2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın bende yeni kalktım daha kahvaltı yapmadım çoook sıcak eşim yok yine yanlızım
(((
bugün odamız gelicek tekrar off eskisi sökülücek eşim yok nasıl olucak ne zaman olucak bilmiyorum tek başıma yapabilsem keşke

günaydın canımmm
neden tekrar geliyor eskisi sokuluyor canım??

günaydın canımmm
neden tekrar geliyor eskisi sokuluyor canım??

açık renk olduğu için gelirken yolda çok hasar almış bide mobilyacı kargoyla göndermiş kendi getirmediği için getirende özenmemiş rezil olmuş kırılmış falan içimize sinmedi tabi adam şimdi yeniden yaptı boyadı kendisi getiriyor ama ne zaman gelicek bilmiyorum eşimde yok evde kim sökücek nasıl olucak fikrim yok

günaydın arkadaşlarrrrr, biz de kocişle 9 gibi kalktık ama benim uyumam malum parça parça :)) Kahvaltımızı yaptık , bahçede kahvelerimizi içtik , şimdi hazırlanıp evden çıkacağız. Önce e-bebek'e bir uğrayacağız hafta içi listemi hazırlamıştım :)) sonra da sahrayı cedid pazarından sebzemizi meyvemizi alıp geleceğiz. 5'de maç varmış ona yetişmemiz lazımmış :)) Hepinize iyi tatiller ve kolaylıklar diliyorum - öptümmmmmmmm

angel burcu naptın ya dr gidicektin haber vermedin var mı yaramazlık?

canımcım Allah a şükür bi sorun yok
kızım büyümüş doktorum herşey yoluna haftasıyla uyumlu dedi
32.hafta raporumu verdi bundan sonra istediğim her an ayrılabilirmişim izne yani 37.haftayı beklemek zorunda değilmişim:)))
ağrılarım içinde normal bebek büyüyor öne doğru baskı yapacak dedi
ödemin şişliğin yok korkulcak bişey yok istirahat et falan dedi doğum içinde bi kaç hastane önerdi ama yine önümüzdeki ay kesinleşicek napıcağımız:)
bu arada bebek tersti o da dönmüş normal doğum yap diyo bakalım hayırlısı

sen nasılsın canımcım

bu arada herkese selam kıslar
çarşambadan beri evdeyim
ağırlaşmışız galiba ev iyi geldi
şimdi kocişle dışarı çıkıyoruz kahvaltı yapıcaz sonra kızımın dolap siparişini vericez:)
evinde bi kaç eksiği var malum yeni taşındık raf tuvalet kağıtlığı vs.:))
birde aylık market alışverişi :) artık bugün böle geçicek
hepinizi öpüyorum canlar iyi hafta sonları

maşallah bebeğine kaç kilo olmuş peki. izne ayrılıcakmısın? ödem falan olmaması süper maşallah inşallahda olmaz bende var ayaklarım pek ince değil artık inmez oldu iş başlayınca napıcam onu düşünüyorum kara kara.
ben evdeyim yine yanlızım ve sıkılıyorum

selam kızlar...opuyorumnanaktan
bizde evdeyiz ama kızım duramıyor yerinde bende yerimden kalkamıyorum!
eşim de dolaşmak istiyor ben onun perdeleri çıkarmasını istiyorum.
temizlik erkekler için çok gereksiz bişey!!!!

derin boşver bence al eşinide dışarı çıkıp gezin temizlik nasılsa yapılır
keşke benide dışarı çıkaran olsa kendim çıkıcam ama cesaret edemiyorum sıcakta bi şey olur diye korkuyorum valla

kızlar sepet beşik isteyen varsa kızım için özel yaptırdığım beşiği satıyorum. daha yeni gibi 40 ı çıkana kadar kullandım.örtüsü çıkıp yıkanabilir.ilgilenenler özel mesaj atabilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…