Günaydın lokumummm :asigim: iyisindir inşallah . Güzel başladı bugün. Gece bebeğimin kıyafetlerini yıkıyordum. Hazırlıyordum eşyalarını. İyiyim bugün, inşallah moralimi bozacak birşey olmaz.
evet cnm bebişimi doyuruyorum aynen öyle açıkınca bi başlıyo tekmelemeye sorma
Günaydın şekerim, hoşgeldin. Bebeğini doyuruyorsun sanırım... kaydirigubbakcemile3 Hani bir kraker reklamında minicik tüylü bişi var ya adam acıkınca büyüyor "gurul gurul" diye diye. Benim oğluşum da karnı acıkınca "gurul gurul" diye karnıma tekme atıyor kaydirigubbakcemile3 . Seninki de öyle yapıyordur kesin.
İzmirde de hava sıcak, biraz düşecekmiş ama öyle görünmüyor şimdilik...
Günaydın Meralcim... çok şükür iyi diyelim iyi olalım :) sınavların nasıldı canım? çok zorladı mı seni? beklediğin gibi miydi?
oohh ohh maşallah sen şimdiden başladın demek :))) ne olacak şekerim sen içini ferah tut mis gibi bir gün geçir inş.
Günaydın canım... aman sakin ol.. boşver... herkes bizim gibi düşünemiyor.. ben de çok sinir oluyorum... Allahtan genelde arıyorum durduruyorum bekletiyorum... yoksa başka türlü beni de beklemiyorlar.... en gıcık olduğum noktada hamile olduğumuzu bile bile bunu yapmaları... benim iş yerime minibüs otobüste yok.. mecbur taksiye binicen yada uzak bir yerde inip yürücen... bunu bile bile beklemiyorlar bazen... neyse ben de sinirlendim şimdi :))))
bugünn salıı herkes gerginn anlaşılannohaoldumsmile
günaydın bütün güzel annelere
Servis olayından bende çok çektim, iş yerimde çok uzaktı ve vesait yoktu, cnm babacım kaç kere işe götürdü beni bekarken, sabahın köründe
şimdi iş yerimle evim yanyana, herkes çok şanslısın diyo ama ben şikayet ediyorum, sıkıcı oluyo bir süre sonra, biraz etrafı görüym istiyosun , ama ben işyerimin kapısından çıkıp sitenin kapısından giriyorum,,
Bu arada anneler günü geliyo ya hani, biz kocalardan hediye isteyebilirmiyiz ki, bence isteriz anne sayılmazmıyız ki artık
evet cnm bebişimi doyuruyorum aynen öyle açıkınca bi başlıyo tekmelemeye sorma
dün sabah biraz fazla uyumuşum bebişimin tekmeleriyle uyandım yeter anne kal karnım acıktı der gibisine tekemliyo karnı doyuncada bi daha tekme falan yok kaydirigubbakcemile3
ama o kadar güzel bir duyguki allah herkese yaşatsın inş.:Saruboceq:
günaydın özlemcim walla bazıları iyiydi bazıları kötü gibiydi sanki bilmiyorum ama inş. güzel notlar alırız
senin nasıldı cnm
Günaydın canmm... Napalım sabrediyoruz işte az kaldı... bebek doğunca alır bebeklerimizi gezeriz istediğimiz kadar şimdi iş yerin az uzakta bile olsa gezmeye insan görmeye hali kalmıyor ki insanın uyur halde gidiyorsun eve...
bilmm ki istesek mi? yok bu sene istemeyelim :)) daha doğurmadık ama tabi düşünüp bir çiçek miçek alırsa mutlu olmam değil... masraf çıkarmayalım kocalar... daha doğum var doğum hediyesi var dimi ama kaydirigubbakcemile3
Günaydın Meralcim... çok şükür iyi diyelim iyi olalım :) sınavların nasıldı canım? çok zorladı mı seni? beklediğin gibi miydi?
Valla benim şüphelerim var da kendi düşünmez ki ben kafasına bi dank ettiriym diyorum o yüzden
benim de senin gibiydi... bazıları iyi bazıları kötü... hocalara çaktırmadan yaptığım cevapları aldımcevaplar açıklansın hemen bakıcam... sonuçları bekleyemem :))) sen kaçıncı sınıftasın cnm ve hangi bölüm?
bende cnm bekliyorum sorular açıklansada hatırladıklarımı kontrol etsem diye
ben 3. sınıf çalışma ekonomisindeyim sen cnm
ben de 3. sınıf Kamu Yönetimindeyim canım :) şu seneyi de hayırlısıyla atlatsak artık sonu gelir inş. tam yarısında bırakmak istemiyorummm
ne güzel cnm:)) evet yaa bende bırakmak istemiyorum bırakmıycamda zaten buraya kadar gemişken
umarım bu sene geçerizde seneye son senemiz olur
kızlar ben şimdi çıkmak zorundayım hava güzelken biraz dışarı çaklım bebişimle gezeleim bakalım
sonra yine gelirim zemuszemus
ne güzel cnm:)) evet yaa bende bırakmak istemiyorum bırakmıycamda zaten buraya kadar gemişken
kızlar ben şimdi çıkmak zorundayım hava güzelken biraz dışarı çaklım bebişimle gezeleim bakalım
Canım benim,sanbah sabah sizi de gerdim... Kusura bakmayın.. Neyse biraz daha iyiyim, unutim gitsin... Ama illa onlarda geç kalır hahahahahha alkisalkisalkis
Sorma canım ya, dün bebeğimle ilgili güzel haberler aldım diye uçuyoken, bu sabahki aksiliğe bak.. Neyse cancan senle bebikinn nasılsınız? opuyorumnanaktan
Canım benim işyerinin eve yakın olması hem iyi hem kötü.. Ama iyi kısmından bak olaya sositososito bu arada evlenmeden önce;geleceğin anne adayı diye, babam yıllarca kutladı anneler günümü, ama eşlerimizin şimdilik bişi yapcağını sanmam
:roflol:
günaydınnnn
günaydınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?