2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın tatlım hoşgeldinn... Nasılsın bakalım bugün???

gunaydın datlısım sancım var şimdide kahvaltı yapıp ılac alcam... 5 aydır ıcım dısım ılac oldu...sen nasılsın azaldımı canım grıp oksuruk pısıcık nasıl bu arada kız hep senı sruyom fıstıgı sormuyom heccc:).)

gunaydın canım hosgeldın nasılsın?

hosbulduk balımmmm işte agrılar devam edıyoz ya canım yanıyo... sabahtan berı dolasıyodum uyuyup kalmısım oylece:):)sen nasılsın bıdenem?? bebiş nasıl:):)

gecmıs olsun canım.bende aynı ya agrılarım oldugunda odum kopuyor bısey olcak dıye bende ılac ıcıyorum 3 tane ve her ıcmemde ogurtuyle ıcıyorum benımde faranjıtım nüksetti.bogazım kasınıyor bıde sanırım ıltıhap var bende ya sorması ayıp ama sızdede akıntı oluyormu bende oluyor doktor tablet verdı ama gecmedı daha ya

Geçti gibi. Burnum da durdu. Genzim tıkalı. O da geçer inşallah. İlaç konusunda haklısın. İlaç içmekten nefret ederim, habire ilaç yazar doktorlar.
Pisicikk ne yapsın tepiklere, yumruklara aynen devam. Sabah sabah karnı acıkmış, kaldırana kadar karate yaptı velet. Geceleri uyuyamıyorum zaten, sabahları da oğlum acımıyor kaldırıyor zorla.

Ben aksam kocamı kandırdım :))))))))))))))))))))))))))))))))

tebrikler canıımmm :roflol: :roflol: :roflol: ayyy çok güldüm yaa hiç bu durumlara düşüleceğini düşünmezdim :))) akşam benimkinin de kandırılma potansiyeli vardı ama bu sefer benim canım istemedi... :))

Hoşgeldin canım benim, ben biraz gergin başladım güne ama şimdi iyiyim. Sen ve bebikin nasıl? kaydirigubbakcemile

cok sukur canım bende ıyıyım bebıste ıyıdır umarım bıraz faranjıtım var bıde bazen agrılar oluyor ama cok sukur dıyım ben yınede.sana ne oldu kızdırdımı bırı senı oglumla gelıp bı karın atalım hemen:)

Ay angaryaları bitirdim şidmi öğlenden sonra asıl zor işler var dönem sonu kur değerlenecek(bilen bilir çok büyük eziyettir)

Neyse ama masamda olucak yazarım size okurum da:)

slm kızlar ben de yeni üye oldum
21 haftalık hamileyim
size birşey soracaktım benim alerjik öksürüğüm var dönem dönem olur bu seneki yeni başladı
gece hiç uyutmuyor (eskiden sadeece uyumazdım şimdi bebeğime birşey olurmu korkusu var)
karın kaslarım çok ağrıyo boğazım falanda böyle bir sorunu olan varmı yada doktoru ile görüşen ben görüştüm ilaç verdi şimdi onları kullanacağım

neyse guzeller ben kacıyorum esım gelcek oglen yemegıne ona bıseyler hazırlıyım bıde mısafır gelcek onlarada hazrlanıyım kendınıze cooookkkkkkkk ıyı bakın hoscakalınnnnnnnnnnn

faranjıt cok kotu oluyo ya.. şu anda bendede baslangıc halınde... ya koruyamıyorum kendımı bakamıyorum ben bebegime nası bakcam...senağlama akıntım var ama olması gereken renkte canım hıc ılac kullanmadım o yuzdenn iltihap cok zor hamıleykennn

heheh masallah guclu kuvvetlı bı delıkanlı gelıyo:)::):) ıyı canım baya atlatmıısn hastalıgı... burun tıkanıklıgı mahvedıyo ınsanı ya... benım garıban kızımda tekmelıyo sabahları kumanda koyup onu ızlkıyom bızımkısı bugunlerde bukadar... ama tekmeyle uyanmayıda yasadım oda cok zor oluyo ya:):)

Mikrobik birşey değilse sorun olacağını sanmıyorum. Yine de sorunun cevabı doktorundadır.
Aramıza hoşgeldin bu arada. Hallisna'ya özel mesajla bilgilerini atarsan listemize ekleyebilir seni.

Ay angaryaları bitirdim şidmi öğlenden sonra asıl zor işler var dönem sonu kur değerlenecek(bilen bilir çok büyük eziyettir)

hah canım senı yakalamısken sorayım sen almıstın demı yan yatırma yastıgı... aldıgın yastıgın yonu degısebılıyomu... aklıma takıldı o sımdıde:):)

hosbulduk canımmmm agrılıyyım bugun bakalım ıns gecer... sen nasılsın bebiş nasıl... bu arada ismi bellı oldumu tatlım bebişin???

geçmiş olsun canım... inş. tez zamanda geçer.... bebeğimde iyidir inş. pek sesi soluğu çıkmıyor :) ben de iyi olmaya çalışıyorum arada benim de ağrılarım oluyor özellikle bel ağrısı ayağa kalkamıyorum yürüyemiyorum o derece....

canom tam karar vermemekle birlikte ben şimdilik başka çook beğendiğimiz bir isim olmaz ise İpek koymayı düşünüyoruz bakalım :)) ama hala araştırıyorum bir yandan

Didemcim ben de sorayım bir de aldığınız yan yatırma yastığının markası nedir? bir de kaç liraya almıştınız? Bende alıcam onlardan

Hoşgeldin arkadaşım aramıza :)))

Ben bir sıkıntı vereceğini düşümüyorum ama tabi insan korkuyor öksürürken bile sarsılıyorsun... ama yine de bir doktoruna danış bence de... belki yapılması basit birşey vardır...

Sorma kuzu ya, sabah servis beklemedi de bi dünya stres yaşadım, kızgınım burdakilere. Gel bi karın at da dünya kaç bucak görsünler.Hamiş dayanışması
:roflol:

günaydınnn kızlar...............

Günaydın canımcım,nasılsın bakalım sen ve bebikin kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…