2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben de çok seviyorum bu ismi ipek gibi olsun istiyorum kızım :) inş. Allahın izni ile...
sorma canım... bacaklarımı uzatıp çalışıyorum bazen. o rahatlatıyor.. Allahtan karışanım edenim yokta rahat geçiriom iş yerinde

kızlar yedı kocalı hurmuzu ızleyen var mı?

ben izledim canım... birazcık sıkıcı geldi bana :))

canım senin öğlen aran kaç saat maşallah böle alışveriş falan yapmaya vaktin oluyor... güle güle kullansın bebeğin :)))

ayyy kızlar bana doktor 1 ağustos dedi doğumum için git gide zamanı azaltıyor daha önce 4 ağustos demişti bu gidişle ben temmuzda doğururum geri sayacıma baktımda 18 gün sonra 100 den aşağıya saymaya başlıyorum ben :) zaman geçiyor işte öyle böyle

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

bide bu ıkısını ordurtcem ıns cok hosuma gıttı kıslar bunlar:):)

Az kaldı evet... Acayip heyecanlanıyor insan böyle durumlarda.

ayyy ne guzel ıste erkenden kavuscan bebişe:):) bende temmzda dogum yapmak ıstıyorum hayırlısı tabı.. saglıkla gelsınde:):)

O konuda bizim burcu beni hep kıskanır zaten.cnm benim devlet dairesi olduğu için biz baya bi rahatız.bide bizim başkan,müdür vs 3 kat aşağıdalar.uzak oluncada görmüyolar.e odada da 4 kişiyiz.yani 1 kişi bile olsa yetiyo bize.herkes aynı işi yaptığı için :)) bizim normalde 12.30-13.30 arası tatil ama biz 12. de başlıyoz dökülmeye kaydirigubbakcemile3

İkimiz de 22+6 isek nasıl olur günlerimiz farklı?? :uhm:

Allah kolaylık vesın tatlım... filmi izlesem mı dıye dusunuyodum ızlemeye degermı dıye ondan sordum tatlım... izlemeyım ozamn... tesekkurler tatlısım:):)

amin canım sağol... sen izle yine de bişey kaybetmezsin.. sıkıldığın yerde kapatırsın... bana güvenipte izlememezlik etme bakarsın sen seversin dimi ama :))) ben daha çok şey beklemiştim o filmden daha çok gülmeyi... o yüzden sıkıldım biraz...

ne güzel cnm senin en azından tam bi tarih söylemiş..benim dr. bana pek kesin tarih vermiyo ya bi türlü..geçen gittiğimizde sordum bende,ağustos ortası gibi dedi....sonra ağustos 12 yi geçmez dedi..benim böle muallakta valla..bide benim 1 hafta kadar önde gittiği için..bende artık son zamanlarda netleşir diye umuyorum.soaranlara artık ağustos ortası diyorum..:çok üzgünüm:

Vay şahaneymiş bunlar yaw. Benimkine eşimin babaannesi örüyor birşeyler.

eşimin halası var kız olamsını cok ıstıyodu ... herseyını oruyomus sımdı oyle dıyo bıze... hatta bebısın cınsıyetı bellı olmadan ormeye baslamıs eşim dedıkı ya oglan olsaydı hala ozman napcaktın kız esyalarını dedı.. halamız sagolsun ben oglan ıcınde ormustum dedı:).) fransadad teyzesı var esımın ben ona bısuru kıayfet aldım dıyomus anneme mını mını etekler falan:):) herkez bızden heveslı ya...:):)

Az kaldı evet... Acayip heyecanlanıyor insan böyle durumlarda.

hiç sorma canım yaa bende acayip heyecanlanıyorum

ayyy ne guzel ıste erkenden kavuscan bebişe:):) bende temmzda dogum yapmak ıstıyorum hayırlısı tabı.. saglıkla gelsınde:):)

şeymacım ben kendime temmuzun 20 kadar müsade veriyorum o arada doğacak benim oğluşum büyük ihtimalla bu arada gönderdiğin hırkalar kazaklar on numara valla çok beyendim hepsini nereden bakıyorsun adres versende bizde baksak yaaaa:hulya:

anladım tatlım... ya bu Turk fılmlerı gıt gıde kotulesmeye basladı hıc guzel soyle ızlemeye deger bı fılm yok

Kızlar ben ağustos annesi olamıycam temmuzda en geç gelicek benim kızım sezeryan olacağı için 11inden sonra olabilir dedi bana yani ben 20si gibi diyorum 3,5 ay kaldı

bende temmuz sonu diyorum artık 1-2 hafta önce gelirse diye ayyyy az kaldı az hevesliyim çok hevesli sempatiksalakcinnihihoyyyt:asigim:

ne güzel valla canım keşke bizim de öle olsakaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar nasılsınız?

hoşgeldin canım... iyiyiz çok şükür sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…