2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım hayırlısı olsun, inş. güzel geçer herşey, bebeğine kavuşursun

ay daha fazla geçmişi okuyamadım geldim ama iyiki gelmişim 3.bebeiş geliyo yarınnnn oleyy bizede az kaldı zemuszemus

canzi hayırlı olsun cnm Allah sağlıklı sıhhatli bebeğine kavuşmayı nasip etsin... kaydirigubbakcemile2
güzzel haberlerini bekliyoruz...

Allah sağlıklakucağına almayı nasip etsin canım.ben de ilk doğumumu 36,5 haftada yaptım.korkma sağlıkla gelecek inşallah

canım benim hayırlı olsun şimdiden allahım yardımcın olsun . Hayırlı haberlerini bekliyoruz.

canım hadi hayirlisi hakkinizda

guzel haberlerini bekliyoruz

oyyyy cok sevındımmmm.hadi hayırlısı dualarımız senınle.
beni yine heyecan bastıeyvahedigeldismilehihoyyyt

Allah yardımcın olsun güzelim. hayırlısıyla kurtulursun inş. ...

canzi3445 yrn bebeğini kucağına alcaksın nasıl heyecanlı nasıl duygular yasıyosundur şimdi ne güzel dilerim güzel haberlerini alırız RABBİM klolaylık versin.

CANANCIM hayırlı olsun inş. eşinin durumuda çok komik:)) rabbim sağlıkla kucağına versin ohh mis gibiii bizede dua et.

tebrikler cnm ne mutlu sana hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz

aaaa beyaz alıntı yapmasa cancinin yarın doğuma gireceğini bilmiyorum hadi hayırlısı hakkında sağlıkla alsın bebeğini kucağına maşallah allahım darısı bize hadi hayırlısı

ay canan uyuyamaz da bu gece çok heycanlı ee onatında bi şeyi kalmamış sonrada serdem var allah geliyor bebişler sırayla

ben çıkıyorum canlar..
yarın canan mı doğum yapıyor şimdi sağlıkla sıhhatle doğurur inşallah canancım...
yarın görüşürüz artık baş baş

bu arada canzi yeni gördüm canım yarın meleğin kucağındaymış rabbim hayırlısıyla kavuştursun inşallah bizler içinde dua et allahım gönlüne göre versin hayırlısıyla :)))

amanınnnn 3. bebeğimiz yarın geliomu yani :) canziiii allahım ağrısız sancısız bi avazda sağlıkla kavuştursun yavrunu canım benim....

canlarımmm hepinizden allah razı olsun burda çok güzel arkadaşlıklar kurduk paylaştık beraber sevindik beraber üzüldük hepinize çok çok teşekkür ederim yavaş yavaş yollarımızın sonu geldi allahımıza şükürler olsunki bebişlerimiz hiç biri erkenci çıkmadı vakitlice gelmeye başladılar yarın hepiniz için en kolay doğumları yaşamanız için dua edicem allahım kabul etsin inşallah sizlerde benim için dualarınızı eksik etmeyin
genel anestezi olucam ben hayatta dayanamam bayılırım doktorumda zaten serklajıda alıcam dedi o yüzden uyuman bizim için daha iyi dedi
heyecan demişssiniz şuan kalbim yerinden çıkacak gibi ben bugünü 5 yıldır bekliyorum hemen hamile kalamamak doktor doktor gezmek bir sürü tahlillerden geçmek beni baya yıprattı birde üstüne bir kayıp yaşayınca daha da ümitsiz olmuştuk ama yüce mevlam oğlumu bana nasip etti inşallah yarında onu kucağımda sağlıklı noksansız kusursuz bir şekilde görürsem dünyanın en mesut insanı olacağım
allahım kimseyi evlat hasretiyle yakmasın isteyen dileyen herkese sağlıklı hayırlı noksansız kusursuz evlatlar nasip etsin ve siz hamiş arkadaşlarımada sağlıklı hayırlı doğumlarla bebişlerine kavuşmak nasip etsin

tüylerim diken diken oldu amin canım inş. inan sanki yarın doğuma ben gidicekmişim gibi hissettim hayırlı haberlerini bekliyoruz...

defne25 haklısın tabi gerilmekte ama dr çok doğru söylemiş. normal doğurmak en güzeli ama son dakka ne olur ne olmaz bilemeyiz. en iyisi ikisinede hazırlamak kendini. zaten epidural istiyorsan ikisindede belinden o iğne yapılacak. sonrasındada her ikiside kolay zaten korkma.

canzi arkadasım hayırlısı ile ve saglıkla oglunu kucagına almanı dilerim, vatana millete anasına babasına hayırlı guzel ahlaklı bir evlat olsun.. Sevgiler

canzi canım benim allaha emanet olun yavrunla ikiniz. içini rahat tut herşey güzel olacak ve yarın yavrunun misss kokusunu içine çekince herşeyiunutacaksın. canım şimdiden geçmiş olsun allahım kolaylık versin

canzi3445 umarım yarın çok kolay geçer. şimdiden gözün aydın.

canzi arkadasım hayırlısı ile ve saglıkla oglunu kucagına almanı dilerim, vatana millete anasına babasına hayırlı guzel ahlaklı bir evlat olsun.. Sevgiler

çok çok teşekkür ediyorum canlarımmm allah hepinizden güzel dilekleriniz için razı olsun darısı tüm arkadaşlarımın başına inşallahhhh

canım çokk çok gecmıs olsun bıraz zor gecırmıssın herhalde doğumu okurken ınan agladım tabı annecığın unutmaz bende sımdı her aradığımda yureğı ağzına gelıyor anlıyorum onu ...cok sukurkı atlattın darısı bıze insallah

canancım insallah yavrunu mıs kokulunu kucağına alıcaksın yarın sımdıden gecmıs olsun dıyorum

kendını ıyı hıssettığınde gelısmelerden bızı haberdar et muhaakkak

ayy kızlar düşündükçe başıma ağrılar giriyo hadi benim vaktimde gelsin artık...
bide bişi öğrendım bugun semizotu omega 3açısından cok zengın olup bebeğin beyin gelişiminde cok etkılıymıs.hamen pzara gidip aldım.kütür kütür ohhhhh :)))))

kıslar merhaba nasılsınız?
Canzi canım sağlıkla kucağına almanı diliyorum bebeğini. inşallah güzel haberlerini bekliyoruz kuzum.

bugün bebeğimi gördük kıslar allahım 3000 gr olmuş meleğim. boyu da 49 cm maşallah
doktor çok gelişmiş 15 günde dedi. 37 hafta 1 günlük görünüyor dedi. pozisyonu hala doğum pozisyonu şu anda bir sorun yok suyu da gayet iyi 12 dk da bir sancım çıktı nırmal dedi. doğumu medicana internationalde yapacağım doktorum da oraya gelecek. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. bende 78 kg olmuşum. yapacak birşey yok dedi doktor yürüyüşleri sıklaştır dedi. inşallah 40 a kadar beklemez yoksa normal doğum zor olur daha şimdiden 3 kg dedi. 4 kg geçerse normal yapmam dedi. bakalım beklioruz işte hakkımızda hayırlısı olsun...
ayaklarını da sağ göğsümün kemiine dayamış resmen yaa nasıl canım acıyor anlatamam eğilmem mümkün değil yemek bile yerken nerdeyse yatar durumda yiyiyorum. gece uyurken çok zorlanıyorum ama az kaldı inşallah sağlıkla gelsin kuzularda cümlesi hadi bakalım...

hepinizi kocaman öpüyorummm

maşallah oğluşuna.
ayaklarını dayaması gerçekten zorluyor insanı. benim küçük kızım da abisi gibi geriniyor içeride ozaman nefesim kesiliyor resmen. bu veletler rahatlarına çok düşükün.

Maşallah kızzzz, tombik tombik olucak oğlun. Tombikim benim diye seversin artık. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canzi canım Allah kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunu güzel haberlerini bekliyoruz bebşinle birlikte.

off yine uyuyamıyorum klimalı diye karı koca salonda yatıyoruz ama yok ben yine uyuyamıyorum nefesim daralıyor bu gece yaa bide sürekli tuvalete gitme ihtiyacı duyuyorum off daha 1 ay var nasıl geçerrr

offf yine uykusuz bir gece yine benim tosuncuk kudurdu.
ama haksızlık buuu...çok uykum varrr..şuan içimde ne yapacağını
şaşırmış bi bebek var.offff uyumak istiyorummmm...

Kizlar 13 temmuz sali sabaha karsi 2:50de kizim Ruya dunyaya merhaba dedi :) 35+5 te biraz aceleci davransa da cok sukur hersey yolundaydi kuveze gerek kalmadi. 2360 gr 44 cm boyunda minicik seker kizim kollarimda artik :))

günaydın güzel anneler ve bebekleri..

Kizlar 13 temmuz sali sabaha karsi 2:50de kizim Ruya dunyaya merhaba dedi :) 35+5 te biraz aceleci davransa da cok sukur hersey yolundaydi kuveze gerek kalmadi. 2360 gr 44 cm boyunda minicik seker kizim kollarimda artik :))

tebrik ederim canım,rabbim kuzunu bir ömür sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin sana..
maşallah ikinci bebişimiz de geldi.

canzicim,inşallah sende sağlıkla kuzuna kuvuşursun .,güzel haberlerini bekliyoruz.dualarım seninle,hepinimize sağlık ,sorunsuz doğumlar diliyorum...

canım hayırlı olsun ne güzel bi haber, sürpriz oldu bize, maşallah bebeğine,inş. herşey yolunda gitmiştir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…