2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ay ne güzel yaa epidural takıldıktan sonra sunni sancı versinler farketmez ozaman...

hiç sorma canım o yorgunluk bendede çok sayıda mevcut valla ne yapacağımı bilemiyorum canım hiç birşey istemiyor evimi görsen göçüyor sanki :)))

bende de bir anormallik var yani bütün ev temizlendi dünyanın şeyi yıkandı ütü işini
kimseler yar etmedimkaydirigubbakcemile3bayılıyorum ütüye yaa delimiyim neyim

allah bebeklerimizi bizlere bağışlasın sağlıklı sıhhatli:Saruboceq:

56.5 ile hamile kaldım 64 ü gördm..son zamanda birden almaya başladım...

Bunu bana doktor söylemişti. Son ayda inanamayacaksın nasıl kilo aldığına demişti. Haftada yarım kilo almışım iyi mi? Tabi su tutuyorum, onun da payı çok.

hiç sorma canım o yorgunluk bendede çok sayıda mevcut valla ne yapacağımı bilemiyorum canım hiç birşey istemiyor evimi görsen göçüyor sanki :)))

nurcancım bizim balkonunda camları silinecek ben oturuyom miskin mikin duş alıcam yemek yapma fikride kafamda yok şu andelikafadulden

bende de bir anormallik var yani bütün ev temizlendi dünyanın şeyi yıkandı ütü işini

senmi yaptın tüm evin temizliğini

Ben canım çıka çıka yapıyorum. Akşam da güzel uyuyorum . Halim yok ama yapmak zorundayım kuşum ya. Başka çare yok. Başka yapan da yok.
:sinifsinif:

ben halıları yıkayıp kaldırdım
tül perde yıkayıp ütüledim
vitrinlerin iç toz alındı
mutfak dolaplarını içini temizledim
camlar kaldı
silinecek
gerçi bir ay var doğuma
keşke ev kirlenmese

Bunu bana doktor söylemişti. Son ayda inanamayacaksın nasıl kilo aldığına demişti. Haftada yarım kilo almışım iyi mi? Tabi su tutuyorum, onun da payı çok.

hakikaten yaaakaydirigubbakcemile3daha da alıcam ama ben seviniyorumm..
tuhafım ben de yani eskiden çok zayıflık çektiğimden midir nedir almak istiyorum çok
hem dekaydirigubbakcemile3bi şekilde veririm ben biliyorum benim vucudum müsait
değil kiloya...

bizim bir komşu vardı yazlıkçı bizim ütüleri yapıyordu gelip giderkende bizim evden birşeyler götürüyordu vere vere vericek bir şey kalmadı kendim yapayım en iyisi dedim bende sonra
ben arkadaşlarıma çok yardımcı olmuşumdur iş konusunda hiç birşeyde beklemedim maddi manevi ama artıkın kimseye yardım etmem

Veririz veririz. Hepimiz bakımlı hatunlarız. Hem anne oluruz hem de manken gibi. Hangi yıldayız? Eskidenmiş o kendini salmak...

senmi yaptın tüm evin temizliğini

yok canım ama normal bir insandan hiçbir farkım yok iş konusunda deli gibi iş yaptm.
tabi iş seçiyo insan bu durum da cam silmeim mesela ütü yptım alçak dolapları sildim getir götür işi ayaklarım davul oldu ama.annem sağolsun son temizliği yapıor şuan son
olarak yerlere vileda yapıorum derin temizlendi zaten...k.kardeşim de camlarımı halletti çok mutluyum çooook heryerim mis gibi oldu halılarımı da verdim bugün...2 odamın tülü var bir tek boydan boya yere kadardı boyu perdelerimde uzun şimdi kestirmeye verdim
valla uğraşamam yere kadar peteklerin önünü kapatıyordu temizliğe de engel oluyordu...

ben bütün işlerimi hallettim ama halıları sermedim daha önümüzdeki hafta tekrardan evi bir silip süpüreceğim ondan sonrada birtane nevresim takımım var onu yıkayıp ütüleyip yatağıma sereceğim sonradanda oğluşum gelsin diye bekleyeceğim bakalım bizim bey ne zaman teşrif edecek gece doğru düzgün uyuyamıyorum artık hareketlerinden rahatsız olduğumdan değil ama kendim rahat edemiyorum dönerken falan

Veririz veririz. Hepimiz bakımlı hatunlarız. Hem anne oluruz hem de manken gibi. Hangi yıldayız? Eskidenmiş o kendini salmak...

katılıyorum canım ben hamileliğimden beri sirli ağdayı hiç aksatmadım her ay yaptım komple her gün duş aldım

Ben çabuk yorulduğum için haftada 1 gün tüm evi temizliyorum. Halılarım çok büyük değil Allah'tan yerinden kolay oynuyorlar.
Aman canım vaktinde sağlıkla teşrif etsin hepsi...

katılıyorum canım ben hamileliğimden beri sirli ağdayı hiç aksatmadım her ay yaptım komple her gün duş aldım

kaydirigubbakcemile5

canım ben 3 iç zıbın 3 dış zıbın 3 tulum koydum ama galiba en doğrusu hastaneye sormak oradaki hemşireler giydireceği için onlar en iyi bilgiyi verir gibi geliyor bana

ben de şimdilik 3 iç ve 3 dış zıbın koydum ama tulumu 1 tane koydum.benim doğum yapacağım yer ile muayene olduğum yer farklı o yüzden soramadım.bir de ben önceden görmeye korkuyorum şimödi denk gelir doğum görürüm ödüm kopar.
eğer sen sorarsan haberim olsun.

ben de sayayım mı?kaydirigubbakcemile3
doruğun odasını yerleştirdik önce dolabı filan başka yere çektik yeni dizaynı süper oldu.
dolap içlerini ben sildim...sonra örtü diktirmiştik dolap içi örtüsü onları yıkayıp ütüledim
yerleştirdik sonra tek tek eşyalarını koyduk uyku setlerini ütüledim onları yerleştirdik..
oda bitti bir tek halısı kaldı tabii.

sonra geçen hafta zaten mutfak dolaplarının içindeki herşeyi yıkadım dolaplar silindi..
kurulandı.fayanslarını sildi annem kalebodurları sildi..
bütün perdelerim tüllerim ve güneşliklerim yıkanıp ütülendi.1 günümüzü aldı zaten sadece
perdeler...
misafir odasının koltukları çekildi valla kütük gibi koltukları...vitrinin içindekileri indirdik.
yıkadık kuruladık yerleştirdik..dolapların içlerindekileri dağıtıp tekrar topladık..
banyo fayansları dolapları camlar kapılar silindi.silinecek heryer işte anlat anlat bitmez ama çok
şükür bitti:dance:

kızlar benim 8 aydır bir kızkardeşim var gelmedi kendisi istanbulda hiç bir sıkıntısı yok maddi manevi borcu harcı yok kendi evinde oturuyo kira vermiyo annemle kayınvalide rahmetli oldu ben o 7 aylık hamileyken gittim istanbula tüm evini elden geçirdim a dan z ye 15 gün kaldım yemek yaptım düzenledim tekrar evi bebek gelmeden
sonra doğumda gittim 16 gün kaldım tekrar adan zye herşeyi yaptım
eşim çok kızdı kardeşime ben seni gönderdim kaç kere oniye gelmiyo diyo hep sitem ediyo söyleniyo
kızkardeşime sorunca şimdi bir sürü masraf diyo
birde benim 1düşükten sonra 7 yıl olmadı bu hamileliğimde riskliydi
siz olsanız nasıl bir tutum sergilerdiniz kardeşinize

Gerçekten soruyor musun? Yanına yaklaşmazdım. Aramazdım, nasılsa işi düşünce arayacak kendisi. Ayrıca kocan haklı, kardeşinin seni sömürdüğünü düşünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…