2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Üff üf ütü demeyin bana, canım çıktı sabahtan beri. Hem de sağ elim çalışmıyor. Minicik minicik bodyler, Allah'ım beyin ameliyatı gibiydi. Elimi alıştırsam iyi olacak. Tabi önce bir doktora görünmem lazım.

ebru olsun sen yinde sezeryan diye şartlanma sonuçta normal doğum bebeğe ilaç vs gitmiyor ama tabiki zordur gerçi düşünüyorum etrafıma bakıyorum bi sürü doğuran var diyorum onlar doğurduysa bende doğururum zaten sanırım en zor kısmı artık sona yaklaşılan açılmanın fazla olduğu zamanmış oda sürse sürse 3 saat sürer :) kendime gaz veriyorum böle :)

Yedim geldim kızlar heyecan iyice bastı 2 saat sonra görecem işallah kuzuyu tabi geçen sefer yüzünü görememiştik ama en çok ne yalan söyliyim kilosunu merak ediyorum

linkini gönderdiğim yerle görüştün mü? ne oldu?

canım baktım sana ben mesaj gönderdim cevap olarak öyle hatırlıyorum ama neyse..

konuştum canım tuana dan daha pahalıya yapıyorlarmış maalesef..
diğer gönderdiğin linke baktım baya eski tarihte satışa verilmiş halı çok güzel
eşime dedim ara bak bakalım dedim hatta dur şimdi söyliyeyim arasın ellerinde
var mı gerçekten 2009 un ekim ayında verilmiş sanırım...

İnternette pozitif doğum hikayeleri diye bir süte var. orayı okyun arkadaşar. insana acaip bi cesaret geliyor. yahu bu kadar insan doğurmuş ben mi yapamıycam diyosunuz

Ben ütüden nefret ederim hele bu sıcaklarda allah yardımcın olsun arkadaşım. Ben evlenmeden önce bile şart koşmuştum ütü yapmam diye :)) Bizim burda ütü servisi var kapıdan gelip alıp teslim ediyorlar jilet gibi oluyor gömlekler. Haftada bir kadın geliyor ona nevresim v.s. ütülettiriryorum eşimin gömleklerini beceremiyor .... Takımlar pantolonlar da kurutemizlemeye gidiyor allahtan. Durduğum yerde ter içindeyim, allah yardımcın olsun elini fazla zorlama biran önce de göster elini. Öptüm

o halıların benzerleri hep bebek mobilyacılarının sitelerinde var. biz egeye arabalı oda takımı alıcaz ya ben de hep mobilya sitelerine baktım. çok var o tarz halılar. halıcı sitelerinde yok öyle güzel şeyler. aklında olsun. mobilyacılara da bak

İnternette pozitif doğum hikayeleri diye bir süte var. orayı okyun arkadaşar. insana acaip bi cesaret geliyor. yahu bu kadar insan doğurmuş ben mi yapamıycam diyosunuz

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3biri daha demişti bunu bende demiştim
bunun negatifi de var ama onları ne yapcazkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3azıcık polyannacılık mı yapmak gerek acep:uhm:

Kızlar ben çıkıyorum artık yarım saat uzanıp hazırlanıcam dua edin bana gelir gelmez yazarım 5-6 gibi gelirim herhalde dua edin lütf3ennnnnnn

Yedim geldim kızlar heyecan iyice bastı 2 saat sonra görecem işallah kuzuyu tabi geçen sefer yüzünü görememiştik ama en çok ne yalan söyliyim kilosunu merak ediyorum

Ay hadi bakalım? Gelecek misin buraya hastaneden sonra, yoksa annene mi geçeceksin??

Pihh adonis kasını okuyordum tam. Kadınlarda çıkmaz mı ki o kas. Dur bakayım o siteyede.

bense aksine ütüden acaip keyif alırım. 12 yaşından beri ütü yapıyorum. annem çalıştığı için ütü hep bana kaldı. evlendiğimde eşim şok olmuştu. atlet kilot çorap flan ütülerdim. çok da hoşuma gider onları çekmecede öyle muntazam görmek. sonra oğlum doğdu. 1 sene eşim gömleklerini falan kendi ütüledi. sonra ben yine başladım ama çorap ve çamaşırları bıraktım sadece egenin iç çamaşırlarını ütülüyorum. bizde tek sorun ege ütüyü görünce ağlamaya başlıyor anne ütü yapma gel oynayalım diye . o yüzden onun uyumasını bekliyorum saat çok geç oluyor.

Gelicem canım 1 terslik olmazsa yarın sabah da buradayım ama öğlen annem gelicek mutfağı temizliycez akşama gelirim hemen yani bir terslik çıkmazsa

Gelicem canım 1 terslik olmazsa yarın sabah da buradayım ama öğlen annem gelicek mutfağı temizliycez akşama gelirim hemen yani bir terslik çıkmazsa

Tamam canım, görüşmek üzere o zaman. Herşey yolunda olacaktır, sıkma canını okiş??

Kıyamaaammmm :asigim:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3biri daha demişti bunu bende demiştim
bunun negatifi de var ama onları ne yapcazkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3azıcık polyannacılık mı yapmak gerek acep:uhm:

benim ilk doğum negatif doğum hikayesi ama ben bile umutluyum doğurucam diye. ya bu dünya var olduğundan beri milyarlarca kadın doğurmuş. ben mi yapamıycam bunu? ağrıysa acıysa sezaryende daha beteri var. yarım insansın en az 10 gün. 2,5 yıl oldu ege doğalı hala dikiş yerlerim soğuktra kasılıpp canıı acıtıyo. o da öyle kolay değil yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…