2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Selam ben aslında eylül annesiyim ama kızım ağustosta gelecek sanırım, doktor 28 ağs. dedi. Allah hepimiza kolaylık versin. İyice ağırlaştık...
hoşgeldin canım.
amin...:Saruboceq:
evet oturunca ben de daralıyorum yatamıyorum da yaaaa....
sen marmaristeydin değil mi?
bizim de klima bozuldu tam zamanında!!!akannehir

bende eşim yok diye açıyorum yoksa açtırmaz hasta olucaz diye :))
dışarı çıkmaz istiyorum ya sahile gitmek şöyle serin serin yürümek istiyorum

bende eşim yok diye açıyorum yoksa açtırmaz hasta olucaz diye :))
dışarı çıkmaz istiyorum ya sahile gitmek şöyle serin serin yürümek istiyorum
ben de yüzmek istedim bugün ama gidemedik maalesef...
geçen hafta sonu yüzdüm ölü denizde süperdiii....:lepi:

ya ben denize girmek istemiyorum çok selulitliyim bu halde denize girmek istemem diyorum pareoyla girerim denize sonra çıkarırım biraz saçma ama ne biliyim dr 35. haftaya kadar girebilirsin dedi 35 e de bi şey kalmadı bide biz gidersek kayınvalidemlerde gelir hele onların yanında hiç girmem

asıl selülitin varsa daha iyi gelir ya su sana canım yaa...
kaynanan niye geliyo kii söylemeden gidin.

imkansız biz gitsek haber vermezsek küser kesin o yüzden onlarda gelir başka şansımız yok en iyisi gitmemek

yok gezeriz başbaşa ama arabayla falan bi yere gittiğimizde yani ikimiz gidiceksen genelde haber verilir çok nadir yanlız gittiğimiz gitsekte söylemeyiz
annem gelicek nasıl olsa 15 güne kadar ondan sonra rahatım :)

slm hallisnacım. ben uzun bi süre giremedim.bana özelden bilgilerimi güncellememi yazmışsın ama ben sana özelden yazamıyorum. beni listeye eklermisin tekrar. bebişim erkek allah izin verirse. sat:14 kasım doğum 21 ağustos. Oğlumuzun adı: Kayra Alp.

Kızlar Merhaba,

Sanırım bende temmuz annesi olacagim bbegim Agustosu beklemeyecek gibi , gecen hafta yapılan 50 gr seker yuklemem biraz yuksek cıktıgı icin doktor 39. haftayı beklemeyebiliriz dedi.. Allah butun bebislerimizin saglıkla gelmesini nasip etsin..

valla canım ben ilk altı ay 15 kilo aldım kaydirigubbakcemile3 ki cidden abartı yemediğim halde tatlı çok seviyorum yedimde itiraf ediyorum ama ben hamile kalmadan önce tatlı yine çok yerdim ve zapzayıftım kaydirigubbakcemile3 metabolizmama bişeyler oldu sanırsam doktorum bana iki büçük ay önce et ağırlıkta ye dedi haftada 1,5 kilo et tüketmelisin dedi iyi dedim sonra kilo alımım durdu durdu derken ayda bi kilo aldım yinede 4 er kilo şeklinde gitmedi en azından kaydirigubbakcemile3 inan şok oldum ben başlarda kabızlık çekiyorum diye hep sebze ağırlıkta beslendim sanırım sebze yenmemesi gerekiyormuş çiğ salata olarak sadece dedi doktorum yani neyse önemli değil verilir kilolar

modokaya gittim kuzum bizim evden 1,5 km git gel 3 km bin pişman oldum sıcak nefes nefese kaldım kaç gündür de yürümediğim için hamlamışım gittim ama pek bişey yoktu stickerlar hep bitmiş istek üzeirne getiriyoruz falan filan dediler zaten o mağazalara kaç bin kere girip çıktımıda bilmiyorum ezberimde mobilyalarda kaydirigubbakcemile3 yani yürüyüş yapmış oldum döndüm bugüne misafirim gelceni öğrendim alışveriş yaptım eve geldim bir bel ağrısı ben yorulunca çok şiddetli bel ağrısı çekiyorum işte akannehir biraz yattım ama geçmesi mümkün değil bir yandan mutfakta bişeyler yaptım bugün için bir yandan yattım ama fena daha bugünde yapıcam bişeyler neticede çok yoruldum çok
birazdan yine mutfağa giricem kocam kalkıp kahvaltı etsede toplasam masayı başlıycam bişeylere de öyle tatlım

ağda olayı valla ben hep ağdaya gidiyorum ama iki hafta önce çıktı gitsem doğum zamanına tam yarım yamalak olucak bende jilet vurdum malesef el yordamıylan göremeden kaydirigubbakcemile3 doğuma yakın dedim giderim ağdaya en azından 2 ay rahat ederim birde sezercik olursam kıl tüylen uğraşmıyım deyin ama cidden artık yorucu eğil kalk bilmemne neyse az kaldı az şekercim

geçmiş olsun canım
hakkınızda hayırlısı tatlım meleğine erkenden kavuşucan ne güzel

günaydın tatlım yoksun artıkın
doktora gitmişin okudum ama giremediğn için geçmişe bakamadığını düşünerekten bişey yazmamıştım maşallah bebişine annesiii

Ay gıtmıyo sandım kaC gunAyDın olmuS
Çiğdem sAol cAnım bılg gitti. Yenısı gelecek halA. Bekliyoruz
Esımın cebinde gırıp tAkıp ediyorum
Yazmak zor. Oluyor
BebegımdE bende. Iyıyım kAsılmAlARım. Cok
Ev. ışlerini. Zor yApıYorum. Esım sAolsun
UmaRım hepiniz ıyısınızdır
Kocaman opuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…