GÜNAYDIINNNN. HAYIRLI CUMALAR
AKŞAM YİNE KASIKLARIM ÇOK AĞRIDI ADDET SANCISI gibi.dr normal dedi ama korkuyorum yine. şu 2 hft bir geçse çok rahatlıcam.
geçmiş olsun canımm. oh negüzel geçti b ile civcivleriniii koklaa bizim yerimizeeee
oo demet tombikk ne güselll sağlıklagelsin
AKŞAM YİNE KASIKLARIM ÇOK AĞRIDI ADDET SANCISI gibi.dr normal dedi ama korkuyorum yine. şu 2 hft bir geçse çok rahatlıcam.
çok ağladım yaa. rabbim hiç ayırmasın yavrundan. iyi haberlerini bekliyoruzcanlarımmm hepinizden allah razı olsun burda çok güzel arkadaşlıklar kurduk paylaştık beraber sevindik beraber üzüldük hepinize çok çok teşekkür ederim yavaş yavaş yollarımızın sonu geldi allahımıza şükürler olsunki bebişlerimiz hiç biri erkenci çıkmadı vakitlice gelmeye başladılar yarın hepiniz için en kolay doğumları yaşamanız için dua edicem allahım kabul etsin inşallah sizlerde benim için dualarınızı eksik etmeyin
genel anestezi olucam ben hayatta dayanamam bayılırım doktorumda zaten serklajıda alıcam dedi o yüzden uyuman bizim için daha iyi dedi
heyecan demişssiniz şuan kalbim yerinden çıkacak gibi ben bugünü 5 yıldır bekliyorum hemen hamile kalamamak doktor doktor gezmek bir sürü tahlillerden geçmek beni baya yıprattı birde üstüne bir kayıp yaşayınca daha da ümitsiz olmuştuk ama yüce mevlam oğlumu bana nasip etti inşallah yarında onu kucağımda sağlıklı noksansız kusursuz bir şekilde görürsem dünyanın en mesut insanı olacağım
allahım kimseyi evlat hasretiyle yakmasın isteyen dileyen herkese sağlıklı hayırlı noksansız kusursuz evlatlar nasip etsin ve siz hamiş arkadaşlarımada sağlıklı hayırlı doğumlarla bebişlerine kavuşmak nasip etsin
canlar tek tek alıntı yapmaya vaktim yok kusura bakmayın az evvel cevap yazacakken benim civcivler ağlamaya başladı:)
şimdi öncelikle bebişlerimin resimlerini babişkomuz kırkından evvel izin vermio ekleyemiyorum:)
defnecim doğumla ilgili;
ben asla spinal istemiyordum kesildiğimi bilme fikri çok kötü geliodu. son dakika dr um ve aneztezi uzmanı beni napıp edip ikna ettiler hemen toparlanacağımı 3 saatte ayağa kalkacağımı sölediler. ağrım sızım olmayacakmış...neyse peki dedim. ameliyata girdim... önce belden uyuşturdular.. evet bişi hissetmedim bebişlerden ilkinin çıkışını hissettim. sesini duydum dünyalar ebnim oldu ikincininde sesini duydukdan sonra bana bişiler oldu başım dönmeye başladı... dr a iyi olmaığımı söledim... ondan sonra anestezi uzmanına biraz uyutalım isterseniz dediğini duydum sonrasını hatırlamıyorum...uyandığımda ameliyathaneden çıkıyordum... inanılmaz bir baş boyun ağrısı vardı...neyse oadaya geldik bebişler geldi emzirmek için kucağıma verdiler ama gücüm yokdu bi kaç dakka sonra bebişleri almalarını söledim çünkü iyi değildim sonrası kötü işte... suratımda kayma olmuş felç gibi gözlerim kaymış. annem beni öyle görünce kızkardeşimle beraber fenalaşmış... acile kaldırmaşlar onarı dr lar başıma toplanmış tansiyonum düşmüş kanamam çokmuş.. adını bile unuttuğum bir sendrom geçirmişim çok nadir insanda olurmuş.... 10 dk sonra kendime geldiğimde odadda birsürü dr vardı...sonrasıda çok iyi değildi saat 1 den akşam 8 e kadar ayaklarımı hissedemedim... çok sncım oldu sonrasında... ama o iki minik yavrum herşeye değerdi...
hepsi geçdi şükür... ben herşeyi unuttum ama annem asla unutmayacak:) onunda yavrusu benim neticede:)
geçmiş olsun canımm. oh negüzel geçti b ile civcivleriniii koklaa bizim yerimizeeee
kıslar merhaba nasılsınız?
Canzi canım sağlıkla kucağına almanı diliyorum bebeğini. inşallah güzel haberlerini bekliyoruz kuzum.
bugün bebeğimi gördük kıslar allahım 3000 gr olmuş meleğim. boyu da 49 cm maşallah
doktor çok gelişmiş 15 günde dedi. 37 hafta 1 günlük görünüyor dedi. pozisyonu hala doğum pozisyonu şu anda bir sorun yok suyu da gayet iyi 12 dk da bir sancım çıktı nırmal dedi. doğumu medicana internationalde yapacağım doktorum da oraya gelecek. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. bende 78 kg olmuşum. yapacak birşey yok dedi doktor yürüyüşleri sıklaştır dedi. inşallah 40 a kadar beklemez yoksa normal doğum zor olur daha şimdiden 3 kg dedi. 4 kg geçerse normal yapmam dedi. bakalım beklioruz işte hakkımızda hayırlısı olsun...
ayaklarını da sağ göğsümün kemiine dayamış resmen yaa nasıl canım acıyor anlatamam eğilmem mümkün değil yemek bile yerken nerdeyse yatar durumda yiyiyorum. gece uyurken çok zorlanıyorum ama az kaldı inşallah sağlıkla gelsin kuzularda cümlesi hadi bakalım...
hepinizi kocaman öpüyorummm
oo demet tombikk ne güselll
gözün aydınn .a.s.Kizlar 13 temmuz sali sabaha karsi 2:50de kizim Ruya dunyaya merhaba dedi :) 35+5 te biraz aceleci davransa da cok sukur hersey yolundaydi kuveze gerek kalmadi. 2360 gr 44 cm boyunda minicik seker kizim kollarimda artik :))