hoşgeldin canım.Selam ben aslında eylül annesiyim ama kızım ağustosta gelecek sanırım, doktor 28 ağs. dedi. Allah hepimiza kolaylık versin. İyice ağırlaştık...
evet oturunca ben de daralıyorum yatamıyorum da yaaaa....ben hala taşıyamıyorum ay acaip oldum valla klima açık sıcakla sorun yok ama oturamıyorum resmen hep ayakta dursam olucak ama oda olmuyor yoruluyorum evden çıkmamaktan iyice ağırlaştım neyse pzt işe başlıyorum isyan bayrağını çekerim yine
ben de yüzmek istedim bugün ama gidemedik maalesef...bende eşim yok diye açıyorum yoksa açtırmaz hasta olucaz diye :))
dışarı çıkmaz istiyorum ya sahile gitmek şöyle serin serin yürümek istiyorum
asıl selülitin varsa daha iyi gelir ya su sana canım yaa...ya ben denize girmek istemiyorum çok selulitliyim bu halde denize girmek istemem diyorum pareoyla girerim denize sonra çıkarırım biraz saçma ama ne biliyim dr 35. haftaya kadar girebilirsin dedi 35 e de bi şey kalmadı bide biz gidersek kayınvalidemlerde gelir hele onların yanında hiç girmem
aynı yerde olmak da zorr yaa ne diyeyim.imkansız biz gitsek haber vermezsek küser kesin o yüzden onlarda gelir başka şansımız yok en iyisi gitmemek
Ben de ilk zamanlarda normal yememe rahmen tartı tıkır tıkır ilerliyordu, sonra yarım kilo 1 kilo hatta almadığım aylar oldu. Benim bebiş de 2.100 gr çıktı 7 hafta var ortalama internette 200-250 gr alıyor yazıyorlar. Eğer doğruysa 3..500 gibi olur tahminen.
Ne yaptın gittin mi modokoya ? Ben de saat 7'de geldim eve. Kuaföre gittim bakıma girdim , manikür pedikür ağda .... bu ağda deli yoruyor artık bacağını kaldır indir , yat kalk v.s. eve zor attım hemen duşa anca kendime geldim. Yemek falan derken çok yoruldummmmmmm
Kızlar Merhaba,
Sanırım bende temmuz annesi olacagim bbegim Agustosu beklemeyecek gibi , gecen hafta yapılan 50 gr seker yuklemem biraz yuksek cıktıgı icin doktor 39. haftayı beklemeyebiliriz dedi.. Allah butun bebislerimizin saglıkla gelmesini nasip etsin..
GunayDın
Herkese gÜnaydın bugÜn benden baŞka calısan varmı(((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?