2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İyi yaptın hayatım bunlar son keyiflerimiz tadını çıkar. Ben de geçen haftaya kadar 12'lere kadar yatıyordum ama şimdi yatamıyorum. Ben de duş alıp öğleden sonraları uyuyorum mümkün olduğunda.

Bebişler yine de annelerini düşünüyorlar bakın..ilerde zorlanmayalım diye gelmeden önce alıştırma yapıyorlar bize. Ben de hep 12 gibi kalkardım ama son 1 aydır alıştım erken kalkmaya. Sonra geceleri de wc için kalkıyoruz sık sık. Doğumdan sonra wc derdimiz kalmayacak ama bebişler için kalkmaya başlayacağız..şöyle bir düşününce herşey bir düzen içerisinde ilerliyor cidden.

Bayaa fotoğrafçı var ama bunlar ekip yerleri yurtları belli işleri belli , tatil dönemi malum doğum yapacağımız tarihler diğer fotoğrafçıların bir tek cep telefonları vardı adresleri yok ve kişiye bağlı olunca kafası bozulur kapar telefonunu gider başka irtibatı yok diye diğerlerini eledim.

Şengül Pallı Doğum Bebek Hamile Fotoğrafları 0212 247 85 55

CANIM ŞıMDıDEN GıDıM DEDıM O FıLME, SONRA DAHA AĞIRLAŞIR HALSıZLEŞıRıM GıDEMEM DEDıM. HEM KOCıŞ ÇOK ıSTıYODU.. ıYı DE OLDU.. BENDE ÇOOOK UZUN SÜRE GıDEMıCEM SıNEMAYA,EE MALUM KUZUMLA ıLGıLENCEM.. AYYYŞ SÖYLERKEN BıLE KEYıFLENıYORUM... alkisalkisalkis

selam kızlar,
bişi sorcam doktoru erkek olup memnun olan veya olmayan varmı?
doktorumun ayrıldığını söylemiştim daha önceden başka bi bayan doktora devam edecektim dün reçete için gitmiştim o da ayrılmış moralim bozuldu biraz güvensizlik yarattı bende, bi erkek doktor var şimdi, bide yeni bi bayan gelmiş hangisine gitsem diye düşünüyorum, malum son haftalar, kontrol şekilleri de değişecek

3 parça var olmazsa tek tek atayım içi süngerli olduğundan kırıp atmak zorundayım korktum walla :)) Artık besmeleyle atarım :))

hoşgeldin cancan!

Hoşbuldum gurbetcim :)) gerçi pek kimse kalmadı gibi topikte..

Sizin yan yatırma nız 3 parçalımı..bende aldım ama yıkamak aklıma gelmedi..benim küçük dikdörtgen içi delikli süngerimsi bi yatağı var.bide yan taraflarında cırtcırtlı iki tane destek amaçlı yastıkları var,biri prizma şeklinde..benim bi de bebişin tam karnının altına gelecek şekilde sıcak su torbasının olduğu gizli bi bölmesi var yatağın kendi içinde..sizinkide bu tarz bişeymi yani benimki gibimi?
Buarada bu yatağın üstüne bişey geçircekmiyiz bebiş yatarken ben anlamadım..kendinden kılıflı bişey ama..yani kusmalarda o deliklerden sıvı alta geçecek yaa nasıl olcak yıkancakmı o sünger yatak? bişey daha sorayım bu yan yatışsüngeri beşiğin içine konuyormu sığıyomu yanii.biz park yatak aldık ama k.validem bide küçük beşikler var ya i,lk 6 ay için ondanda alalım diyo.yani o beşiklere konuyodur dimi bu yanyatışlar?

Merhaba parle :)
Hangi hastaneye gidiyosun cnm..bende ankaradayımda o yüzden sordum..

selam ben geldim ancak uyandım kahvaltımı yaptım kızım geceleri uyutmuyor sabah 9 dan sonra müsade ediyor sağolsun bende 11 e kadar uyuyorum bu arada sıcaklar yine başladı off nasıl geçicek 1 ay

CANIM BENİM İKİ TAKIM ALDIM ONLARDAN, BEN DE PARK YATAK ALDIM, İÇİNE SIĞIYO, TAM HATTA.. İKİ TANE YAN YASTIK YATAK BOYUNCA, YANLARDA YATAĞA TUTTURMAK İÇİN İPLERİ VAR..Bİ DE BAŞ TARAFINDA VAR CANIM. YATAK OLARAK HENÜZ ALMADIM AMA, SU GEÇİRMEZ YATAKLAR VARMIŞ ÖZEL PARK YATAKLAR İÇİN, ONDAN ALICAM 40-50 TK SANIRIM. FERMUARLI KILIF KİRLENDİKÇE YIKARIM ARTIK. KENDİNDEN KILIFLIYSA DA SEN ÜZERİNE MUTLAKA ÇARŞAF SER KUZUM, BENİM ALDIĞIM TAKIMDA ÇARŞAFI DA VARDI..
:ecrin_bebek:

ben o yan yatırma yastığından almadım kızlar ya...çok gereklimi acaba?sırtına ufak bir battaniye koyup destek amaçlı yan yatırsak olmazmıki??

bende almadım yan yatırma yastığı yani arkadaşlarıma falan sordum gerek yok fazla kullanmadım dediler o yüzden almadım

parlecim, keçiören hastanesindemi dvm etceksin?doktorun hangi hastaneye gitmiş öğrenemedinmi?benim gittiğim dr. erkek...
geçenlerde çok akıntım var diye altan muayene edip kültür aldı...mahvoldum hiç bukadar utanacağımı bilmiyordum..gerçi kadın dr.olsa onda rahat olurmuydum onuda bilmiyorum:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…