2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba güzel anneler nasılsınız bakalım biz oğluşumla iyiyiz çok şükür ama bu aralar hareketleri eskisi gibi değil yer daraldığı içinmi öyle acaba anlamış değilim birde bu doğum planı na biri beni aydınlatırmı acaba geçmişi okumadım şimdiden sağolun :)))

kesinlike ağrı sırasında yalnız olunmalı. biz sürü gibiydik. annem,k.validem, eltim, iş arkadaşım, eşim. bunlar direk yanımda. suit odaydı yan tarafta k.peder....
bu arada garip bi önlük giydirdiler kendi geceliğim batmasın diye o da kısa zaten. üzerimde bi pike var. sancılardan kıvranırken pike açılıyor. totomu motumu herkes gördü. bi yandan oramı buramı toplamaya çalışıyorum. herkes konuşuyo. annem 10 dk bir ıkınma hissi geldi mi diyo. ne hissi açıklık 2 cm de kalmış. k.valide zaten garip konuşuyo. kocam gel sez. ol diye baskı uyguluyo. of anam anam .

O çatlaklar öyle kalmıyormuş, rengi de şekli de silikleşiyormuş. Doğumdan sonra toparlanınca biraz karın çalışırsın daha da iyi olur. Benim karnımda çatlak değil de bir sürü damar çıktı iyi mi? Yine de 30 günüm var, son 2 haftada çatlayanlar varmış. Belli değil yani daha...

merhaba didem,
konusunu açmışken bu çanta hazırlarken aklıma takılan bişey oldu da,
özellikle internette yazan ve götürmemiz gereken bebek kıyafetleri için zıbın yazıyor ya bu bahsettiği iç zıbın değil mi hani şu beyaz ve küçük olanlardan.sonra ayrıca bir de 5 li set şeklinde (zıbın, patikli pantalon, eldiven , önlük, ve şapka) olanlardan koyucaz değil mi.sadece zıbın yazılmış da ben pek anlamadım. bir fikri olan var mı?

ayy okadar insanın yanında konsantre olunmazki kızkardeşimde aynıydı kayınvalide kayınpeder erkek kardeşim ben kocası görümcesi ben ağlıyom sancı veriyolar diye
bebek emzirirken kayınpederi çıkmadı oturuyo öküz öküz çok kötü çok
görümceside 20 yaşında bekar kızkardeşime diyo sen bebeği tutmayı beceremiyosun diye emzirmeyi beceremiyosun diye oda gel sen emzir çok biliyosan dedi kavga ettiler bide tam rezalet:1shok:

Aman Tanrım, suni sancı = korku filmi...
akannehir

kesinlikle korku filmi. doğal sancıda beyin konutu alıp kendi ağrı kesicisini yolluyormuş. o sancı arası dediğimiz şey o işte. ama suni sancı beynin komutlarını durdurp direk rahime kasılma veriyormuş. sancıyı algılamayan beyin ağrı kesicisini vermiyor. ve aralıksız sancı hissi oluyor.

bi de en kötüsü sancıların tamamında hastedesin nst sürekli bağlı. ve sola dönük yatmaktan başka seçeneğin yok. evde olsan sancı gelince eğlirsin doğrulursun ne bileyem pozisyon değiştirirsin. o bile rahatlatır. adet olduğumuzdaki hali hatırla. benim çok sancılıydı. bi şekilde rahat bi şekil bulurdum. ama hastanede bu mümkün değil. zaten nst bam bam kafanda atıyo. bi de aynı pozisyon. çok sıkıntı..

Nurcancım hoşgeldin. Yeri daralmıştır kuzunun. Benimki genelde yer değiştiriyor, ara sıra vuruyor. Çoğunlukla hıçkırıyor. Alıştım artık...

ben sadece eşimi istiyorum bu durumda kimseyi çekemem üstelik öyle yatağa bağlı kalmak da istemiyorum önceden katateri taksınlar ben su içerim sonrasında allah korusun bişey olursa kullanırlar dediğim gibi oda boş olursa oram buram görünebilir bir sakıncası yok acaba kimseye söylemesem mi diye düşünmeye başladım eşim mecbur yanımda olacak diye düşünüyorum zaten başka kimse olsun istemiyorum annem filan dayanamaz gibi geliyor bir de ben de anne olucam kimse çocuğunu acı çekerken görmek istemez eşim varsın görsün 2. isterken 2 kez düşünür belki :)

herkezin kocası hanımı hamileyken ye karıcım yarasın der benim ki yeme bak kilo alırsın dedi başımda kaynana gibi dır dır etti

benim k.peder de aynı. lohusa evinden çıkmadı kış günü. ben odaya tılıdım bu da yetmedi oğlum gık dese dan diye dalıyodu odaya .benim göğüsler meydanda. çok fikirsizler. doğum muğum değil benşim kabusum onlar. şimdiden stresi sardı. eşime diyorum yine aynısını yaparsa açacam memelerimi oturcam yanında tv izlerken emzircem. o utanmıyosa ben hiiiiç utanmam

Allah sana aynı şeyi iki kere yaşamayı nasip etmesin. Bize de ilkini bile yaşatmasın. Felaket birşey :2:

anammm hiç sorma pisicim benimkide aynı günde 3 kere kesin hıçkırık tutuyor ve az hareket ediyor doktor 14'ünde çağırdı kont.zaten 37.haftam geçmiş oluyor çatı muayenesi yaparmı acaba merak ediyorum sen nasılsın canım

canım ben 3 iç zıbın 3 dış zıbın 3 tulum koydum ama galiba en doğrusu hastaneye sormak oradaki hemşireler giydireceği için onlar en iyi bilgiyi verir gibi geliyor bana

Allah sana aynı şeyi iki kere yaşamayı nasip etmesin. Bize de ilkini bile yaşatmasın. Felaket birşey :2:

Hayılısı diye dua ediyorum hep. ama bu sefer normal olur inşallah. dr.umun telkinleri çok rahatlattı beni. inşallah olacak. kızımla konuşuyorum hep. dinleyecek beni.

sez. doğum değil bunu biliyorum. o bi operasyon ve operasyonlar sadece zorunlu halde yapılmalı. inşallah kimse o zorunlu hale düşmez. sağlıkla doğum yapar.

ıyiyim ama çok ağırlaştım. Herşey yoruyor beni. Benimkinin hıçkırığı uzun sürünce sinirleniyor tepiniyor bir de kaydirigubbakcemile3 . Çok eğleniyorum o hıçkırmaya başlayınca. Çatı muayenesi 37. haftada mı yaplıyor? bilmiyorumkismile

Doğal doğum yapan bir anneden “Altın Kurallar” « Pozitif Doğum Hikâyeleri

http://pozitifdogumhikayeleri.wordpress.com/2010/03/08/ornek-dogum-plani/

canım bu kayınpederlerde hiçmi terbiye yok ihsan yok akıl yaşta değil başta derler ya doğru ben öyle bağnaz biri değilim ama bunun modernlikle ne ilgisi var bence terbiyesizlik düpedüz kayınpeder değil kendi babanda olsa durmaması gerekir ayıp diye bir şey var dövesim geliyodu adamı kalkıp gitmiyo diye zaten bir daha kızkardeşim doğurursa gitmiycem sinir sahibi oluyorum onların içinde

Doktor altından kıymetli. 100lerce kez doğum yaptırmış en iyi şekilde rahatlatması gerek... Amin canımcım Allah hayırlısını versin...

canım ben 3 iç zıbın 3 dış zıbın 3 tulum koydum ama galiba en doğrusu hastaneye sormak oradaki hemşireler giydireceği için onlar en iyi bilgiyi verir gibi geliyor bana

bnen oğlumda 3 tulum takımı koymuştum. alt üstleri pek sevmiyorum. kızıma da tulum aldım hep. ince gömlek zıbınlardan koymuştum. benim hastane body istemiyordu. göbek mandalını sürttüğü için. 3 yada 4 emin değilim iç zıbın koymuştum. bunlardan birer tanesini pnye battaniyesinin içine bohça yapıp vermiştim (tabi bez, çorap, patikli alt da vardı )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…