zorundasın, az kalmış çünkü. Görevi biten gider bu dünyadan. O seni mutlu etmek için gönderilen melek. Mutlu olmaya bak.
Ben düşük tehlikesi geçirdim, kanamam oldu. Herkes "çok bağlanma, kaybedersen üzülürsün çok" dedi. Oysa ben onları dinlemedim, dinleseydim ben ben olamazdım. Bebeğimle ilgili hayaller kurmasaydım, sadece bekleseydim ve bebeğim de gitseydi daha da pişman olurdum. Anne gibi hissetmek istiyordum kendimi. Gidecek olsa da, bu duyguyu dolu dolu yaşamak istiyordum. Beni bıraksaydı da en azından "anneliği hissettim, yaşadım hatta" derdim. Bırakmadı beni, Rabbim annemi alırken rahmime can verdi. Üzülme, yalnızca mutlu ol.

aynen öyle canım hepimizin hakkında hayırlısı valla etraf çok kötü işsizlik hadsafhada inşallah babasının faydası dokunur canım yaa valla birileri olmadan bir şeyler yapmak artık çok zor malesef

ebrucum bende yan yatma yastığı falan almadım tatlım bilemiyorum bozulur mu eder mi
normal yastıklarla desteklerim dedim ama

bende spor yapıyorum canım...haftada 2 gün plates yapıyorum hamilelik öncesinde voleybol tkımındaydım..ama şimdi gel gör halimiiimafoldumben
ilk başlarda çok üzülüp ağlamıştım ama artık takmıyorum kafama

aynen öyle canım hepimizin hakkında hayırlısı valla etraf çok kötü işsizlik hadsafhada inşallah babasının faydası dokunur canım yaa valla birileri olmadan bir şeyler yapmak artık çok zor malesef

O değil de, ben Pınar110 arkadaşımızla dönem farkı olsa da aynı yerde görev yaptım. Elimden terfi kağıtları, atamalar geçti. Daha mülakattan önce belirlenmiş kim alınacak, kim kimin yakını vs. Senin anlayacağın mülakat filan öylesine yapılıyor. Hatta bu işler öyle aşmış ki, eşim kendi isteğiyle vaktinden önce askere gitti, nişanlıydık, dilekçe verdi aralık 2007'de değil, nisan 2007'de gitti askere. Neyse, subaylık sınavlarında gözetmen olan subay: "bu sınav formalite, aslında herkesin nerede, ne görevde askerlik yapacağı belli" demiş. Eşim kısa dönem Şereflikoçhisarda yaptı askerliğini, hem de askerlik şubesinde... Düzen böyle...

Kaç sene yaptın spor? Liseden beri dambıllarla, mekiklerle şınavlarla uğraşıyorum. Ben de pilates yapıyordum, evlenince bırakmak zorunda kaldım, malum ebeveynlerle kalıyoruz. Pek bir garip olurdu.

Günaydın kızlarrrr. Bugün evime dönüyorum.Yarından itibaren bol bol görüşürüz artık.Çarşamba doktor kontrolümüz var. Kızımı özledim .opuyorumnanaktan Ben kahvaltı yapmaya gidiyorummm. Görüşürüz.Öptük hepinizi. opuyorumnanaktan

Canım ben de hafta sonu kuzumun yan koruma yastıklarını v.s. attım makineye,mis gibi oldu. Bozulmadı da... At bence, kuzunun sağı solu deycek onlara sonuçta!! 30derecede yıka kuzu. :lepi:

Damlacım hoşgeldin, ben de salı günü kuzumu görücem! Çatı bakma olayına girilcek mi acaba ya, geriliyorum aklıma gelince, ama yapcak bişi yok...Sana afiyet olsun, umarım çarşamba günü güzel haberlerle gelirsin! :ecrin_bebek:

Vallahi kızlar, çok sağolun. Sabah sinirlerim çok bozuktu ama sizinle konuşunca sakinleşmeye başladım. ıyi ki varsınız...

Vallahi kızlar, çok sağolun. Sabah sinirlerim çok bozuktu ama sizinle konuşunca sakinleşmeye başladım. İyi ki varsınız...

BUGÜN BİRAZ YOĞUNUZ MALUM 6 AYLIK DÖNME BİTTİ PRİMLERİ HESAPLIYORUZ VE PAZARLAMA TOPLANTISI VAR EVRAK HAZIRLIYORUM GEÇMİŞ İOKUMADIM AMA SENDE İYİKİ VARSIN a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…