2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

GÜNAYDIINNNN. HAYIRLI CUMALAR
AKŞAM YİNE KASIKLARIM ÇOK AĞRIDI ADDET SANCISI gibi.dr normal dedi ama korkuyorum yine. şu 2 hft bir geçse çok rahatlıcam.

çok ağladım yaa. rabbim hiç ayırmasın yavrundan. iyi haberlerini bekliyoruz

geçmiş olsun canımm. oh negüzel geçti b ile civcivleriniii koklaa bizim yerimizeeee

oo demet tombikk ne güselll sağlıklagelsin

Kizlar 13 temmuz sali sabaha karsi 2:50de kizim Ruya dunyaya merhaba dedi :) 35+5 te biraz aceleci davransa da cok sukur hersey yolundaydi kuveze gerek kalmadi. 2360 gr 44 cm boyunda minicik seker kizim kollarimda artik :))
gözün aydınn .a.s.

günaydın kıslarr
herkese huzurlu ve sağlıklı bir gün dilerim
dün yoktum evdeydim birazda gezmede :))
kendime kuzenimin düğünü için elbise aldım hem hamilelikte hemde normal zaten rahatlaıkla giyebileceğim bi elbise:) bi tanede tek geceliik aldım bölece alışveirş işimi tamamlamış oldum çok şükür

sizler nasılsınız buralar yanıyor yine
işi sevmiyorum evimi istiyorum son 1 hafta:))

kızlar ben geldim biraz önce 1 parmak açılmam varmış.
nst ye girdik.aktif bir doğum yok ama 3 gün içinde de olabilir
dedi.belki de bekler kimbilir ayrıntıları yazıcam biraz sonra...

slm kızlar.dün gece sağ kasığım çok ağrıdı.böle sanki ayağım çekiliyomuş gibiydi.neyse şimdi iyiyim çok şükürde ne bilim neydi gece o ağrı.sizler nasılsınız.bugün baya bebeklerimiz oluyor çok sevindirici.inş hayırlısıyla sıra bizede gelir.

hoşgeldin cnm.4 gün önce dr a gittiğimde benimde öleydi belki erken doğar beklemez dedi.şimdilik duruyo yerindeee :ecrin_bebek:

benimde belim ve çatı kemiğim acayip ağrıyor .öyleki adım atamıyorum.çarşamba gideceğim doktora.dün bira zütü yaptım ondan mı ağrıum arttı bilmiyorum.doğuranlarıda okuyunca çok heyecanlandım.çantamı hazırlamadım evim temizlenmedi.telaşlanıyorum.

merhaba güzel anneler nasılsınız bakalım biz iyiyiz kuzumla hala gelmeye niyeti yok anlaşılan sitede kafayı yemiş bütün mesajlar gitmiş
bugün doğum yapacak bütün arkadaşlarımı rabbim bir avazda kurtarsın darısı başımıza inşallah :)))

çiğdem mesaj attı kızlar 1 cm açılma varmış doktor eve yollamış gelir birazdan merak etrmeyin nstde aktif sancı çıkmamış

hoşgeldin cnm.4 gün önce dr a gittiğimde benimde öleydi belki erken doğar beklemez dedi.şimdilik duruyo yerindeee :ecrin_bebek:

ay canlarım ya inşallah en hayırlı zamanda vakitlice gelir meleklerimiz

merhaba canım
benim daha sata göre 40 günüm falan var gözüküyor ama heycan dorukta yani
sen nasılsın neler hissediyosun canım
normal doğum değilmi senin

çiğdemcim ne oldu yaaaaa geçmişide okuyamıyorum site gitmiş iyisindir inşallah merak ettim yaz tekarardan ne olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…