2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canımcım, Allaha şükür tek bi çizgi bile oluşmadı karnımda.. Annemde de bi iki çizgi filan olmuş! Yapı meselesi sanırım.Senin annişin de olmuş mu senin ki kadar kuzu! Bizim de ilk evlendiğimizde 2008 kasım'da 500 dü.. Adam sağolsun zam yapmadı.. Bakalım bu sene ne kadar yapcak.. Ahhh bi evimiz olsa :Saruboceq:

Son düzenleme:

Geçenlerde ilişkiler için tv'de bir uzman konuşuyordu. Evrenden çağırmak için evinizin dekorasyonunu bile değiştirin , tek kişilik yatak yerine çift kişilik yatak kullanın , tek kupa fincan yerine çift fincan alın v.s. v.s. Geçmişte kötü tecrübeler yaşamışsın ama bu bebişde de öyle olacak anlamına gelmez. Evrenden iste , zaten allah izin verirse bugün doğursan zaten bebek yaşar. ınşallah bu sefer eskisi gibi olmaz , sen birkaç parça güzel bebek eşyası kıyafeti v.s. al durumun müsaitse ve bebeği hayatına davet et. Allah yardımcın olsun, güzel haberlerini bekliyoruz.

Son düzenleme:

:roflol::roflol::roflol:

ya valla bahane onlarınki elbette her iş yorucu kendine göre de açıklama olamaz bu sen bütün gün evdesin bir tur atılabilir gezinebilinir
eşim ev süprüyor sonra bütün gün öldüm bittim mahvoldum ya diyorum nasıl ben yapıyodum bunları hep sen ayda yılda bir yapıyorsun yazık yani bu kadar mı hamsın iyi bişey değil sağlığı açısından da ama işte tembel tenekeliğe öyle bir alışmışlarki iki adım atınca kas kemik ağrısı çekiyor :icecream:

Canım merhaba, bu kadar karamsar olma olmaz mı? Başına gelenlere çok üzüldüm; senin kadar olmasa da ben de kötü günler geçirdim. Hem 36. haftayı doldurduktan sonra doğurursan bebeğin yaşayacaktır %99 ihtimalle. Şöyle düşün canım; insanlar %5 yaşama ihtimali için çok tehlikeli ameliyatlara giriyorlar, ki ben %99 diyorum sana.
Lütfen üzme kendini, meleğini kollarına alacağın anı düşün...

benım annıste cok catlamıs benım son aylarda cok asırı yırtıldı daha once annem hıc pahalı kremler alma catalrsın dedı ben dınlemeyıp dunya para verdım kremlere hıc fayda etmedı tabı.seker ınsallah bı ev alırız cıdden zor ya burda dun bı ev gezdık arkadasla oylesıne 280metrekare evı bıde yapmıslar duvar kagıtları falan desettı suan oturdugum ev 150metrekare buyuk aslında ama eve gırdıgımde bu ev bana kutu gıbı geldı :) satılıktı o ev sorduk 240mılyar dedı oheeeeeeeeee dedım sankı bogaza bakıyor ya bızım bu tokatta astı kendını yanı :)

haklısın seker bızım bey ev supurme konusunda cok sukur yardımcı oluyor supuruyor falan ama bı terlıyor dedıgın gıbı sankı 5 ev supurmus dersın :)gecen ızledım supururken kendını parcalıyor :) manak sey dedım cok bastırma supurgeye olsun karısma ben yaparım dıyr ıı dedım bende :)

bizim yerimizede izle şekerimmohaoldumsmile

kızlar ya bişey sorcam iki gündür kasık ağrısı değilde kasık kemiği ağrısı çekiyorum :)))) yani tam bacak la kasık arasındaki kemiğim ağrıyo ya ne alaka anlamadım

kuzucuklar ben az atıstırayım babam gelcek bırazdan kahvaltı yapcaz optum hepınızı mucukkkkkkkkkkkkkk

Bizimkinin elinden iğne oyası gelmez sadece, her işi yapar istese... Ama yapmıyor. İyi ki de yapmıyor... Ben hayatta kızmam pislense bir yer döksün saçsın, silinir süpürülür. Kalp mi kırılır o kadar şey için? O temizlese korku filmine döner hayatım...

kızlar ya bişey sorcam iki gündür kasık ağrısı değilde kasık kemiği ağrısı çekiyorum :)))) yani tam bacak la kasık arasındaki kemiğim ağrıyo ya ne alaka anlamadım

Çatın genişliyor canım, bende de oluyor. Özellikle çok oturup ayağa kalktığım zaman... Teksas bacak gibi yürüyorum bazen, bacaklar böyle kovboy gibi açık

yinede buna da şükür demek gerek sanırım kaydirigubbakcemile3

benimde daha maşallah çatlağım olmadı yaa ki 18 kilo aldım dana gibi şişti karnım iri bir bebek yolda ama iki gündür haifften kaşınmaya başladı çok nadirde olsa ahan dedim başladı bekliyom çatlamasını zaten ki başlarda bebeyağı sürdüm duşlarda falan sonra arada kako yağı almıştım ondan sürdüm son 2 aydır aklıma gelirse sürüyorum sürmüyorum bile adam gibi bişey keisnlikle bünyeyle ilgili olacaksa ne kullanırsak kullanalım önüne geçilmez ondan bende alıcaktım pahalı kremlerden ki çok meraklıyımdır normalde almadım bu yüzdeen

Senin bebiş de dönmüştü değil mi ? Kafası artık baskı yaparak kemikleri ayırıyor ve vucut kendini doğuma hazırlıyor canım. Belimden altı off durumunda benim de , yatsam yatamıyorum kalksam kalkamıyorum , yürü diyorlar sağ bacağım çalışmıyor ki ....

kuzucuklar ben az atıstırayım babam gelcek bırazdan kahvaltı yapcaz optum hepınızı mucukkkkkkkkkkkkkk

hayden afiyet olsun şekercim

Çatın genişliyor canım, bende de oluyor. Özellikle çok oturup ayağa kalktığım zaman... Teksas bacak gibi yürüyorum bazen, bacaklar böyle kovboy gibi açık

hahahaha aynen ilk etapta öyle sonradan açılıyor ama yürüdükçe rahatlıyor sanki

bende modoko ya yakınım gitsemmi acep bebe mağazalarını gezsemmi diye düşünüyom havada sıcak pişman olurmuyum acep:))

kaydirigubbakcemile3

kesinlikle bünyeyle alakalı kızlar..bende dünya kadar para verdim ne duyduysam aldım düzenli olarak sürdüm ama 26.haftada çatlamaya bir başladım 34 olcam nerdeyse halimi siz düşünün...:kedi:

aynen tatlım baş aşağada keretanın hıçkırdığında popomdan hareket hissediyorum kaydirigubbakcemile3 hele gece tuvalete kalkarken yengeç hamile yürüyüşü yapıyorum bi müddet sonra açılıyorum kalçam hep uyuşuk akannehir

Ne alacaksın modokodan ? Yarın eşinle gidersin , bugün çok sıcak olacak galiba daha bu saatte terlemeye başladım ben oturduğum yerde.

benim bebiş ters ama benimde alt kısmım komple ağrıyoo...
hemde öyle bir ağrıki bazen şiddetleniyor kasılıp kalıyorum..kaç kez bilirim yolda yürürken aniden durduğumu..o minicik ayaklarıyla bunu nasıl yapıyoo bilmiyommm

Ne alacaksın modokodan ? Yarın eşinle gidersin , bugün çok sıcak olacak galiba daha bu saatte terlemeye başladım ben oturduğum yerde.

evet bende aslında terliyorum durdupum yerde böyle bir hareket etmek istiyom çok sıkıldım ya evde kös kös durmaktan
ya duvar stickerı almak istiyordum daha alamadım vanilya diye bir mağaza varmış onda beyendiğim stickerlardan varmış nette görmüştüm satıl temsilcisiymiş onlara yakından baksam dedim ama yarın eşim işe gitcekmi gitmiycekmi belli değil
eşim işsizdi ya 3 gün önce bir yerde işe girdi ondan daha kaçta gelicek kaçta çıkıcak hafta sonu varmı yokmu kesinleşmiş değil olmadı yarına giderim ne bilim işte hiperaktif biriyim normalde de kanamadan sonra iş miş yapmıyorum çok sıkıcı oluyor allah valla 9 ay boyunca yatmak zorunda olanlara kolaylık versin çok zor bişey ben 3 haftada afakanlandım

minnacık şeyler neler ediyor bizlere neler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…