2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

didoşş tıklım tıklım doldu falan demişsin masalın dolabı..
bizimki öyle çok çok dolmadı ama iyi de oldu sanki yaa yeterince
kıyafeti var şimdi..e gelicekler var e bi de şimdiden sonra da hep buyuk kıyafetler
alıcaz.dolmaması iyi oldu bence sizin yorganlar mı çok var bizim 2 tane var 1 tane de
uyku setinin yeterli heralde..battaniye dersen bolbol ama dolmadı gene de işte dolap...

>Evet canımçiğdeminkinden valla aklıma geldim 1tane daha edi vardı ama büdü bitmişti ben söyliyim getirsinler alırım ben sana:)

aspirincim zen halıda çocuk halısı modeli pek yok ki...
oraya sadece özel siparişle yaptırıyorsun işte.en güzelleri de
tuana halı da((((

Çığdoşcum benim örgüler filan çok var battaniye desen 6 tane olmuş herkes getiriyor doldu valla çekmeceler dediğim gibi 2-3 çekmecesi boş kaldı:)

ay sinir oldum ya dün ağdaya gittim ya olduğu gibi duruyor tüylerim öyle yaptıktan sonra ben kendimde yapardım hay allahım ya değiştireyim bari kuaföre bu ne

Ben de haftasonu tüm eksiklerimi tamamladım. bi yıkanıp ütülenmesi kaldı. bi de egenin beşiğinin tekstillerini pembeye çeviricez. o iş duruyor
.tüm pazar da dolapları boşalttım. fazlalıkları temziledim. off çok yorulmuşum.

kızlar ben biraz uzanıcam başım dönüyor yine tansiyonum düştü görüşürüz sonra iyi bakın kendiize

Tuzlu ayran iç yatmadan canım , ben de geçen kuaföre giderken arabayı almayı gözüm yemedi taksiyi beklerken bile fırıl fırıl dönüyordu başım , ayran iyi geldi kendime gelmiştim.

Cumartesi gittik e-bebek çamlıcaya biz hep önünden geçiyormuşuz ama hiç dikkat etmemişiz meğer. Kaç katlı mağazaydı rahat rahat dolaştık , süt pompasını kalkanları v.s. aldık bitti ufak tefek derken 700 tl daha sıkıştı :)) Chicco kıyafetlerde % 50 sanırım indirim var % 25 de diğer ürünlerinde. 60 tl'lik hediye çeki verdiler prima alalım dedik ama pahalıya satıyorlar orda 29 tl 22 tl'den almıştık , baktım migrosta halen 22 tl o yüzden hediye çekini sonra kullanacam.

annemle konuştuk biraz önce normal doğum çok zor ben 23'ümde doğurduğum halde canımdan can çıkıyor dayanılır gibi değil dedi. Hele 36 yaşında ve bu sıcakta zor dayanırsın dedi. ıki doğumda da dikiş var, pede takılıyor idrarda yanıyor v.s. dedi. Sezeryanda enazından görünür yerde altta hiyjen için daha da dikkat etmek lazım v.s. 2 hafta sonra gittiğimde dr ile ciddi ciddi konuşacam bakalım o ne diyecek.

yuh metrekaresi 450 mi gerçi bana çok küçük lazım ama buda 450 tl eder zaten :)) abartmış yani onlarda normallerin 2 katı falan fiyatı

Kızlar uykusuz geceler beni cok yoruyor artık ve halen calısmaya devam ediyorum.
35+0 da dr a gittim ve 3450 gr dedi bebek icin, bu hızla kilo alirsa 38. haftada alırız dedi dr bekletmeyiz dedi, yani tahminim iki hafta sonra gelecek benim oglum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…