İyi yaptın hayatım bunlar son keyiflerimiz tadını çıkar. Ben de geçen haftaya kadar 12'lere kadar yatıyordum ama şimdi yatamıyorum. Ben de duş alıp öğleden sonraları uyuyorum mümkün olduğunda.
OHH NE GÜZEL UYUMAK GÜZEL OLUYO, DELİKSİZ kaydirigubbakcemile2 BENLE KOCİŞTE DÜN İŞ ÇIKIŞI SİNEMAYA GİTTİK (ALACAKARANLIK) SABAH NASIL ZOR KALKTIM BİLSEN.. EE BEN KAŞINDIM kaydirigubbakcemile3 BİZ KUZUMLA İYİYİZ. SEN DE İYİSİNDİR UMARIM.
Ben de iyi sayılırım..aslında dün kalabalık bir ortamdaydım ve strese girdim sanırım, o zamandan beri başımda bir ağrı var. İyi yapmışsın sinemaya gitmekle, ben valla gidemiyorum artık..çünkü oturacak dermanım olmuyor orda..belimin ağrısından duramıyorum.
alacakaranlık mıı ay çok görmek istiyorummmm :)))))))))) o filmiiii
bende kaçıyorum kızlar gelirim öğleden sonra biraz dolanayım
ebrucum fotocun kim varmı web sitesi bende bakıyom hoş bütçe yok şu anlık ama belkim son anda olur falan:))
alacakaranlık mıı ay çok görmek istiyorummmm :)))))))))) o filmiiii
bende kaçıyorum kızlar gelirim öğleden sonra biraz dolanayım
ebrucum fotocun kim varmı web sitesi bende bakıyom hoş bütçe yok şu anlık ama belkim son anda olur falan:))
3 parça var olmazsa tek tek atayım içi süngerli olduğundan kırıp atmak zorundayım korktum walla :)) Artık besmeleyle atarım :))
hoşgeldin cancan!
selam kızlar,
bişi sorcam doktoru erkek olup memnun olan veya olmayan varmı?
doktorumun ayrıldığını söylemiştim daha önceden başka bi bayan doktora devam edecektim dün reçete için gitmiştim o da ayrılmış moralim bozuldu biraz güvensizlik yarattı bende, bi erkek doktor var şimdi, bide yeni bi bayan gelmiş hangisine gitsem diye düşünüyorum, malum son haftalar, kontrol şekilleri de değişecek
Merhaba parle :)
Hangi hastaneye gidiyosun cnm..bende ankaradayımda o yüzden sordum..
Hoşbuldum gurbetcim :)) gerçi pek kimse kalmadı gibi topikte..
Sizin yan yatırma nız 3 parçalımı..bende aldım ama yıkamak aklıma gelmedi..benim küçük dikdörtgen içi delikli süngerimsi bi yatağı var.bide yan taraflarında cırtcırtlı iki tane destek amaçlı yastıkları var,biri prizma şeklinde..benim bi de bebişin tam karnının altına gelecek şekilde sıcak su torbasının olduğu gizli bi bölmesi var yatağın kendi içinde..sizinkide bu tarz bişeymi yani benimki gibimi?
Buarada bu yatağın üstüne bişey geçircekmiyiz bebiş yatarken ben anlamadım..kendinden kılıflı bişey ama..yani kusmalarda o deliklerden sıvı alta geçecek yaa nasıl olcak yıkancakmı o sünger yatak? bişey daha sorayım bu yan yatışsüngeri beşiğin içine konuyormu sığıyomu yanii.biz park yatak aldık ama k.validem bide küçük beşikler var ya i,lk 6 ay için ondanda alalım diyo.yani o beşiklere konuyodur dimi bu yanyatışlar?
meraba canım
ben özel keçiören hast. gidiyorum yakın diye, hastane değiştirmek istemiyorum şu saatten sonra da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?