selam duygu.opuyorumnanaktanbende burdayım 13.00 e kadar çalışıyorum
doktorum üçten önce dışarı çıkma dedi canım yaa...:1no2:derin boşver bence al eşinide dışarı çıkıp gezin temizlik nasılsa yapılır
keşke benide dışarı çıkaran olsa kendim çıkıcam ama cesaret edemiyorum sıcakta bi şey olur diye korkuyorum valla
güle güle canım...opuyorumnanaktanben cıkıyorum iştennnn zemuszemus
herkese guzel bir hafta sonu dilerim
herkese iyi haftasonları...
ben ufff uff modeli takılıyorum geceden beri kasıklarımda böle iğne batması gibi ağrılar oluyor ,bebişde çok eksın sığmıyor galiba sürekli vuruyor
sıcak zaten malum ,az kaldıkçamı böle streslendim bilemiyorum ama ağrılar fena....
tabi artık zaman yaklaştıkça herşey daha zor olmaya başlıyor ben hopp diye kalkarken oturduğum yerden şimdi birbir nazla kalkıyorum biraz daha sabredicez ama 2. bebeğimde dikkat edicem yaza denk gelmesin bu ne valla durulmuyo sıcakta :)
canım 2 gündür benimde kasık ağrılarım fena merak etme artık normal büyüdüler yerleri daraldı oynadıkça bir yerlerimizi çekiyorlar kafalarıda kasıklarımızda olduğu için oralarımız daha çok ağrıyor canım
canım 2 gündür benimde kasık ağrılarım fena merak etme artık normal büyüdüler yerleri daraldı oynadıkça bir yerlerimizi çekiyorlar kafalarıda kasıklarımızda olduğu için oralarımız daha çok ağrıyor canım
bende açtım klimayı bu ay 250 bulur herhalde fatura ama dayanılacak gibi değil kuaföre gidicem cesaret edemiyorum ya bide pzt işe başlıyıcam asıl o zaman napıcam evde ne güzel düzenli yiyordum meyvemi sütümü içiyordum saatli iş yerinde zor biraz
Ah o ağrıLar 2 gndür bitiyorum aksamdn baslıyor gece ezana kadar yatıyorm kalkamıyorum hareket edemiyorum bebek de huzursuzlanıyo oda oynayınca acayip can yanması yasıyorum ve bu ağrılar da doğumdan korkmama neden oluyo doğrusu allahım yardım etsin bize ya
kızlar sancılar nasıl direk kasıklaramı giriyor ağrı benim arada karnıma bir ağrı giriyor aynı şey mi ikisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?