Geçen hafta bugün bizim dr arkadaşın eşini doğurttu , suni sancıyı verip hızlandırmış herhalde epidureli de takmışlar. 1.5 saatte bitmiş anne de bebek de iyiymiş. 2 ay önce gittiğimde anlatmışımdır belki benden önce çıkan annenin bebeği karnında ölmüş onu bile normal doğurtacağını sezeryan yapmayacağını söylemişlerdi. Bizim doğumda bebeğin de gayreti olacak sonuçta değil mi ?
56.5 ile hamile kaldım 64 ü gördm..son zamanda birden almaya başladım...
hiç sorma canım o yorgunluk bendede çok sayıda mevcut valla ne yapacağımı bilemiyorum canım hiç birşey istemiyor evimi görsen göçüyor sanki :)))
bende de bir anormallik var yani bütün ev temizlendi dünyanın şeyi yıkandı ütü işini
kimseler yar etmedimkaydirigubbakcemile3bayılıyorum ütüye yaa delimiyim neyim
hiç sorma canım o yorgunluk bendede çok sayıda mevcut valla ne yapacağımı bilemiyorum canım hiç birşey istemiyor evimi görsen göçüyor sanki :)))
Bunu bana doktor söylemişti. Son ayda inanamayacaksın nasıl kilo aldığına demişti. Haftada yarım kilo almışım iyi mi? Tabi su tutuyorum, onun da payı çok.
bende de bir anormallik var yani bütün ev temizlendi dünyanın şeyi yıkandı ütü işini
kimseler yar etmedimkaydirigubbakcemile3bayılıyorum ütüye yaa delimiyim neyim
hakikaten yaaakaydirigubbakcemile3daha da alıcam ama ben seviniyorumm..
tuhafım ben de yani eskiden çok zayıflık çektiğimden midir nedir almak istiyorum çok
hem dekaydirigubbakcemile3bi şekilde veririm ben biliyorum benim vucudum müsait
değil kiloya...
senmi yaptın tüm evin temizliğini
Veririz veririz. Hepimiz bakımlı hatunlarız. Hem anne oluruz hem de manken gibi. Hangi yıldayız? Eskidenmiş o kendini salmak...
ben bütün işlerimi hallettim ama halıları sermedim daha önümüzdeki hafta tekrardan evi bir silip süpüreceğim ondan sonrada birtane nevresim takımım var onu yıkayıp ütüleyip yatağıma sereceğim sonradanda oğluşum gelsin diye bekleyeceğim bakalım bizim bey ne zaman teşrif edecek gece doğru düzgün uyuyamıyorum artık hareketlerinden rahatsız olduğumdan değil ama kendim rahat edemiyorum dönerken falan
katılıyorum canım ben hamileliğimden beri sirli ağdayı hiç aksatmadım her ay yaptım komple her gün duş aldım
canım ben 3 iç zıbın 3 dış zıbın 3 tulum koydum ama galiba en doğrusu hastaneye sormak oradaki hemşireler giydireceği için onlar en iyi bilgiyi verir gibi geliyor bana
ben halıları yıkayıp kaldırdım
tül perde yıkayıp ütüledim
vitrinlerin iç toz alındı
mutfak dolaplarını içini temizledim
camlar kaldı
silinecek
gerçi bir ay var doğuma
keşke ev kirlenmese
kızlar benim 8 aydır bir kızkardeşim var gelmedi kendisi istanbulda hiç bir sıkıntısı yok maddi manevi borcu harcı yok kendi evinde oturuyo kira vermiyo annemle kayınvalide rahmetli oldu ben o 7 aylık hamileyken gittim istanbula tüm evini elden geçirdim a dan z ye 15 gün kaldım yemek yaptım düzenledim tekrar evi bebek gelmeden
sonra doğumda gittim 16 gün kaldım tekrar adan zye herşeyi yaptım
eşim çok kızdı kardeşime ben seni gönderdim kaç kere oniye gelmiyo diyo hep sitem ediyo söyleniyo
kızkardeşime sorunca şimdi bir sürü masraf diyo
birde benim 1düşükten sonra 7 yıl olmadı bu hamileliğimde riskliydi
siz olsanız nasıl bir tutum sergilerdiniz kardeşinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?