a_seyma;12514877[COLOR="darkgreen" .!.:bu arada bende kızıma battanıye ormeye karar verdım kıslar:):)el emegım hıc bısey olmıcak kzıımın:):)[/COLOR]
Ay yed,m geldim ama çoook şiştim
Afiyet bal şeker olsun, hoşgeldin. Şiştiğine bakma, birazdan kana karışacak, seni şişiren kısım bebeğe gidecek...
Bu arada ne yesem üstüme döküyorum tam da göbeğime babamla dalga geçerdim başıma geliyor her kıyafetimin göbeği lekeli ne o kızına da mı yediriyorsun bari ağzını sil diyorlar
Gitsin gitsin yarasın kızıma gittiğimde 750gramdan aşağı görmem işallah(2 hafta var daha)
hehe buda mı hamılelıkten:) bende daha yenı anladım :):) ve hıc bu yonden aklıma gelmemıstı :):)
hosgeldın canımmm
bu arada bende kızıma battanıye ormeye karar verdım kıslar:):)el emegım hıc bısey olmıcak kzıımın:):)
slm bayanlar günaydın nasılsınız bebekler ve siz iyisinizdir umarımkaydirigubbakcemile2
kızlar yedı kocalı hurmuzu ızleyen var mı?
Ya gÜzel Örnek varmı bende kızıma bİr tanecİkte olsa bİŞİy Örmek İstİyorum :)
Ya gÜzel Örnek varmı bende kızıma bİr tanecİkte olsa bİŞİy Örmek İstİyorum :)
ör tatlım bence. Ben de pek bilmem örünce düzgün olur ama ne zaman kol kesilir yaka nasıl yapılır bilmem annem ilmek atıyor ben örüyorum kola gelince işte 5 kez 3 kes diyor. Yakasını o örüyor ama sonuçta benim emeğim oluyor. Çok güzel bir duygu. Renkli kendinden desenli iplerden aldım çok şeker oluyor:teytey:
ör tatlım bence. Ben de pek bilmem örünce düzgün olur ama ne zaman kol kesilir yaka nasıl yapılır bilmem annem ilmek atıyor ben örüyorum kola gelince işte 5 kez 3 kes diyor. Yakasını o örüyor ama sonuçta benim emeğim oluyor. Çok güzel bir duygu. Renkli kendinden desenli iplerden aldım çok şeker oluyor:teytey:
[/URL][/IMG]
cok seker ya takım:):)
[/URL][/IMG]
cok seker ya takım:):)
cok güzelde keşke becerebilsem ben iki düz iki ters gibi kolay bişiy arıyorum bu kadarını öremem ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?