yani tatlım olabilir doktorlar neye göre ne ediyorlar bilmiyorum briinin dediğini biri dmeiyo falan filan yani ben doktorumun yalancısıyım lakin çokda güveniyorum kendisineee aynı işte bizim bebişler canımcım hafta da ortalama 200 gr aldıklarına göre..
benimki de seninki kadar...bana 3200-3300 doğar dedi.bence ben sezeryan istemiyeyim
diye söylemez bu kadın bana kilosunu neyse 2 hafta sonra bakıcaz bakalım...
tırsmaya başladım hafiften ben yaaaakannehir
4200 mü? kafamçokkarıştı Kız benimki de geçen salı 2560'dı yani 35. haftada. 3,5kiloyu geçer mi ki??
Benimkine ses verirsem korkusu kalmaz. Hiç konuşmam ama ben. Konuşmadım mı daha da korkuyor
güle güle kullanın canım, kırmızı güzel duruyordu da ben korktum kırmızı agresif yapmasın uyusun rahat rahat diye pembe gri aldım :)) İçinde park yatak nevresim takımı yastığı yorganı alt açması çıkmıştı hepsini 30'da yıkadım mis gibi oldu. Sünger yatağın yıkanabilir havlu kılıfını da yıkayacam ambalajını açmadım daha erken diye. güle güle kullanın canım
meryem çok güzelmiş odanız güle güle kullanın ay bende mi çeksem çok heveslendim ama sadece mobilya var başka bi şey yok
Bu arada ctesi alışverişe gittik kızıma geçme çarşaf aldım atta çantası aldım hem de üstünde "masal baby" yazıyor:)Kendime pembiş battaniye aldım hastaneye diye öpme beni yazan önlük aldım eömzirme sütyeni çamaşır filan da aldım artık çantam için diş fırçası macunu ve kolonya alıcam o kadar tabi benim deli aklım daha neler bulur kim bilir. Ama en çok ediyle büdüye sevindim
benim yiğenim 4 400 doğdu normal doğum yani doğuranda minyon tipli öyle iri yarı biri değil o yüzden sıkmayın canınızı ama sanki benim kızım o kiloda olsa kesin benim drum sezeryana alır gibi gerçi 38 haftada falan 4 olursa sezeryana alıyorlar çünkü biraz daha dursa kimbilir kaç olur
inş cnm. ya ne bilim.sabahları genelde benimkide uyuyor geceleri tepikliyorda.ama genelde çok hareketli.neyse bakalım ilerleyen saatlerde coşar belki.o hareket ettikçe canım acısada mutlu oluyorum.opuyorumnanaktanuyuyordur meryem bide 34 haftadasın belki azalmıştır hareketleri benim kızım 11 e kadar uyuyor 11 de uyanıyor tabi bütün gece uyumadığı için inşallah doğuncada 11 e kadar uyur :))
Bu arada ctesi alışverişe gittik kızıma geçme çarşaf aldım atta çantası aldım hem de üstünde "masal baby" yazıyor:)Kendime pembiş battaniye aldım hastaneye diye öpme beni yazan önlük aldım eömzirme sütyeni çamaşır filan da aldım artık çantam için diş fırçası macunu ve kolonya alıcam o kadar tabi benim deli aklım daha neler bulur kim bilir. Ama en çok ediyle büdüye sevindim
ben de halı bulamadımmmm bu-la-ma-dımmmmm..
herşeyi yerleşti oda süperr oldu çok güzel ama halımız eksikkkkkk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?