2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yani tatlım olabilir doktorlar neye göre ne ediyorlar bilmiyorum briinin dediğini biri dmeiyo falan filan yani ben doktorumun yalancısıyım lakin çokda güveniyorum kendisinee
ama dediğin olabailir normal doğum taraftarı ise şayet

4200 mü? kafamçokkarıştı Kız benimki de geçen salı 2560'dı yani 35. haftada. 3,5kiloyu geçer mi ki??

Benimkine ses verirsem korkusu kalmaz. Hiç konuşmam ama ben. Konuşmadım mı daha da korkuyor

geçer kuzucum geçer inşallahhh

mersi şekercim aslında bende tedirgin oldum kırmızı hareketlerini arttırırmı diye ama sonra amannn dedim çok seviyom kırmızıyıııı kaydirigubbakcemile3

meryem çok güzelmiş odanız güle güle kullanın ay bende mi çeksem çok heveslendim ama sadece mobilya var başka bi şey yok

meryem çok güzelmiş odanız güle güle kullanın ay bende mi çeksem çok heveslendim ama sadece mobilya var başka bi şey yok

saol cnm.benimde sadece mobilya var.yatak içini en son koyucam.halı ve perdem eksik.kafama göre bişi bulamıyorum.

Bu arada ctesi alışverişe gittik kızıma geçme çarşaf aldım atta çantası aldım hem de üstünde "masal baby" yazıyor:)Kendime pembiş battaniye aldım hastaneye diye öpme beni yazan önlük aldım eömzirme sütyeni çamaşır filan da aldım artık çantam için diş fırçası macunu ve kolonya alıcam o kadar tabi benim deli aklım daha neler bulur kim bilir. Ama en çok ediyle büdüye sevindim

bende halıyla perde bulamadım nerden bulucam bilmiyorum annem bi taraftan arıyor biz bi taraftan arıyoruz ama yok kayınvalide bulmuş ama halıfleks gibi bi şey di dedi oda içime sinmiyor uyduruk bi şey olsun istemiyorum

bende çantamı hazırlıycam artık.ne olur ne olmaz.

kızlar yaa oğlumm sanki bugün az hareket etti.tedirgin oldum.

benim doktor hayatta demez sezeryan diye ama ben söyliycem bana 37.haftada
çatı ölçümü yapacakmış ozaman diycem bana açık açık söyleyin zor doğum yapıcaksam
sezeryan diyin bana diyeceğima ama kolay kolay demez benim dr.çok ta gaddar yavvv
anlıyorum ben...

uyuyordur meryem bide 34 haftadasın belki azalmıştır hareketleri benim kızım 11 e kadar uyuyor 11 de uyanıyor tabi bütün gece uyumadığı için inşallah doğuncada 11 e kadar uyur :))

ya bence de didemim niye sana tarih vermiyor dr.canım?
sezeryansa belli olmalı tatlım artık?sor sen bugün doktoruna...

valla dr normal doğumu ne kadar istediğimi biliyor ve korkuyor gibi yani normal doğurmamı engelliyicek bi şey çıkıcak diye üzülüyor destek oluyor sağolsun bakalım ya hangisi hayırlıysa öyle olsun ama vakit yaklaştıkça sezeryan olmamam lazım diyen ben oladabilir demeye başladım :)

uyuyordur meryem bide 34 haftadasın belki azalmıştır hareketleri benim kızım 11 e kadar uyuyor 11 de uyanıyor tabi bütün gece uyumadığı için inşallah doğuncada 11 e kadar uyur :))
inş cnm. ya ne bilim.sabahları genelde benimkide uyuyor geceleri tepikliyorda.ama genelde çok hareketli.neyse bakalım ilerleyen saatlerde coşar belki.o hareket ettikçe canım acısada mutlu oluyorum.opuyorumnanaktan

ben de halı bulamadımmmm bu-la-ma-dımmmmm..
herşeyi yerleşti oda süperr oldu çok güzel ama halımız eksikkkkkk...

Güle güle kullan canım aldıklarını. Ben de ediyle büdüyü ilk kez gördüğümde havalara uçmuştum. Arasan bulunmaz bir şey çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…