Aslıcım hoşgeldin, biz iyiyiz asıl sen nasılsın??
benim ilk doğum negatif doğum hikayesi ama ben bile umutluyum doğurucam diye. ya bu dünya var olduğundan beri milyarlarca kadın doğurmuş. ben mi yapamıycam bunu? ağrıysa acıysa sezaryende daha beteri var. yarım insansın en az 10 gün. 2,5 yıl oldu ege doğalı hala dikiş yerlerim soğuktra kasılıpp canıı acıtıyo. o da öyle kolay değil yani.
Gelicem canım 1 terslik olmazsa yarın sabah da buradayım ama öğlen annem gelicek mutfağı temizliycez akşama gelirim hemen yani bir terslik çıkmazsa
bende iyiyim canımcım cuma günü kontrolüm var çok merak ediyorum ne kadar büyüdü diye şimdi kızların bahsettiği pozitif doğum hikayelerini okuyup ağlıyorum çok güzeller acaba normal mi doğursam diye düşünmeye başladım
evettt işte sırf bu yüzden normal istiyorum ama ya çok kötü
bir doğum geçirirsem hele ki sunni sancı off off.ama beni tek rahatlatan
epidural olması sen de epidural istiyor musun?
bu arada göbişim atak yaptı çok ilerde çok buyudu kilo almıyorum almıyorum derken
64 ü gördümmmmm:1shok::1shok:
nerden okuyorsunuz link versenize poz.doğ.hikayelerini?
Üff üf ütü demeyin bana, canım çıktı sabahtan beri. Hem de sağ elim çalışmıyor. Minicik minicik bodyler, Allah'ım beyin ameliyatı gibiydi. Elimi alıştırsam iyi olacak. Tabi önce bir doktora görünmem lazım.
merhaba güzel anneler nasılsınız bakalım?
Biz oğlumla çok iyiyiz babannemize geldik size de bir yazalım dedik. Maşallah ya bir tek bizim topikte erken doğum yapan yok çok enteresan yaa. zaten bu saatten sonra doğuran da erken doğum olmaz maşallah 41 kere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?