2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

herkese hayırlı cumalar....

nefes darlığım hat safhada yine ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum sanırım artık tatlı sona az kaldığı için bunalımlar son safhasında

ben korkuyorum zaten doğumdan bide bu yetmez gibi eşim herkese 15 gün kaldı diye müjdeler veriyor :)

aslında ay sonu ama ona göre kızı o kadar durmazmış zaten sıkılmış 19 unda çatı muayenemiz var ondan sonra gelirmiş:)

ne kadar kolay geliyor onlara oysaki bi grip olsalar nazlarından geçilmiyor hastayım cok kötüyüm diye ,iş doğuma gelince herkes yapıyor korkacak ne var oluyor

bi taraftanda işleri bitiriyoruz annemle ,dün mutfak dolaplarını hallettik,bi gün önce perdeler yıkandı cam ve koltuklar silindi ,halılarda yıkamadan geldi.

bebeğin zaten neyi var neyi yok yıkadım.
park yatak uyku seti, normal uyku seti,yan yastığı,hastaneden çıkarken kullanmak için portbebe almıştım onu ve çantasını,kangurusunu hepsini yıkadım

annem bugun kapitone için gitti dolap içlerine onlarda gelirse yerleştirme başlayacak:)

selam ben geldim ancak uyandım kahvaltımı yaptım kızım geceleri uyutmuyor sabah 9 dan sonra müsade ediyor sağolsun bende 11 e kadar uyuyorum bu arada sıcaklar yine başladı off nasıl geçicek 1 ay

Hoşgeldinn..evet sıcaklar başladı bundan sonrada düşmez heralde..

meraba canım
ben özel keçiören hast. gidiyorum yakın diye, hastane değiştirmek istemiyorum şu saatten sonra da.

Hastaneden memnunsan değiştirme cnm ayrılan dr undan bi isim alabilirsin aslında ordaki dr lar için..önerceği bi arkadaşı olabilir belki..bence erkek bayan ayırt etme benim önceki dr um erkekti çok çok memnundum çok iyiydi ama hamile kalınca değiştirmek zorundsa kaldım hastanesinden dolayı (batıkent bilgi hastanesiydi) orası tam teşekküllü bi hastane olmadığı için bende başkent üniv.hastanesine başladım..şu anki dr um bayan ama erkek olan dr umu daha çok seviyodum..

Hımm anladım gurbetcim seninki daha değişik sanırım benim aldığımdan..netten bualbilirsem resmini göndereyim..aldığım yerede sormadım ama sanırım üzerine bi çarşaf serilir bencede..

canım büyük doğuma gitmiş doktorum sormuştum, ama ben kalabalık yerlerden çok tırsıyorum geriliyorum o yüzden özel olsun istedim hoş büyük doğumu bilmiyorum orada sistem nasıl,

ya evet o kontroller var hele bide doğum anı, iyice kasarım herhalde kendimi.

herkes okuyor galiba selam veren yok yine:))

hoşgeldiniz dr.günay ve seahorse

sıcak yine daralttığından bi baygınlık durumu var sanırım:)

büyük doğuma 32.haftamda çalışabilir raporunu almaya gittim..ordan oraya mahvettiler beni...doktorları,hemşireleri hepsi ayrı bir havaydı..yardımcı olmak biyana,doğrudüzgün cevap vermiyorlar insana tersleyip duruyorlar...belki bana öyle denk gelmiştir bilmiyorum ama akarada doğum yapmayı düşüneceğim en son yer orası olur heralde...:1closedeyes:

Hoşgeldin cnmm..erkekler evet öle maalesef..banada etraftan soruyolar normalmi sezeryanmı olcak doğum diye, veya sezeryan ol hiç uğraşma filan diyenler oluyor eşim hemen atlıyo niye sezeryan olcakmış,normal doğursun...diye..illa normal yap normal yap deyip duruyo tabii sölemesi kolay diyorum bende..dünyada o kadar kadın hep normal yapmış sen niye yapamıcaksın diyo..anlıyacağın doğum şeklime bile müdahele ediyo bizimki :))) hayırlısı diyorum bende..

Hazırlıklarıda bitirmişsin ne güzel..bende hazırlıklarımı tamamladım anneciğim saolsun :)) bebek için hastane çantam bile hazır:)) kendiminde bikaç eksiğim var onlarıda aldımmı benimde çantam hazır olcak..zaten gerekli olanların hepsi dolabımın gözünde biarada bekliyolar,sadece çantaya yerleşcek..bide gecelik alabilseydimm..emzirme atleti ve ped de almam lazım.ben hasta bezide alayım istiyorum en küçük boylarından..bunlarıda aldımmı tamamım sayılır..

hoşgeldin canım...
neee 15 günmüüüüüeyvahedigeldismile
ayyy çok heyecanlısındır sen şimdi gerçi bende 34. haftaya gircem nerdeyse ama hiç heyecan falan yokk
çokmu ruhsuzum yoksa başıma gelecekleri daha hala anlayamadımmı bilmiyorummm

aaa parle ben de keçiören hastanesine gidiyordum.nurten hanım ayrıldı ordan kaldım ben ortada

aa ne büyük tesadüf şaşırdım şimdi, bi yandan da sevindim
evet nurten hanıma başlayacaktım ki oda ayrılmış...
bak haftalarımızda çok yakın seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…