BUGÜN BİRAZ YOĞUNUZ MALUM 6 AYLIK DÖNME BİTTİ PRİMLERİ HESAPLIYORUZ VE PAZARLAMA TOPLANTISI VAR EVRAK HAZIRLIYORUM GEÇMİŞ İOKUMADIM AMA SENDE İYİKİ VARSIN a.s.
O değil de, ben Pınar110 arkadaşımızla dönem farkı olsa da aynı yerde görev yaptım. Elimden terfi kağıtları, atamalar geçti. Daha mülakattan önce belirlenmiş kim alınacak, kim kimin yakını vs. Senin anlayacağın mülakat filan öylesine yapılıyor. Hatta bu işler öyle aşmış ki, eşim kendi isteğiyle vaktinden önce askere gitti, nişanlıydık, dilekçe verdi aralık 2007'de değil, nisan 2007'de gitti askere. Neyse, subaylık sınavlarında gözetmen olan subay: "bu sınav formalite, aslında herkesin nerede, ne görevde askerlik yapacağı belli" demiş. Eşim kısa dönem Şereflikoçhisarda yaptı askerliğini, hem de askerlik şubesinde... Düzen böyle...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Kızlar selülit olayını hiç dert etmeyin bence. Sabahın galerisini geziyordum, erkeklerin hasta olduğu hatunlarda da selülit var ve erkekler bunu takmıyorlar.
Merhabalarrr...şükürler olsun bugün geç geldim buraya..çünkü 10.30 ta uyandımm kaydirigubbakcemile2 uyumak gerçekten güzel yaa..umarım herkes iyidir, bir sorun yoktur, geçmişe bakmadım henüz.
Merhabalarrr...şükürler olsun bugün geç geldim buraya..çünkü 10.30 ta uyandımm kaydirigubbakcemile2 uyumak gerçekten güzel yaa..umarım herkes iyidir, bir sorun yoktur, geçmişe bakmadım henüz.
Canım ben de hafta sonu kuzumun yan koruma yastıklarını v.s. attım makineye,mis gibi oldu. Bozulmadı da... At bence, kuzunun sağı solu deycek onlara sonuçta!! 30derecede yıka kuzu. :lepi:
hoşgeldin şekercim ooh ne gözel uyusunda büyüsün meleğin kaydirigubbakcemile3
hava bulutlandı burda , yakınsa modoko git istersen daha sıcak olmadan. Biz eşyaları "lego bebe" diye bir dükkandan aldık. Bütün heryeri dolaştık hem uygun fiyat hem de klas mobilyaları v.s. burda bulmuştuk. Uyku setlerini nevresimlerini tüm şeylerini de ordan aldık funnababy bayisi aynı zamanda çok güzel ürünleri var. Orda duvar kağıdı v.s. de görmüştüm uğra istersen .
Kaç sene yaptın spor? Liseden beri dambıllarla, mekiklerle şınavlarla uğraşıyorum. Ben de pilates yapıyordum, evlenince bırakmak zorunda kaldım, malum ebeveynlerle kalıyoruz. Pek bir garip olurdu.
hoşgeldin şekercim ooh ne gözel uyusunda büyüsün meleğin kaydirigubbakcemile3
Hoşgeldin, keşke ben de uyuyabilsem...
Teşekkür ederim kızlarr..darısı size olsun..ben de işte bu hafta boyunca ilk defa bu kadar geç kalkabildim. O yüzden çok sevindim.
14 yaşında kilolu bir çocukken annem zayıflayayım diye aldı beni voleybola götürdü ..orda bir başladım lise bitene kadar oynadım..üniversitede biraz saldım...ortam falan değişince eski hevesim kalmamıştı..sonrada evlilik falan olup buraya gelince hepten dımdızlak ortada kaldım...şimdi çalıştığım yerde bir takım kurduk ben hamile olmadan önceye kadar haftada 1 maç yapıyorduk kendi içimizde..çocuk olduktan sonra artık zaman falan kalmaz heralde spora falan...biyandan ev, biyandan iş,biyandan çocukbilmiyorumkismile
fotoğrafçı işini de hallettim biraz önce. Doğuma giderken telefon açacakmışım , sezeryan olursa zaten tarih belli ona göre haber vereceğiz. Hastaneye girişten başlayarak bütün evreleri fotoğraflıyorlarmış. 500 tl depozito alacaklarmış hastanede. Sonra çekilen fotoğraflardan seçim yapıp ona göre fotoshoplayıp albümleyecekler v.s. En ucuz paket 650'den başlıyor bakalım bize kaça patlayacak , güzel resimleri görünce de insan dayanamıyor :))
CANIMCIM BENDE KATLAYIP ATTIM, ÇOK GÜZEL AYNEN KOYDUĞUM GİBİ ÇIKTI.. BİŞİ OLMAZ MERAK ETME..opuyorumnanaktan3 parça var olmazsa tek tek atayım içi süngerli olduğundan kırıp atmak zorundayım korktum walla :)) Artık besmeleyle atarım :))
Kızlar bana müsade. Kendinize iyi bakın. Öğleden sonra gelmeye çalışırım. Hadiyin kendinize iyi bakın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?