2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Şimdide kayınvalidem zili çaldı nişan var bu akşam görümcemin kaynının nişana çaırıyo kaç gün oldu kimse gel demedi 1-2 saat kalmış sende gel çok meraklıydım zatende.Akşam babamız gelicek tavanın geri kalanını yapacak becerebildii kadar zaten canım sııkkın o kadar kalabalıın içine giremem.Gezsinler alıştık nasılsa evde tıkılıp kalmaya.
Çekip gitmek istiyorum buralardan kimsenin yüzünü görmek istemiyorum.Kimseden fayda yok azıcık bişi söle çok biliyosan gel çık kendin yap dio eşim,biliyor ya yapamıcam die.
Ayakta duruyorum ona yardım ediyorum yoruldum diyorum "ne iş yaptın ki yoruldun" dio bana anlatamıyorum ayakta durmak bile yetiyor.Kimse kimseye acımıyor Allah kimseyi kimsenin eline düşürmesin walla...

merhaba güzel anneler bu gün doktora gittik oğluşum 10 günde anca 100 gr almış hep iyi gidersi kilomuz bu sefer az almış doktorda öyle dedi anlaşılan küçük bir bebek olacak dedi 10 gün önce 2288 gr şimdi 2404 gr olmuş ben en az 2600 olur diyordum ne yapmam lazım hiç bilmiyorum kilo alsın diye yardım kızlarrr (((

nurcancım aynı sorun bendede var canım doktor senin bebek en fazla 3 kilo olur dedi ondan fazla olmaz dedi ne yesem doktor bey kilo alsa dedim senin elinde değil dedi öyle olsa afrikadaki bebekler yaşamazdı dedikafamçokkarıştı

Walla ne kadr yersen ye bebiş alacaını alıyor sağlıklı olsunda gerisi problem değil maşşallah yinede iyi standartlara,haftasına göre uygunsa yeter sen kendini üzme bende haftaya gidicem ama pek umutlu diilim kilo konusunda

toksicim canını sıkma canım bizim huysuz kocaya dedimki akşam bende geleyim markete hava alırım dedim çok yorgunum ölüyorum diyo bıktım artı inan ya bir markete bile gidemiyorum

toxicdaisy kullanıcısından alıntı
Ne ilk bebişi canım :) ilk bebiş mayısata geldi bu 5. bebiş sanırım :)) tabi zamanında gelen ilk bebiş

Saol canım ama napiim bide ay başı adet zamanım adet olmuyorum ama belirtiler yine aynı çok sinirlerim bozuk çook ağlattı beni sabahtan beri kocakafa babamız
Neymiş bana temizliie gelen kadın bile olsa elime bezi verip al yap dermiş yada beni soplarmış laflara bak.Anası bi cam silmeye geldi leş gibi suyu mutfak lavabosundan dökmeye kalktı ben wc ye dökerim dedim bozuldu yaa ondan laf yapıo.
Bana kirleri gevşetmeye gelcek adam hiç gelmesin kimseyeede yardım etsin die yalakalık yapamam şart şurt die bişi var
"oda lavabo buda lavabo" demezmi oldu o zaman mutfakta dişte fırçalayalım,burnumuzuda hünkürelim ıykkk...
Hiç bişi yapamam hiç olmadı doğuma gittiimde annemler gelecek douma ben hastanedeyken eve gelsinler temizlesinler napiim

işe yardım eden zaten yok senin yerine olsam kayınvalideye yaptırmazdım baştan savma yapmıştır o hem mutfak lavabosuna asla dökülmez öyle yapan insanları asla anlamıyorum canım ben öyle herkeze iş yaptırmam evde birde yeri silip mutfak lavabosunda yıkıyolar ona sinir oluyorum

benim kocanın tek yaptığı ütü oda bayıla bayıla ölüyorum bilmem nemesela bir yere gidicez dimi bir şey istemeyim diye yolda başlar yorgunum fenayım bu ay taksit var bilmem ne sinir oluyorum birazdan gelince surat yapıcam

Bi keresinde yakaladım zati o tarz bişisini.:umursamaz:
Zaten ben öle felan diince bozuldu kaçtı aşaıya kendim sildim.Geçendee 1 gün fayanslarımı sildim 1 gün üst dolapları sonra raf örtüsü aldım kestim onları yerleştirirken alt dolaplarıda temziledim sildim yerleştirdim tülümü yıkadım ütüledim.Mutfaımı yaptım.Yemek odamıda temizledim bitek vitrinlerin felan içindekileri bugünlerde çıkarıp temizliip yerleştircem.Ama oturma odasının camını silemem sarkamam eşim silicek ne kadar temiz olursa artık...
Çünkü yemek odasının camını beraber sildik içerden oturarak dahi zor yaptım artık istesemde yapamıyorum...(

sağolun kızlar yaaa ne bileyim banada fazla kilolu domaz demişti eski doktorum ama yinede 3 kiloyu görürür diyordum bu gidişle ki son 4 hafta içerisindeyim 2900 anca olur öyle doğar bu bebek belki o kadar bile olmaz birde doktor hiç aydınlatmıyor beni yaa 12 gün sonraya gün verdi zaten şunun şurasında doğuma ne kaldı her hafta çağırması gerekmiyormu beni bu adam anlamadım gitti yaaa

sen kaç kilo aldın canım benimkide 3 ü bulmayabilir ama bizim elimizde değilmiş

aman kocaların ne hayrı varki bize çok iş beklemeyeli diye önlemini alıyolar ayıp ya biz dokuz ay onların bebeklerini taşıyoruz saymizde baba olucaklar

canım ben 15 kilo aldım bu gün itibariyle bana göre norma idael olan zaten normal kilolular için 17 imiş bu ayda son ayım bakalım ne olacak :))

aman kocaların ne hayrı varki bize çok iş beklemeyeli diye önlemini alıyolar ayıp ya biz dokuz ay onların bebeklerini taşıyoruz saymizde baba olucaklar
Çok doğru sölüyosun hamallıı biz yapıyoruz onlar sadee harcadıkları paralara bakıyolar.O lazım diosun kuruttun beni diyor ulan banamı alıyosun çocuuna alıyosun.40 yıl öncesindede yaşamıyoruz bu yaşadıımız zamana göre herşeyinide durumu varsa almak zorunda anlamam aldırdım da zaten hiçte acımıyorum ona artık sabahtan akşama çalışıyo die müstahak diyorum Allahtan burayı okumuyo ohh kaydirigubbakcemile3 kızdıkça çekiştiriyorum walla onu kaydirigubbakcemile3

canım ben 15 kilo aldım bu gün itibariyle bana göre norma idael olan zaten normal kilolular için 17 imiş bu ayda son ayım bakalım ne olacak :))

bak güzelim sen gayet iyi almışsın dr dediği gibi senin yemenle ilgisi yok sen boşuna ölçüyü kaçırma benimde aynı

Bende 8 i gibi gidicem çizelgeye göre 2500 ü geçip 2600 civarı olması lazım ama pekte sanmıyorum 2500 çıksa öpüpte başıma koyucam napiim.3000 doğsa yeter benim için

aman canım ya sen gereksiz bir şey istemezsinki zaten alıcak tabi ben doğru düzgün hamile kıyafeti almadım şurada az giyilicek nasılsa diye ne oldu takdirmi etti sanki boşverseneburada eksikleri anneler yazıyo ne onudamı almayalım ozaman çocuk yapmayada gerek yok:dilcikar:

valla canım ne yalan söyleyim yedim içtim ama bu bebek kilo almıyor birde iki gündür midem çok kötü kusacakmışım gibi mide asidi beni mahvetti resmen içim yanıyor ne yapacağım bilmiyorum boğazım mahvoldu bu asit yüzünden (

burada komşum var durumları çokda iyideğil gelini birbuçuk milyara halıda yıkayan süpürge almış oda 8 aylık hamile taksitle almış
benim süpürgede iyi çekmiyor bende almak istiyorum 8 senede bozuldu tabi 2000 vat var 350 tl kocayı ikna edicez önce habersiz birşey almak yasak zaten

canım aynı benimde öyle şu kalsiyum hapı suda eritilen onu içtim neredeyse çıkarıcaktım hafif bulantı hep var sanırım normal bu ayda

birbuçuk milyara süpürge alsam benim koca kalpten giderdi herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…