günaydın canlarrr
hepinize süpperr bi gün dilerim
ben o kadar yoğunlaştım ki gelemiyorum yanınıza
müdür gelince başımıza pek buralara takılma fırsatım olmuyor bütün işlerde üstüme bindi neyse 2 ayım kaldı Allah ın izniyle:))
sizler nasılsınız melekleriniz nasıl
öpüyorum hepinizi kocamann
gunaydın canım... bizde ıyıyız cok sukur kızımla:):) canım beım Allah kolaylık versın neysekı 2 ay:):) sende ıyısındır ıns canım??
günnnnaaayydııınnnn
mutsuz başladım bugüne inş düzelirim(eşimle tartıştımda) çok gerginimmmm inş bebeğim çok etkilenmemiştirrrr:)
Herkese günayydın,
Ya ben de çok yoğunum stajer de gitti offff. Geçici vergi yaklaştı ya sabır diyorum. 26 haziranda çıkıcam işallah izne 35 haftalıkken ayrılmayı düşünüyorum. 2 hafta yıllık izin kullanıcam böylece 37 olucak. 13 haftada doğum sonrasına kalıcak işallah. Ya sabırrrr
günaydın canım
inşallah düzelirsin takma kafana bu dönemlerde hepimiz çok hassasız herşeye takıyoruz kafayı :)
sen daha fazla sıkma canını bebeğinde etkilenmez inşallah canım
günaydınn
valla bence 32.haftada izin çok uzun yaa 20.haftada ayrımalıyızz:kedi:
sanada kolay gelsinn
günnnnaaayydııınnnn
mutsuz başladım bugüne inş düzelirim(eşimle tartıştımda) çok gerginimmmm inş bebeğim çok etkilenmemiştirrrr:)
günaydın canlarrr
hepinize süpperr bi gün dilerim
ben o kadar yoğunlaştım ki gelemiyorum yanınıza
müdür gelince başımıza pek buralara takılma fırsatım olmuyor bütün işlerde üstüme bindi neyse 2 ayım kaldı Allah ın izniyle:))
sizler nasılsınız melekleriniz nasıl
öpüyorum hepinizi kocamann
Herkese günayydın,
Ya ben de çok yoğunum stajer de gitti offff. Geçici vergi yaklaştı ya sabır diyorum. 26 haziranda çıkıcam işallah izne 35 haftalıkken ayrılmayı düşünüyorum. 2 hafta yıllık izin kullanıcam böylece 37 olucak. 13 haftada doğum sonrasına kalıcak işallah. Ya sabırrrr
Günaydın Kıslaar...
Süper mutlu sağlıklı bir gün dilerim hepinizee.... Çalışanlara extra extra kolaylıklar ve sabır dilerim kendim de dahil olmak üzere :)))
KIZLAR; SİZE VE BEBİKLERİNİZE GÜNAYDINLAR. zemuszemus
GÜNE ÇOK SİNİRLİ BAŞLADIM. SABAHLEYİN GÖZ GÖRE GÖRE SERVİS GEÇTİ GİTTİ, AKSİLİK KONTÖR DE SIFIR. Bİ DE BENİM ÇALIŞTIĞIM YERE ÖYLE ÇOK SIK MİNİBÜS FİLAN DA GEÇMİYO, SANAYİ OLDUĞU İÇİN SANIRIM SADECE SAAT BAŞI VAR ARABA. SERVİSTEKİ ARKADAŞLARDAN BİRİ SON ANDA DANK ETMİŞ OLCAK Kİ; ARADI... DEDİM "GEÇTİNİZ GİTTİNİZ, İNSAN Bİ ARAMAZ MI?" AMA SİNİRİMDEN ZOR KONUŞUYORUM.Bİ KÖPRÜ İLERDE BENİ BEKLEDİ SERVİS, BENDE MİNİBÜSLE YETİŞTİM. AMA HALA SİNİRİM GEÇMEDİ. ARAYABİLİRLERDİ, BEN OLSAM GÖREMEYİNCE HEMEN ARARDIM. YOK ARKADAŞ KİMSEYE İYİLİK YAPMİCAN.. NEYSE KUZULAR ÖPÜYOM HEPİNİZİ. SAKİNLEŞİM Bİ YA... kötükedihüso
Günaydın kızlar...
Ya habire evrak geliyor artık öğlene ancak gelirim herkes iyi herhalde öptüm
herkese günaydın güzel anneler ve bebekleri nasılsınız bakalım opuyorumnanaktan
bizde bebişimle şimdi kahvaltı yapıyoruz
bugün hava çok güzel yaz geliyo zemuszemus
günaydın bütün güzel annelere
Servis olayından bende çok çektim, iş yerimde çok uzaktı ve vesait yoktu, cnm babacım kaç kere işe götürdü beni bekarken, sabahın köründe
şimdi iş yerimle evim yanyana, herkes çok şanslısın diyo ama ben şikayet ediyorum, sıkıcı oluyo bir süre sonra, biraz etrafı görüym istiyosun , ama ben işyerimin kapısından çıkıp sitenin kapısından giriyorum,,
Bu arada anneler günü geliyo ya hani, biz kocalardan hediye isteyebilirmiyiz ki, bence isteriz anne sayılmazmıyız ki artık
herkese günaydın güzel anneler ve bebekleri nasılsınız bakalım opuyorumnanaktan
bizde bebişimle şimdi kahvaltı yapıyoruz
bugün hava çok güzel yaz geliyo zemuszemus
Günaydıınn tatlıımmm :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?