2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aslıcım hoşgeldin, biz iyiyiz asıl sen nasılsın??

bende iyiyim canımcım cuma günü kontrolüm var çok merak ediyorum ne kadar büyüdü diye şimdi kızların bahsettiği pozitif doğum hikayelerini okuyup ağlıyorum çok güzeller acaba normal mi doğursam diye düşünmeye başladım

Yaa ben size söylemedim. geçen çarşamba kontrole gittim. kızım 2522 gr. olmuş. boyu da 46 cm. maşallah kızıma. şimdilik normal doğuma engel birşey yok. biliyorsunuz benim ilki sez.dı. dr.um bu konuda çok destek saolsun. 38. hafta çatı kontrolü yapacak. inşallah bir aksilik çıkmaz.

evettt işte sırf bu yüzden normal istiyorum ama ya çok kötü
bir doğum geçirirsem hele ki sunni sancı off off.ama beni tek rahatlatan
epidural olması sen de epidural istiyor musun?

bende okuyorum pozitif doğum hik. çok güzel okuyup ağlıyorum allah yardımcımız olsun inşallah hepimiz sağ salim alırız bebeklerimizi kucaklarımıza bana hala şaka gibi geliyor bazen durup düşünüyorum göbeğime bakıyorum sanırım kucağıma almada inanamıyıcam.
didoba maşallah kızına şu anda kaç haftalık?

Benim de kontrolüm çarşamba. Bir terslik olmazsa efsanur arkadaşımızla da görüşeceğim. Denk geldi kontrollerimiz. Ben de ona bakıyorum. Benim son ana kadar normal doğum görünüyor, açılma filan olmazsa sezercik yaparlar.

bu arada göbişim atak yaptı çok ilerde çok buyudu kilo almıyorum almıyorum derken
64 ü gördümmmmm:1shok::1shok:

defnecim 4-5 cm ye kadar kendi açılmazsa sunni sancı veriyorlar 5 cm olunca epidural yapıyorlar sonra sancı hissetmiyormuşsun normal yapıcaklar için epidural büyük nimet diyor herkez

merhaba güzel anneler nasılsınız bakalım?
Biz oğlumla çok iyiyiz babannemize geldik size de bir yazalım dedik. Maşallah ya bir tek bizim topikte erken doğum yapan yok çok enteresan yaa. zaten bu saatten sonra doğuran da erken doğum olmaz maşallah 41 kere

benim sez. sonrası normal doğum olacağı için epidural olamayacak. suni sancı da yok. doğal yoldan herşey. ben normal gelen sancılara dayanabileceğime inanıyorum. zaten olabildiğince evde durmak istiyorum. 5 dk. 1 e düşünce zaten 5 saat kalmış demekmiş. o zaman gidicem hastaneye. en zor kısım yaklaşık yarım saat süren 8-9 cm. aralığıymış. dayanıcam çiğdoşçum. kızım için ve kendim için dayanıca. egede çok sıkıntı çektim. sancı mancı değil. psikolojik olarak o kadar yıkıldım ki. oğlumu kabullenmem uzun sürdü. kendimi hala eksik hissederim bi normal doğumu beceremedim diye. Allah bu sefer beni yine sez.a zorunlu kılmasın. tabi hayırlısı hep öyle diyorum ama, doğa bunu emrediyorken niye operasyonla bitsin bu iş.

Geçen hafta bugün bizim dr arkadaşın eşini doğurttu , suni sancıyı verip hızlandırmış herhalde epidureli de takmışlar. 1.5 saatte bitmiş anne de bebek de iyiymiş. 2 ay önce gittiğimde anlatmışımdır belki benden önce çıkan annenin bebeği karnında ölmüş onu bile normal doğurtacağını sezeryan yapmayacağını söylemişlerdi. Bizim doğumda bebeğin de gayreti olacak sonuçta değil mi ?

bebiş kıyafetlerini ütülemek kolay canım bizim evde herşey ütüleniyor hamileleiğimden beri eşim ütülüyor diğer tüm işleri ben yapıyorum ben sevmiyorum ütü

Aman erken doğum olmasın , temmuz annelerini okudum da kızcağızı kayınpederi ile eşinin kavgaları yüzünden sancıları başlamış 31 haftadaydı galiba doğuma almışlar aman allah korusun allahtan iyi durumları. Bizim ikizlerimiz biraz erken doğabilir onların da özel durumundan , tutabilecek kadar da tutacaklar onları. Allah hepimiz için hayırlısını nasip eder , kolay geçer inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…