2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ahh bende istiyorum o temizlik robotundan bi türlü ükna edememiştim gökten zembille inmesini beklicem artık.Ama koltuklar silinmesi gerek dediimde hiç oralı olmuyor.
Bu insanalr nası alabiliolar hayret ediyorum.Ben ist. gidip gelelim ablam teyzemler giymediklerini verir getirir giyerim hemen laf oooo nerden aldın die biz bunlardan habersiz kı...ımıza don bile alamıyoruz helal olsun walla...

benimki aldırmaz zaten öle birbuçuk milyarlık canım 350 olanı alsam öpte başına koy

neyse güzel anneler ben çıkıyorum sonra görüşürüz bu gün keyfim yok pek öpüyorum hepinizi :))

Bim e gelmişti halı yıkama makinası 130 tl ye hiç bişi diil en azından işimi görürdü bu halimle yıkardım koltukları felan.Ona bile surat astı şimdi ona vercek para yok die silsin koltukları geçen sene sildiimde ellerimin üstü parçalanmıştı sigara içerken odada püfür püfür düşünmezler bırak ya erkek milleti işte...

toksicim kosla halı elde var canım koltuğu iyice süpürüp onunla siliyorum çok güzel oluyo canım durulamaya gerek yok kosla halı elde kullanınca sende yap birazdan bakarım bilgisayara şimdi yemeye bir bakıym ok

Aşaıda kayınvalidemin makinası var eski sadece suyu çekio püskürtmüo kosla makina alıp sıcak suyla bi güzel silip hemen onla çektiriodum mis gibi oluyodu walla simsiyah su çıkmıştı ee sigara içiliyo her akşam sobadır isdir.Ama bu sene yapamam şuan üstüne bişi dökülse silicek mecalim yok bu koca göbekle napiim bu snee es geçices seneye bebiş olduktan sonra artık yapcam.

Neyse bende kaçar çünkü bu pc başında çok oturunca ayaklarımdan baldırlarıma kadar davul gibi oluyorum.ıçeri gidiimde popomu kondurabilicek yer buliim kendime.Kendinize iyi bakın banada artık bu akşam iyi sinir olmalar...

canım maşallah bebişine bak o kadar takmıştın kilosunu ama ne güzel olmuş kilodan ziyade sağlığı yerinde olsun gerisi önemli değil annesii

merhaba canım
maşallah bebişine sağlığı yerinde olsun kiloyu cidden problem etme doğunca aldırırsın ki bende ilk aylarda çok kilo aldım doktorum dur dedi bana son iki aydır birer kilo alıyorum yani durdum resmen ama bebiş gelişiyor yani senin çok kilo almanla ilgili değil takma kafana sakın bebişinin sağlığı yerinde olsun yeter

Ben de ilk zamanlarda normal yememe rahmen tartı tıkır tıkır ilerliyordu, sonra yarım kilo 1 kilo hatta almadığım aylar oldu. Benim bebiş de 2.100 gr çıktı 7 hafta var ortalama internette 200-250 gr alıyor yazıyorlar. Eğer doğruysa 3..500 gibi olur tahminen.

Ne yaptın gittin mi modokoya ? Ben de saat 7'de geldim eve. Kuaföre gittim bakıma girdim , manikür pedikür ağda .... bu ağda deli yoruyor artık bacağını kaldır indir , yat kalk v.s. eve zor attım hemen duşa anca kendime geldim. Yemek falan derken çok yoruldummmmmmm

çok yemek yedim oturamıyorum valla yedikten sonra kızıyorum kendime ama iş işten geçti fazla kaçırdım gece gece eşimde yokki çıkıp yürüyelim

iyi akşamlar kızlar....opuyorumnanaktan
ben de kendimi çok ağır hissediyorum bu ara nefes alamıyorum...akannehir

kızlar sesiniz çıkmıyor off vakit geçmiyor bide yarın cumartesi yine eşim yok patladım valla 1 haftadır

CAnımmm çok sevindşm maşallah dorukuma bakalım masal ne kadar oldu ptesigidicem bende...çok yoruldum bennn

bende oraya bakıyorum sık sık vakit geçiyor okurken :)
serdem işten çıktın hiç gelmiyorsun neler yapıyorsun

yorum yapmak çok hoşuma gitmiyooo ama okuyorum arada.
zatenj hızlı hızlı mesajlaşıyorum vaktim olmuyoo çok!
bugün acayip sıcak geldi bana yaa...
kendimi taşıyamadım...

ben hala taşıyamıyorum ay acaip oldum valla klima açık sıcakla sorun yok ama oturamıyorum resmen hep ayakta dursam olucak ama oda olmuyor yoruluyorum evden çıkmamaktan iyice ağırlaştım neyse pzt işe başlıyorum isyan bayrağını çekerim yine

Selam ben aslında eylül annesiyim ama kızım ağustosta gelecek sanırım, doktor 28 ağs. dedi. Allah hepimiza kolaylık versin. İyice ağırlaştık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…