heheh masallah guclu kuvvetlı bı delıkanlı gelıyo:)::):) ıyı canım baya atlatmıısn hastalıgı... burun tıkanıklıgı mahvedıyo ınsanı ya... benım garıban kızımda tekmelıyo sabahları kumanda koyup onu ızlkıyom bızımkısı bugunlerde bukadar... ama tekmeyle uyanmayıda yasadım oda cok zor oluyo ya:):)
geçmiş olsun canım... inş. tez zamanda geçer.... bebeğimde iyidir inş. pek sesi soluğu çıkmıyor :) ben de iyi olmaya çalışıyorum arada benim de ağrılarım oluyor özellikle bel ağrısı ayağa kalkamıyorum yürüyemiyorum o derece....
canom tam karar vermemekle birlikte ben şimdilik başka çook beğendiğimiz bir isim olmaz ise İpek koymayı düşünüyoruz bakalım :)) ama hala araştırıyorum bir yandan
boshayallersmile ay ay daha neler yapacak bu minişler bize. Şimdi tekme, doğunca "cik cik". Şimdiden geceleri uyumayarak talim yapıyoruz işte kaydirigubbakcemile3
Kızlar yan yatma yastığı bebedor aldık. 25 miydi 30tl miydi tam bilmiyorum annemler almışlar. Bu arada sağa sola dönüyordur hiç bakmadım ama şimdi internetten baktım döner galiba
ayyy demı canım ya... ben bıde aglarsa oturup onla aglarım yaaa cok kotu olurum... bıde dun yenı dogmus bebış gordum ya cok garıp geldı ya... o bebek daha dun annesının karnındaydı sımdı yanında yatıyo:):)
canım bı bakarmısın benım ıcın aksam yastıga ona gore alcam bende cunku... kusmuk yutup boguluyolarmıs falan dedım eşime nası korktu:):) hemen alalım dedı bıde ben hıc korkmuyom hıc heycanlanmıyom bebegım olcak dıye dıyo yalancı kocam benım:):)
Ay şimdi de bebeğin perdeleriyle başım dertte perdeci ölçü almaya gitti annem başına ölçüyü boydan boya almış ben bir tek cam için istiyordum şimdi yine geliyor. Annem yine bildiğini okuyor kızlar
Seymacım düşündüm de 2 şekilde de yatabilir bebeğin kafasını ayakucuna doğru koyarsan ters yana dönmüş olur zaten yastığı çevirmesen bile olur. Ay kızlar aklım çalışmıyor eskisi kadar bu cevabı yazabilrmek için 15dk düşündüm
Ya haklısın çiğdemcim şimdi baştan anlatıyorum yastığı koydun bebeği de yatırdın diyelim sola yatıyor bebeği al ayağını baş kısmına çevir sağa yatmış olur(yastığı kımıldatma)
Ya haklısın çiğdemcim şimdi baştan anlatıyorum yastığı koydun bebeği de yatırdın diyelim sola yatıyor bebeği al ayağını baş kısmına çevir sağa yatmış olur(yastığı kımıldatma)
Selam kızlar , nasılsınız ?
slm bayanlar günaydın nasılsınız bebekler ve siz iyisinizdir umarımkaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?