2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba güzel anneler biz bu gün evde takılıyoruz oğlumla ama bizimki bu gün pek keyifli değil anladığım kadarıyla az hareket ediyor kerata

bende burdayım 13.00 e kadar çalışıyorum
selam duygu.opuyorumnanaktan
adananın neresindesin?
eşimde adanalı özlemiş sanırım memleketini arkadaşına söylüyodu bugün!boshayallersmile
doktorum üçten önce dışarı çıkma dedi canım yaa...:1no2:
güneş beni çok kötü yapıyor.
kızım çok sıkılıyor bahçeye çıkarıyoruz ama kesmiyor kurtlu oldum olası..
inşallah kardeşi çekmez!!!boshayallersmile

herkese iyi haftasonları...

ben ufff uff modeli takılıyorum geceden beri kasıklarımda böle iğne batması gibi ağrılar oluyor ,bebişde çok eksın sığmıyor galiba sürekli vuruyor

sıcak zaten malum ,az kaldıkçamı böle streslendim bilemiyorum ama ağrılar fena....

tabi artık zaman yaklaştıkça herşey daha zor olmaya başlıyor ben hopp diye kalkarken oturduğum yerden şimdi birbir nazla kalkıyorum biraz daha sabredicez ama 2. bebeğimde dikkat edicem yaza denk gelmesin bu ne valla durulmuyo sıcakta :)

canım 2 gündür benimde kasık ağrılarım fena merak etme artık normal büyüdüler yerleri daraldı oynadıkça bir yerlerimizi çekiyorlar kafalarıda kasıklarımızda olduğu için oralarımız daha çok ağrıyor canım

çok sıcakkkkkkk bende buram buram terliyorum klimada yok aslında evim serin ama ben 2 ton olunca sıcak daha çok etkiliyor

bende açtım klimayı bu ay 250 bulur herhalde fatura ama dayanılacak gibi değil kuaföre gidicem cesaret edemiyorum ya bide pzt işe başlıyıcam asıl o zaman napıcam evde ne güzel düzenli yiyordum meyvemi sütümü içiyordum saatli iş yerinde zor biraz

Ah o ağrıLar 2 gndür bitiyorum aksamdn baslıyor gece ezana kadar yatıyorm kalkamıyorum hareket edemiyorum bebek de huzursuzlanıyo oda oynayınca acayip can yanması yasıyorum ve bu ağrılar da doğumdan korkmama neden oluyo doğrusu allahım yardım etsin bize ya

bilemiyorum ama o sancılar korkutuyor doğumda nasıl dayanırım acaba diye:)

ya bende vantilatör ile takılıyorum klima yok :) ama yetmiyor ...

ayyy bu aylarda çalışmak zordur ama harekette kolay doğum için önemli imiş ...

ya işte bende acayip korkuyorum bu gece yatarken olan sancıları görünce,hemen ben nasıl normal doğum yapıcam oluyorum

kızlar sancılar nasıl direk kasıklaramı giriyor ağrı benim arada karnıma bir ağrı giriyor aynı şey mi ikisi

kızlar sancılar nasıl direk kasıklaramı giriyor ağrı benim arada karnıma bir ağrı giriyor aynı şey mi ikisi

herkes de aynımıdır bilemiyorum ama ben adet sancısıda cekerdim her ay öle tarf edeyim ilk günü belden kasıklara doğru bir ağrı oluyor ve hani diyoruz ya sanırım regl olcam aynen öle hiç gecmeyen bir acı ve buda ek olarakda bıcak saplanır tabirinde olan bir acı oluyor ya kızlar valla şimdi bu sancıları konusuyoruz inş.2 aya kalmaz hepimiz bunlara güler geceris hemencecik atlatırız AMİN

hım henüz bende o tarz bi şeler yok gerçi hiç adet sancısı çekmezdim napıcam bilmiyorum benim için tam şok olucak sanırım bu sancılar:) allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…