bebişlere yorgan aldınızmı ya? geçenlerde bi yerde okumuştum kaz tüyü yorgan kullanınız diyoduu
bebişlere yorgan aldınızmı ya? geçenlerde bi yerde okumuştum kaz tüyü yorgan kullanınız diyoduu
Off ben yemek yemee gidiyorum hava çok ağır ev almış başını gidiyor boya badana oturma odasında oturmaya yer yok sinirlerim çok bozuk eşim durmadan 40 gün var diip diip duruyor.Ne 40 günü yaa 1 ay kalmış o da günü gününe son günde gelirse son güne kadar iş yapıcaz yaa sanki bu 1 hafta içinde temizlik dahil bitmesi lazım zaten otururkn bile bişi yapamıyorum sabahtan beri ağladım sinirlerim çok bozuk..................
KIZLAAAAARR AYYYŞ, TEMMUZ TOPİĞİNDE GEZİYODUM!! TEMMUZ ANNİŞLERİNİN İLK BEBEĞİ GELMİŞ YA AYYYY delikafadulden ALLAH BAĞIŞLASIN ÇOK TATLI
http://www.kadinlarkulubu.com/temmuz-anneleri/374113-2010-temmuz-bebekleri-fotoraf-albumu-3.html
Ne ilk bebişi canım :) ilk bebiş mayısata geldi bu 5. bebiş sanırım :)) tabi zamanında gelen ilk bebişKIZLAAAAARR AYYYŞ, TEMMUZ TOPİĞİNDE GEZİYODUM!! TEMMUZ ANNİŞLERİNİN İLK BEBEĞİ GELMİŞ YA AYYYY delikafadulden ALLAH BAĞIŞLASIN ÇOK TATLI
http://www.kadinlarkulubu.com/temmuz-anneleri/374113-2010-temmuz-bebekleri-fotoraf-albumu-3.html
Saol canım ama napiim bide ay başı adet zamanım adet olmuyorum ama belirtiler yine aynı çok sinirlerim bozuk çook ağlattı beni sabahtan beri kocakafa babamızcanım sinirlenipte gerilme boşuna adamlara anlatmak ne yazık ki zor oluyor bu telaşı ama herşey olacağına varıp ,halledilir...
en kötü yardıma birin alırsın ama kendini sıkıpta bebişini üzme
anammmm heyacan yaptım:)
Ohh maşşallah tosuna annesi iyi besliyo demekkiselam kızlar nasılsınız?biz oğluşumla doktordaydık bugün
geldik temizlik yapıoruz annemle kardeşimle...
herşey yolunda çok şükür nasıl mutluyum anatamam kötü
bir ruya görmüştüm dün akşam bugün kötü bir haber alacağm
diye çok korktum ama çok şükür...herşey yolunda...
2600 gram olmuş yavrum.ben 2300 2400 civarı bekliyordum.
çok sevindim.:)))
selam kızlar nasılsınız?biz oğluşumla doktordaydık bugün
Annemin ağustos un 8 inde sınavı var (açık liseye gidiyor) tam benim sat a göre doğum tarihitoxicdaisy takma kafana kendinide bu kadar hırpalama annenler geçmi gelicek keşke bıraksaydın annen falan yapsaydı valla ben annemi bekliyorum
Ne ilk bebişi canım :) ilk bebiş mayısata geldi bu 5. bebiş sanırım :)) tabi zamanında gelen ilk bebiş
Saol canım ama napiim bide ay başı adet zamanım adet olmuyorum ama belirtiler yine aynı çok sinirlerim bozuk çook ağlattı beni sabahtan beri kocakafa babamız
Neymiş bana temizliie gelen kadın bile olsa elime bezi verip al yap dermiş yada beni soplarmış laflara bak.Anası bi cam silmeye geldi leş gibi suyu mutfak lavabosundan dökmeye kalktı ben wc ye dökerim dedim bozuldu yaa ondan laf yapıo.
Bana kirleri gevşetmeye gelcek adam hiç gelmesin kimseyeede yardım etsin die yalakalık yapamam şart şurt die bişi var
"oda lavabo buda lavabo" demezmi oldu o zaman mutfakta dişte fırçalayalım,burnumuzuda hünkürelim ıykkk...
Hiç bişi yapamam hiç olmadı doğuma gittiimde annemler gelecek douma ben hastanedeyken eve gelsinler temizlesinler napiim
selam kızlar nasılsınız?biz oğluşumla doktordaydık bugün
Kızlar bu arada herkes baan mutlaka hastaneye özelde olsa bardak çatal,kaşık götür diyorlar.Özellikle devlette yemek getiriyorlarmış ama çatal kaşık vermiolarmış zaten verselerde ne kadar temiz olur bilmem.
Hatane çantamıza
3 bardak,çatal,kaşık
Tuvaletkağıdı,havlu peçete,ıslak mendil,havlu
Yastık kılıfı,çarşaf,pike de koyucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?