Selam kızlar ben geldimm..Bi yaramazlık yok dimi kimsede??
Canan cım hadi hayırlısı tatlım yarın hayırlısıyla bebeğini kucağına alcaksın..çok sevindim senin adına..ben bile heyecan yaptım valla..dualarımız seninle olacak..en kısa zamandada bizlere haber ver cnm..
Buarada bikaç sayfa geriden okuyup geleyim tekrar yanınıza:)
canım hayırlısı olsun, inş. güzel geçer herşey, bebeğine kavuşursun
ay daha fazla geçmişi okuyamadım geldim ama iyiki gelmişim 3.bebeiş geliyo yarınnnn oleyy bizede az kaldı zemuszemus
canım senın tosun bıraz acelecı cıktı pazartesı gelıyordu hakkınızda hayırlısı ınsallah ....
bu arada 19,07 dıyınce aksamda benım sancım epey vardı cok zorlandım ağlıycaktım nerdeyse neyse yattık esım kafasını yastığa koyar koymaz uyur aradan bi 10 15 dak gectı eğer 19,07 doğurursan senı camdan asağı atarım hulya dedı:roflol:
bende senden bılıyorum fenerbahcenın kutlamaları oluyor dıye benımkıde fanatık galatasaraylı olunca:roflol:
bız can derdındeyız adamlar ne derdındea.s
canan tansiyonun neden yüksek çıktı normalde de öylemiydi off benim korkulu rüyam tansiyon hep yüksek hele hastanede tavan yapıyor hep rüyamda görüyorum zaten tam doğurucakken tansiyon çok yükseldi acil sezeryan diyorlar taktım kafaya
bu arada gece hiç uyumadım 12 de kalktım kahvaltımı yaptım geldim kızımda uyumadı tabi sabaha kadar oturduk ana kız :))
canzi hayırlı olsun cnm Allah sağlıklı sıhhatli bebeğine kavuşmayı nasip etsin... kaydirigubbakcemile2
güzzel haberlerini bekliyoruz...
Allah sağlıklakucağına almayı nasip etsin canım.ben de ilk doğumumu 36,5 haftada yaptım.korkma sağlıkla gelecek inşallah
canım benim hayırlı olsun şimdiden allahım yardımcın olsun . Hayırlı haberlerini bekliyoruz.
canım hadi hayirlisi hakkinizda
guzel haberlerini bekliyoruz
oyyyy cok sevındımmmm.hadi hayırlısı dualarımız senınle.
beni yine heyecan bastıeyvahedigeldismilehihoyyyt
Allah yardımcın olsun güzelim. hayırlısıyla kurtulursun inş. ...
canzi3445 yrn bebeğini kucağına alcaksın nasıl heyecanlı nasıl duygular yasıyosundur şimdi ne güzel dilerim güzel haberlerini alırız RABBİM klolaylık versin.
Gözünaydın canım , kolayca bebişini kucağına almanı diliyorum. Epidural mi Genel mi anestezi ? Bizi gelişmelerden detaylardan haberdar et canım , Dualarım seninle
Arkadaşlar basurunuz varsa daha da büyümesin diye enazından kabız olmamanız lazım. Keçiboynuzu pekmezi alın aç karnına 1 yemek kaşığı pekmez üstüne de su için rahatlatıyor. İlk günler ben kabız olmuştum çok kötü kanatmıştım kendimi sonra arkadaşım söyledi hamileyken çok faydasını görmüş ben de denedim maşallah o gün bugündür kabızlık bitti.
CANANCIM hayırlı olsun inş. eşinin durumuda çok komik:)) rabbim sağlıkla kucağına versin ohh mis gibiii bizede dua et.
tebrikler cnm ne mutlu sana hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz
aaaa beyaz alıntı yapmasa cancinin yarın doğuma gireceğini bilmiyorum hadi hayırlısı hakkında sağlıkla alsın bebeğini kucağına maşallah allahım darısı bize hadi hayırlısı
canzi3445
kızlarrr selammm oğlum yarın geliyorrrr
sabah 6.30 da bir su bardağı su geldii eşofmanım ıslandı doktorumu aradım hastaneye gittik nst ultrason turnusol kağıdı ve alttan muayene sonucu su olmadığına karar verildi ama nst de kasılmalarım çıktı
bende de serklaj olduğu için sancı ve kasılma başlamadan bebeği almak gerekeiyor diye doktorum yarın sabah 9 da ameliyata alacak
allahım sağlıcakla noksansız kusursuz bir şekilde hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
çokk heyecanlıyım tansiyonum 16 10 çıktıı
eşimin 19.07.2010 hayalide suya düştü ama bebeğim sağlıklı olsunda gerisi önemli değil
doktorum 38. haftayı doldursaydı iyi olacaktı ama daha fazla tutamıyacağız yaramazı dedi
ayyyyyyyyyyyyyy canım benım gozun aydın hayırlısıyla gelsın kuzucuk benımkıde pazartesı gelıyor bende cok heyecnlıyım
bu hafta pazartesı ilk doğumlar mı var onat ve cancan ın...
:lepi::lepi::lepi::lepi:
valla gözünüz aydın olsun kızlarrrrrrrr.darısı bizlere..korkmayın sezeryansa cok kolay oluyo,anlamazsınız bile.normal doğumu bilmiyorum tabi hihoyyyt
dualarımız sizlerle..
ay canan uyuyamaz da bu gece çok heycanlı ee onatında bi şeyi kalmamış sonrada serdem var allah geliyor bebişler sırayla
ben çıkıyorum canlar..
yarın canan mı doğum yapıyor şimdi sağlıkla sıhhatle doğurur inşallah canancım...
yarın görüşürüz artık baş baş
bu arada canzi yeni gördüm canım yarın meleğin kucağındaymış rabbim hayırlısıyla kavuştursun inşallah bizler içinde dua et allahım gönlüne göre versin hayırlısıyla :)))
amanınnnn 3. bebeğimiz yarın geliomu yani :) canziiii allahım ağrısız sancısız bi avazda sağlıkla kavuştursun yavrunu canım benim....
canlarımmm hepinizden allah razı olsun burda çok güzel arkadaşlıklar kurduk paylaştık beraber sevindik beraber üzüldük hepinize çok çok teşekkür ederim yavaş yavaş yollarımızın sonu geldi allahımıza şükürler olsunki bebişlerimiz hiç biri erkenci çıkmadı vakitlice gelmeye başladılar yarın hepiniz için en kolay doğumları yaşamanız için dua edicem allahım kabul etsin inşallah sizlerde benim için dualarınızı eksik etmeyin
genel anestezi olucam ben hayatta dayanamam bayılırım doktorumda zaten serklajıda alıcam dedi o yüzden uyuman bizim için daha iyi dedi
heyecan demişssiniz şuan kalbim yerinden çıkacak gibi ben bugünü 5 yıldır bekliyorum hemen hamile kalamamak doktor doktor gezmek bir sürü tahlillerden geçmek beni baya yıprattı birde üstüne bir kayıp yaşayınca daha da ümitsiz olmuştuk ama yüce mevlam oğlumu bana nasip etti inşallah yarında onu kucağımda sağlıklı noksansız kusursuz bir şekilde görürsem dünyanın en mesut insanı olacağım
allahım kimseyi evlat hasretiyle yakmasın isteyen dileyen herkese sağlıklı hayırlı noksansız kusursuz evlatlar nasip etsin ve siz hamiş arkadaşlarımada sağlıklı hayırlı doğumlarla bebişlerine kavuşmak nasip etsin