2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

[/URL][/IMG]

bunun renklerıde şeker olmus.. acep ogrenmek ıstesek ogrenemzmıyız kı

biz yenı nesıl hatunlar gercekten iş yook bızde ya:):))

Eskilerin para kazanma derdi yoktu ki, bol boş vakit, tv yok can sıkıntısından öğreniyorlardı kesin. Hem şimdi herşey elimizin altında. Durum böyle olunca suçlu muyuz? Hiç sanmam.

ananemle teyzem ben tek kız torun olunca okadarcok ormuslerdıkı ya keske annem vermeseymıs onları kımseye:):)

Eskilerin para kazanma derdi yoktu ki, bol boş vakit, tv yok can sıkıntısından öğreniyorlardı kesin. Hem şimdi herşey elimizin altında. Durum böyle olunca suçlu muyuz? Hiç sanmam.

haklısın tatlım... bıdesoyle bı gercektek var... hanı sımdıkı hazırlar orgulerden daha guzel bence... oyuzden kendını yormayada gerek yok kend cebındekı paraya gore alabılıyosunda... oremeye ne gerek var kalmıyokı gerek:):)

[/URL][/IMG]

kızlar ben bunu ordurtcem bole bıkac takım bulunsun dıyorum... anneme gonderdım modelını...

Fıtık ediyor bazı yaşı büyükler insanı. Yok gençler çürükmüş, yok şöyleymiş, yok beceriksizmiş. Onlar sütün, yumurtanın en tazesini yiyip içtiler, biz samanla beslenen ineğin sütüyle, kuluçka makinasına oturtulan tavııığııın yumurtasıyla beslendik. Bize hormonu dayadılar, onlar herşeyi mevsiminde yedi. Sonuçta bizi dış etkilere güçsüz kılan, onların nesillerinden gıda mühendisleri vs değil mi? Kocamın babaannesini çok severim, komik kadındır. Ama düşük tehlikesi geçirdiğim zaman: " şimdiki gençler çürük, ben hamileyken duvardan atlardım" demişti. "Hamile hamile duvarın üstünde ne işin vardı?" diye soracaktım, Allah'tan yani, kocamın hatırına ses etmedim.

Hem bak güzel Allah'ım neleri vesile kılmış: Ben örmüyorum, sen örmüyorsun, ayşe, elif vs öremiyor. Bir teyzecik var (örneğin), kocası ölmüş, çocuklarına bakıyor. İş yok, örgü örüp satıyor. Sen, ben ve öremeyenler alıyoruz böyle teyzeciklerden. Bu da onların rızık kapısı oluyor. Evlerine ekmek giriyor. Herşeyin bir sebebi var. Keşke herkes anlamaya muktedir olabilse...

merhaba güzel anneler nasılsınız bakalım biz çok ii sadece bel ağrımız çok olmaya başladı bu aralar

Kızlar ya benim omurgamda 2 kırık var belim doğuştan ayrık ve yamuk fıtığımda var . Ama maşallah hiç ağrım yok kızım iyi geldi bana 2 günde bir ağrıyan başım bile ağrımıyor

süpersin yaaaa aynı düşünceleri paylaşıyoruz ama bizi ne kadar anlıyor büyükler bilmem

Kızlar ya benim omurgamda 2 kırık var belim doğuştan ayrık ve yamuk fıtığımda var . Ama maşallah hiç ağrım yok kızım iyi geldi bana 2 günde bir ağrıyan başım bile ağrımıyor

Maşallah de, nazar değdirme sakın kendine

süpersin yaaaa aynı düşünceleri paylaşıyoruz ama bizi ne kadar anlıyor büyükler bilmem

O benim süperliğim değil şekerim, eskiler çok iyi, çok bilgili insanlar. Görmüş geçirmişler, elbette bildikleri birşeyler vardır. Şimdi olanaklarımızı birazcık kıskanıyorlar gibi geliyor bana... Biz yaşlanınca ne olacağız Allah bilir. Bağnaz olmazsak sorun yok.

Herkese selamlar :))
Bende öğle arası biraz dolaştım.oğluşuma 2 tane 6 parça olan hastane çıkışından aldım :))
1 tanesi organik şu renksiz olanlardan.1 tanesi normal olanlardan sarı tonlarda..
1 tanede kadife bi takım aldım..:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…