- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
Aman erken doğum olmasın , temmuz annelerini okudum da kızcağızı kayınpederi ile eşinin kavgaları yüzünden sancıları başlamış 31 haftadaydı galiba doğuma almışlar aman allah korusun allahtan iyi durumları. Bizim ikizlerimiz biraz erken doğabilir onların da özel durumundan , tutabilecek kadar da tutacaklar onları. Allah hepimiz için hayırlısını nasip eder , kolay geçer inşallah.
benim sez. sonrası normal doğum olacağı için epidural olamayacak. suni sancı da yok. doğal yoldan herşey. ben normal gelen sancılara dayanabileceğime inanıyorum. zaten olabildiğince evde durmak istiyorum. 5 dk. 1 e düşünce zaten 5 saat kalmış demekmiş. o zaman gidicem hastaneye. en zor kısım yaklaşık yarım saat süren 8-9 cm. aralığıymış. dayanıcam çiğdoşçum. kızım için ve kendim için dayanıca. egede çok sıkıntı çektim. sancı mancı değil. psikolojik olarak o kadar yıkıldım ki. oğlumu kabullenmem uzun sürdü. kendimi hala eksik hissederim bi normal doğumu beceremedim diye. Allah bu sefer beni yine sez.a zorunlu kılmasın. tabi hayırlısı hep öyle diyorum ama, doğa bunu emrediyorken niye operasyonla bitsin bu iş.
ilk defa nst ye girdim kızlar önce bir kalp atışları duyulmadı korkudan ödüm koptu sonra duyuldu şükürler olsun
diğer anneler göbeği çok kocaman olan vardı
20 yaşında bir kız vardı kendi zayıf göbeği kocaman ama göbeği çok çatlamıştı inanamadım haritaya dönmüştü resmen
Ay yazık ya. Ben de maşallahufacık bir çatlak bile yok ki göbeğim tam bir top gibi sipsivri ya çok komik...:icecream:
neden öyle düşünüyorsunki canım nasıl doğurduğunun ne önemi varki 9 ay sen taıdın onu gerçek bu sağlıklı olması gerisi boş tabi her düşünceye saygım var tercih meselesi ben normal düşünmüyorum cesaretim yok iğne olmaya bile korkarım
bu arada göbişim atak yaptı çok ilerde çok buyudu kilo almıyorum almıyorum derken
64 ü gördümmmmm:1shok::1shok:
merhaba güzel anneler nasılsınız bakalım?
Biz oğlumla çok iyiyiz babannemize geldik size de bir yazalım dedik. Maşallah ya bir tek bizim topikte erken doğum yapan yok çok enteresan yaa. zaten bu saatten sonra doğuran da erken doğum olmaz maşallah 41 kere
bebiş kıyafetlerini ütülemek kolay canım bizim evde herşey ütüleniyor hamileleiğimden beri eşim ütülüyor diğer tüm işleri ben yapıyorum ben sevmiyorum ütü
ben çok şartlamıştım kendimi. sanırım o yüzden böyle oldu. oğlumu dünyaya getirdim ama doğurmadım dedim hep. ben de her fikre saygılıyım ama emin ol iğneden korkuyorsan normal daha iyi. çerksin sancını biter. sez. öyle değil. 10 gün annemle eşim kaldrdı beni yataktan. bir kere hapşurdum dünyam karardı sanki. nasıl bir acıydı o. sağlıkla ilgili bir sıkıntn yoksa bir kez daha düşün bence
Ay yazık ya. Ben de maşallahufacık bir çatlak bile yok ki göbeğim tam bir top gibi sipsivri ya çok komik...:icecream:
acaba hep aklımızda kalnlar yüzündenmi korkuyorum filmlerde abartıyorlardır belki bağırıyorlar falanya ah o f diye eyvahedigeldismile
kesinlikle çok yararlı. ben ilk doğumumda okusaydım onu belki normal doğururdum.
bence öyle. kuzenim doğum yaptı bende 5 ay sonra. suyu gelmiş. evde beklemişler. sancılar 5 dk. 1e inince gitmiş. bu sürece kadar adet sancısı gibiydsi diyor. hatta sancı aralrında yemek falan yemiş, uyuklmaış. en son hastaneye gitmişler. 2 saat içinde doğurdu. yüryerek çıkacaktım da tansiyonun düştü hafif tekerlikli sandalyeyle çıktım diyor ve bebeği kucağında. suyu gelmesinden doğuma kadar hepsi 10 saat. bunun son 2 saati hastanede. düşün artık.
yeterki suni sancı verilmesin. doğal değil ve vüctu kendini hazırlayamıyorç benim 12 saat suni sancı sürdü. yapay olduğu için kesintisiz sancı veriyor ve insana nefes aldırmıyor. şimdiki aklım olsa asla taktırmazdım suni sancı
çatlak demişsiniz valla benim çatlaklarım haritayı bile geçti o kadar kötü ki eşim sürekli bunlar geçicek mi diyor sordukça üzülüyorum aslında yani geçmezsen beğenmezsin beni ama umrumda değil kutsal bi vazifedeyim diyip sıyrılıyorum işin içinden napiyim yani tek çatlayan ben değilim
bence öyle. kuzenim doğum yaptı bende 5 ay sonra. suyu gelmiş. evde beklemişler. sancılar 5 dk. 1e inince gitmiş. bu sürece kadar adet sancısı gibiydsi diyor. hatta sancı aralrında yemek falan yemiş, uyuklmaış. en son hastaneye gitmişler. 2 saat içinde doğurdu. yüryerek çıkacaktım da tansiyonun düştü hafif tekerlikli sandalyeyle çıktım diyor ve bebeği kucağında. suyu gelmesinden doğuma kadar hepsi 10 saat. bunun son 2 saati hastanede. düşün artık.
yeterki suni sancı verilmesin. doğal değil ve vüctu kendini hazırlayamıyorç benim 12 saat suni sancı sürdü. yapay olduğu için kesintisiz sancı veriyor ve insana nefes aldırmıyor. şimdiki aklım olsa asla taktırmazdım suni sancı
çatlak demişsiniz valla benim çatlaklarım haritayı bile geçti o kadar kötü ki eşim sürekli bunlar geçicek mi diyor sordukça üzülüyorum aslında yani geçmezsen beğenmezsin beni ama umrumda değil kutsal bi vazifedeyim diyip sıyrılıyorum işin içinden napiyim yani tek çatlayan ben değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?