Ay tamam farklı kaydettim yolladım kendime mail gerek kalmadı ay çok salağım bugün
oyyy ipek ısmı ck guzel ben cok begenyorum ya... ipek gıbı bı kız olur ismıyle:):)bel-kalca agrısı kotu oluyo... tatlım bıde sız devamlı masa bası zor olmuyo mu ben masada oturunca bellı bı sureden sonra karnım belım agrımaya baslıyo:):)[/COLOR]
kızlar yedı kocalı hurmuzu ızleyen var mı?
Herkese selamlar :))
Bende öğle arası biraz dolaştım.oğluşuma 2 tane 6 parça olan hastane çıkışından aldım :))
1 tanesi organik şu renksiz olanlardan.1 tanesi normal olanlardan sarı tonlarda..
1 tanede kadife bi takım aldım..:))))
ben de çok seviyorum bu ismi ipek gibi olsun istiyorum kızım :) inş. Allahın izni ile...
sorma canım... bacaklarımı uzatıp çalışıyorum bazen. o rahatlatıyor.. Allahtan karışanım edenim yokta rahat geçiriom iş yerinde
ben izledim canım... birazcık sıkıcı geldi bana :))
Allah kolaylık vesın tatlım... filmi izlesem mı dıye dusunuyodum ızlemeye degermı dıye ondan sordum tatlım... izlemeyım ozamn... tesekkurler tatlısım:):)
ayyy kızlar bana doktor 1 ağustos dedi doğumum için git gide zamanı azaltıyor daha önce 4 ağustos demişti bu gidişle ben temmuzda doğururum geri sayacıma baktımda 18 gün sonra 100 den aşağıya saymaya başlıyorum ben :) zaman geçiyor işte öyle böyle
ayyy kızlar bana doktor 1 ağustos dedi doğumum için git gide zamanı azaltıyor daha önce 4 ağustos demişti bu gidişle ben temmuzda doğururum geri sayacıma baktımda 18 gün sonra 100 den aşağıya saymaya başlıyorum ben :) zaman geçiyor işte öyle böyle
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
bide bu ıkısını ordurtcem ıns cok hosuma gıttı kıslar bunlar:):)
ben de çok seviyorum bu ismi ipek gibi olsun istiyorum kızım :) inş. Allahın izni ile...
sorma canım... bacaklarımı uzatıp çalışıyorum bazen. o rahatlatıyor.. Allahtan karışanım edenim yokta rahat geçiriom iş yerinde
Bende senin gibiyim canımcım.bel+kalça sıkıntım çok oluyo.masa başı olduğumuz içinde sanırım otururken daha çok artıyo.bende ayaklarımı kaldırıyorum sürekli kıpır kıpırım sorma.pek rahatım yok yani.ama artık akşamları iş çıkışı yürüyüşe başladım canım.ben bide ilk 4 ay yattım biraz sıkıntılı başladığı için hamileliğim.normalde sporcu ve sporu hiç bırakmayan ben öle acayip hamlamışımki anlatamam.pistte yürüyen herkes beni geçiyo :))eşime diyom ahh ahh bizamanlar ben burda ne biçim koşardım ama şimdiiiii!! yürüyemiyom bile..ama sanki yürüyüş biraz iyi geldi bana cnm.tavsiye ederim sanada..
canım senin öğlen aran kaç saat maşallah böle alışveriş falan yapmaya vaktin oluyor... güle güle kullansın bebeğin :)))
Allah kolaylık vesın tatlım... filmi izlesem mı dıye dusunuyodum ızlemeye degermı dıye ondan sordum tatlım... izlemeyım ozamn... tesekkurler tatlısım:):)
Vay şahaneymiş bunlar yaw. Benimkine eşimin babaannesi örüyor birşeyler.
Az kaldı evet... Acayip heyecanlanıyor insan böyle durumlarda.
ayyy ne guzel ıste erkenden kavuscan bebişe:):) bende temmzda dogum yapmak ıstıyorum hayırlısı tabı.. saglıkla gelsınde:):)
amin canım sağol... sen izle yine de bişey kaybetmezsin.. sıkıldığın yerde kapatırsın... bana güvenipte izlememezlik etme bakarsın sen seversin dimi ama :))) ben daha çok şey beklemiştim o filmden daha çok gülmeyi... o yüzden sıkıldım biraz...
ne güzel cnm senin en azından tam bi tarih söylemiş..benim dr. bana pek kesin tarih vermiyo ya bi türlü..geçen gittiğimizde sordum bende,ağustos ortası gibi dedi....sonra ağustos 12 yi geçmez dedi..benim böle muallakta valla..bide benim 1 hafta kadar önde gittiği için..bende artık son zamanlarda netleşir diye umuyorum.soaranlara artık ağustos ortası diyorum..:çok üzgünüm:
O konuda bizim burcu beni hep kıskanır zaten.cnm benim devlet dairesi olduğu için biz baya bi rahatız.bide bizim başkan,müdür vs 3 kat aşağıdalar.uzak oluncada görmüyolar.e odada da 4 kişiyiz.yani 1 kişi bile olsa yetiyo bize.herkes aynı işi yaptığı için :)) bizim normalde 12.30-13.30 arası tatil ama biz 12. de başlıyoz dökülmeye kaydirigubbakcemile3
merhaba kızlar nasılsınız?
merhaba kızlar nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?