2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar az önce okuduğum yazıyı sizlerle paylaşmak istedim:

"22.Haftadan sonra kulaklarinin içindeki kemikler sertlestigi için, bebeginiz sizi duyabilir ve sizin sesinizi herhangi bir baska sese tercih eder. Ona her gün okuyarak, şarkı söyleyerek ve konusarak bir ödül verin. Eger karniniza okurken kendinizi aptal gibi hissediyorsaniz, hatirlayin ki bebeginiz sesinizi ne kadar çok duyarsa dogdugunda sesiniz onun için o kadar tanidik olacaktir."

Bilginize güzell hamişşler
a.s.a.s.

Son düzenleme:

boshayallersmile ay ay daha neler yapacak bu minişler bize. Şimdi tekme, doğunca "cik cik". Şimdiden geceleri uyumayarak talim yapıyoruz işte kaydirigubbakcemile3

Kızlar yan yatma yastığı bebedor aldık. 25 miydi 30tl miydi tam bilmiyorum annemler almışlar. Bu arada sağa sola dönüyordur hiç bakmadım ama şimdi internetten baktım döner galiba

Merhaba arkadaşlar..bebiklerinizle iyisinizdir umarım :)
bende şu yan yatırma yastığını merak ediyorum.şimdi bu yastıkla yatırınca kafasının altına normal yastık yatırılmıyomu nasıl oluyo.bi dükkanda öle alelacele resmini görmüştüm ama tam anlayamadım.soramadımda.sizin bilginiz varmı acaba?

günaydın kızlar,bende sürekli burada ve tuvalet arasında gidip geliyorum...dün yine iyiydim ama bugün neredeyse 5 dakikada bir burnumu temizliyorum...gına geldi artık inşallah en kısa zamanda düzelirim :gitme:

oyyy ipek ısmı ck guzel ben cok begenyorum ya... ipek gıbı bı kız olur ismıyle:):)bel-kalca agrısı kotu oluyo... tatlım bıde sız devamlı masa bası zor olmuyo mu ben masada oturunca bellı bı sureden sonra karnım belım agrımaya baslıyo:):)

boshayallersmile ay ay daha neler yapacak bu minişler bize. Şimdi tekme, doğunca "cik cik". Şimdiden geceleri uyumayarak talim yapıyoruz işte kaydirigubbakcemile3

ayyy demı canım ya... ben bıde aglarsa oturup onla aglarım yaaa cok kotu olurum... bıde dun yenı dogmus bebış gordum ya cok garıp geldı ya... o bebek daha dun annesının karnındaydı sımdı yanında yatıyo:):)

Kızlar yan yatma yastığı bebedor aldık. 25 miydi 30tl miydi tam bilmiyorum annemler almışlar. Bu arada sağa sola dönüyordur hiç bakmadım ama şimdi internetten baktım döner galiba

canım bı bakarmısın benım ıcın aksam yastıga ona gore alcam bende cunku... kusmuk yutup boguluyolarmıs falan dedım eşime nası korktu:):) hemen alalım dedı bıde ben hıc korkmuyom hıc heycanlanmıyom bebegım olcak dıye dıyo yalancı kocam benım:):)

Ay şimdi de bebeğin perdeleriyle başım dertte perdeci ölçü almaya gitti annem başına ölçüyü boydan boya almış ben bir tek cam için istiyordum şimdi yine geliyor. Annem yine bildiğini okuyor kızlar

Seymacım düşündüm de 2 şekilde de yatabilir bebeğin kafasını ayakucuna doğru koyarsan ters yana dönmüş olur zaten yastığı çevirmesen bile olur. Ay kızlar aklım çalışmıyor eskisi kadar bu cevabı yazabilrmek için 15dk düşündüm

Ne güzel işte. Benimki de yaz gelse de doğursam, sarılıp öpsem minişimi. :asigim:

Benim kocam hiçbir şey demiyor, sırıtarak karnıma bakıyor. Sinir oluyorum klava:

Sakin ol, nefes al. Odaklan; annen özeniyor kötü niyeti yok... Relax relaks.

Benim kafa tamamen durmuş, uçmuş kafa. Senin cevabını anlamak için 5dk dır mel mel bakıyorum ekrana.

Ya haklısın çiğdemcim şimdi baştan anlatıyorum yastığı koydun bebeği de yatırdın diyelim sola yatıyor bebeği al ayağını baş kısmına çevir sağa yatmış olur(yastığı kımıldatma)

Heeee anladım (hele şükür anladım)...

hehe buda mı hamılelıkten:) bende daha yenı anladım :):) ve hıc bu yonden aklıma gelmemıstı :):)

Selam kızlar , nasılsınız ?

hosgeldın canımmm

bu arada bende kızıma battanıye ormeye karar verdım kıslar:):)el emegım hıc bısey olmıcak kzıımın:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…