2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar selülit olayını hiç dert etmeyin bence. Sabahın galerisini geziyordum, erkeklerin hasta olduğu hatunlarda da selülit var ve erkekler bunu takmıyorlar.

malesef öyle canım malesefffff

Kızlar selülit olayını hiç dert etmeyin bence. Sabahın galerisini geziyordum, erkeklerin hasta olduğu hatunlarda da selülit var ve erkekler bunu takmıyorlar.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Merhabalarrr...şükürler olsun bugün geç geldim buraya..çünkü 10.30 ta uyandımm kaydirigubbakcemile2 uyumak gerçekten güzel yaa..umarım herkes iyidir, bir sorun yoktur, geçmişe bakmadım henüz.

Merhabalarrr...şükürler olsun bugün geç geldim buraya..çünkü 10.30 ta uyandımm kaydirigubbakcemile2 uyumak gerçekten güzel yaa..umarım herkes iyidir, bir sorun yoktur, geçmişe bakmadım henüz.

Hoşgeldin, keşke ben de uyuyabilsem...

hoşgeldin şekercim ooh ne gözel uyusunda büyüsün meleğin kaydirigubbakcemile3

Canım ben de hafta sonu kuzumun yan koruma yastıklarını v.s. attım makineye,mis gibi oldu. Bozulmadı da... At bence, kuzunun sağı solu deycek onlara sonuçta!! 30derecede yıka kuzu. :lepi:

3 parça var olmazsa tek tek atayım içi süngerli olduğundan kırıp atmak zorundayım korktum walla :)) Artık besmeleyle atarım :))

hoşgeldin şekercim ooh ne gözel uyusunda büyüsün meleğin kaydirigubbakcemile3

hava bulutlandı burda , yakınsa modoko git istersen daha sıcak olmadan. Biz eşyaları "lego bebe" diye bir dükkandan aldık. Bütün heryeri dolaştık hem uygun fiyat hem de klas mobilyaları v.s. burda bulmuştuk. Uyku setlerini nevresimlerini tüm şeylerini de ordan aldık funnababy bayisi aynı zamanda çok güzel ürünleri var. Orda duvar kağıdı v.s. de görmüştüm uğra istersen .

fotoğrafçı işini de hallettim biraz önce. Doğuma giderken telefon açacakmışım , sezeryan olursa zaten tarih belli ona göre haber vereceğiz. Hastaneye girişten başlayarak bütün evreleri fotoğraflıyorlarmış. 500 tl depozito alacaklarmış hastanede. Sonra çekilen fotoğraflardan seçim yapıp ona göre fotoshoplayıp albümleyecekler v.s. En ucuz paket 650'den başlıyor bakalım bize kaça patlayacak , güzel resimleri görünce de insan dayanamıyor :))

ay evet burasıda bulutlandı dur bakem madem meyve yiyemde çıkam bende:)))
yanlız bende bunu bekliyormuşum senden gazımı aldımm kaydirigubbakcemile3

Kaç sene yaptın spor? Liseden beri dambıllarla, mekiklerle şınavlarla uğraşıyorum. Ben de pilates yapıyordum, evlenince bırakmak zorunda kaldım, malum ebeveynlerle kalıyoruz. Pek bir garip olurdu.

14 yaşında kilolu bir çocukken annem zayıflayayım diye aldı beni voleybola götürdü ..orda bir başladım lise bitene kadar oynadım..üniversitede biraz saldım...ortam falan değişince eski hevesim kalmamıştı..sonrada evlilik falan olup buraya gelince hepten dımdızlak ortada kaldım...şimdi çalıştığım yerde bir takım kurduk ben hamile olmadan önceye kadar haftada 1 maç yapıyorduk kendi içimizde..çocuk olduktan sonra artık zaman falan kalmaz heralde spora falan...biyandan ev, biyandan iş,biyandan çocukbilmiyorumkismile

Teşekkür ederim kızlarr..darısı size olsun..ben de işte bu hafta boyunca ilk defa bu kadar geç kalkabildim. O yüzden çok sevindim.

İyi yaptın hayatım bunlar son keyiflerimiz tadını çıkar. Ben de geçen haftaya kadar 12'lere kadar yatıyordum ama şimdi yatamıyorum. Ben de duş alıp öğleden sonraları uyuyorum mümkün olduğunda.

Vay süpermiş be yaw... Şimdi anladım, demek bu çatlama işinin sporla alakası yok, cilt yapısına göre değişiyor hmmm...

ooh ne güzel meleğinin gelmesi kaldı annesiii:)))

OHH NE GÜZEL UYUMAK GÜZEL OLUYO, DELİKSİZ kaydirigubbakcemile2 BENLE KOCİŞTE DÜN İŞ ÇIKIŞI SİNEMAYA GİTTİK (ALACAKARANLIK) SABAH NASIL ZOR KALKTIM BİLSEN.. EE BEN KAŞINDIM kaydirigubbakcemile3 BİZ KUZUMLA İYİYİZ. SEN DE İYİSİNDİR UMARIM.

3 parça var olmazsa tek tek atayım içi süngerli olduğundan kırıp atmak zorundayım korktum walla :)) Artık besmeleyle atarım :))
CANIMCIM BENDE KATLAYIP ATTIM, ÇOK GÜZEL AYNEN KOYDUĞUM GİBİ ÇIKTI.. BİŞİ OLMAZ MERAK ETME..opuyorumnanaktan

Kızlar bana müsade. Kendinize iyi bakın. Öğleden sonra gelmeye çalışırım. Hadiyin kendinize iyi bakın...

alacakaranlık mıı ay çok görmek istiyorummmm :)))))))))) o filmiiii
bende kaçıyorum kızlar gelirim öğleden sonra biraz dolanayım
ebrucum fotocun kim varmı web sitesi bende bakıyom hoş bütçe yok şu anlık ama belkim son anda olur falan:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…