2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarr bişi sorcam ya bende vajınal iğil oluştu sezeryan olcam zaten normal doğum olmazmısta.erken doğum yaptırırmı sizce dr bu yüzden

Merhaba arkadaşlar,
Uzun süreden beri sadece okuyarak takip ediyordumsizleri.
Hatırlayanlar bilir. Biraz riskli bir hamileliğim vardı. Zor zamanlar yaşadık. Neyse ki hepsi geride kaldı.
Bugün rutin kontrolümüz vardı.
Biraz moralimiz bozuldu açıkçası.
Oğlumun ölçümleri 36. hafta değerlerinde çıkıyor.
Beslenmesi durmuş dedi doktorumuz. iki haftadır aynı kiloda.
Normal doğum istememe rağmen sezaryen olabilirim.
Çünkü dışarıda olmasının daha iyi olacağını düşünüyor doktorumuz.
Bu arada bugün doğumu olacak arkadaşlar sağlıkla kavuşsunlar yavrularına.
Biraz dertlendik başınızı ağrıttık kusura bakmayın.

olur mu öyle şey yaz tabi tatlım en iyi biz anlarız birbirimizi sen hiç üzülme dışarıda gelişir kuzucuğun benim 1 ark. da öyle olmuştu plesenta yaşlanması imiş dışarıda büyüdü hem 36. hafta ölçülerinde doğsa bile ufak sayılmaz ki sen hiç endişelenme gün belli oldu mu?ben de bugün 4te gidicem doktora haftaya doğumum umarım 1 sorun olmaz kilosu vs iyidirr

kızlarr bişi sorcam ya bende vajınal iğil oluştu sezeryan olcam zaten normal doğum olmazmısta.erken doğum yaptırırmı sizce dr bu yüzden

yaptırmaz canım yaptırsa da sen isteme benim dde mecburi sezeryan ama 40. hafta başına kadar bekliyor acil durumda alıcak hemen sezeryana sen merak etme en erken 39.haftayı bekler

Selam kızlarr.Nasılsınız?Doğum yapan arkadaşlaımızdan henüz bir haber yok galiba.Allah hepisinin ve hepimizin yardımcımız olsun..İnşallah sağ salim almışlardır bebişlerini kucaklarına...

merhaba canım
bozma moralini 36.haftada az değil yani Allah ım yardım etsin sağlıkla alırsın meleğini inşallah kucağına
gün verdimi doktorun ne zaman doğum

Selam kızlarr.Nasılsınız?Doğum yapan arkadaşlaımızdan henüz bir haber yok galiba.Allah hepisinin ve hepimizin yardımcımız olsun..İnşallah sağ salim almışlardır bebişlerini kucaklarına...

selam canım hoşgeldin
henüz bi haber yok bizde meraktayız hayırlısıyla alırlar inşallah yavrularını kucaklarına
Allah hepimizin yardımcısı olsun çok heycanlıyım eyvahedigeldismile

Aslında küçük değil 3101gr. 50cm. Ama iki haftadır böyle zaten. Dr. çarşamba tekrar görüşelim o zaman karar verelim dedi. Canım sıkılmadı desem yalan olur.

canım benım ya.dısarda durması daha iyise olsun napacaksın.hersey onlar için dimi.sağlık sıhhatle doğsun inşallah.canını sıkma moralin bozuk oldukcada kilo almaz bebişin.düşünmemeye çalıs.bol bol konus onunla.bu çok etkılı oluyo emın ol.biz kzım hastayken doğmuta büyümüş gibi konusur karnıma dokunurdum.enerjimi verdıkce düzeldi hersey.doktorum bile şaşırmıstı hihoyyyt:lepi:

selam canım hoşgeldin
henüz bi haber yok bizde meraktayız hayırlısıyla alırlar inşallah yavrularını kucaklarına
Allah hepimizin yardımcısı olsun çok heycanlıyım eyvahedigeldismile

Bende de heyecan dorukta canım.2 haftam kaldı.ağustosun ilk haftası alıcak doktor bebişlerimi.Tabi o zamana kadar kendilri gelmezlerse...Senin tarih bellimi canım?

merhaba canım
bozma moralini 36.haftada az değil yani Allah ım yardım etsin sağlıkla alırsın meleğini inşallah kucağına
gün verdimi doktorun ne zaman doğum

Çarşambaya belli olacak doğum şekli. Ve tabi tarihi de...
O gün ikili test sonucuma bir daha bakmak istediğinisöyledi. O sıkıntı arasında nedenini soramadım. Sizce neden olabilir??:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…