2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Rahmetli annem yaşasaydı, neler neler örerdi torununa mafoldumben ah annecim, yapayalnız bıraktın gittin beni mafoldumben

Allah rahmet eylesın canım... canım ıns senın guzel haberlerını alıyodur merak etme sen...:)

ohhh masallah canım:):) canım mevludu hemen yapılıyomu kı?? ne man yapılıyo ben hıc bılmıyorum ya:):) gecen eşime gostermıstım bende bak bebk ıcın mevlut elbısesı falan dıye sımdıden aklına gırıyorum:):) herseyı hallettın canım en azından fıkır olarak ne guzel:):) aklın rahatlamıstır... kafanda hersey oturmustur... ahh bende rahatlasam boyle keske:)

Benim kocam öyle cimri ki, koskoca evi k.pederimle boyadılar. Bi bebek odası kaldı, cumartesi de onu boyarlar. Yoksa yetenekli mi demeliydim?

canım elınden gelıyosa masallah yapsın tabıkı sonucta yenı bebiş gelıyo tabıkı maddıyatta onemlı yanı ellerıne saglık ohh tertemız otur guzellıkle otur ıns...

annemde oyle demıstı ıkıncıler daha garıban kalıyolar kaydirigubbakcemile3 benımde kardesımle aramızda 2 yas var... annem dogum ıcın bıle bsıey hazırlamamıs ona... ılkler bı hevesle herseylerı hazırlanıyo...:):)

kıyafet konusunda da ekonomi oldu bizde. eltim doğum yaptı 5 ay önce. kızı oldu. 0-3 aylık 20 den fazla takım var bize gelen. yazık benim kızçeme yaa..

Olsun, doğumda gelir kısçene bir sürü şey. Daha kıymetli olur kızçeler kızanlardan. Düşünme sen.

kızlar bu arada 2. bebişi ne zman dsunuyosunuz.. ya dur bakalım daha ılkı olmadı 2cıyı karsıtırma dıyosunuzdur ama... ben 2sinin arasında kac yas olmalı karar veremedım.. 5-10 yıl cok mu fazla olur kı?? eşimde hemen bıdaha yapalım dıyo... bende 2.sını sen tasıcaksan tamam dıyom:):) erkeklere hersey ne kolay valla:):)

Biz de öyle yapmıştık canım. benim ailem ist.da. annemle havuzlu hana gidip çorabından kapı süsüne, şeker malzemelerine kadar almıştık aynı gün.

bir gün de benim ihtiyaçlarımı aldık. pijama gecelik vs. oldu bitti.

gecelik diyince size lohusa geceliği satmaya çalışacaklar böyle göğüs kısmında cep gibi şeyler olan. sakın almayın hiç kullanışlı değil. biz hevesle 2 takım aldık. sonra gidip önden düğmeli pijama alıdk. aynı sıkıntıyı 2-3 arkadaşım da yaşadı.

çok haklısın valla canım... bu zamanda tek maaşla olmadığı ibi 2 maaşlada öle her istediğini yapamıosun.. yinede binlerce şükür halimize... Didemmm sana ne sorcam aldığınız yerde size kaç para dediler önce mobilya takımı için? peşine ne kadar indirim yaptılar? bir de şu oyuncak kutusu vs varya onları da aldınız mı canım?? yanlış hatırlamıyorsam 2250TL verdik demiştin kısacası o paraya neler dahil ben onu merak ediyorum :))) ben de kocişi götürcem biliosun maskoya yavaştan yer yapmam lazım :))))

canım Allah kısmet eder bu bebeğimi sağlıkla doğurabilirsem... bebeğimin sağlığı ve bizim hal vaktimiz yerinde olursa ben 2,5 yıl sonra çalışmalara başlamak istiyorum :))) 5-10 yıl çok ozaman sohbet edemiyorlar anlaşamıyorlar birbirleri ile oynayamıyorlar...

Valla herşey içinde tatlım bak sayıyorum
Büyüyen yatak
Uyku seti
Cibinliği
Oyuncak sepeti
Rafı
Alt açması
Şifonyeri
3 kapılı dolabı
Halısı
Perdesi(ama tülü yok sadece üst kısmı süslü sen bir tek perde yani tül alıyorsun onu da perdeci 50tlye yapıcak)
Halısı
Avizesi

Ayrıca beşik de istersen bambu beşik+cibinlik+uyku seti 250tl.

Valla bize önce babası fiyat vermişti sonra adam geldi aaa babam iyi fiyat vermiş dedi. 2700den başladılar taksitli fiyatına ama sadece mobilya ve uyku seti vardı içinde) peşin dedik pazarlık ede ede bu fiyata çektik. Bence ne yap et peşine almaya bak çok farkediyor. 1000tlye yakın farketti herşeyiyle

Şeymacım biz mevlutu ramazana kadar okutmak istiyoruz. 20 temmuzda doğarsa hemen akikat kurbanı kesilecek o kurbanın eti ile pilav yapılıyuor. Ayran baklava filan tamam işte mevlutluk ikramlaar hazır 10ağustosa kadar okuturuz Allah bir mani çıkartmazsa

Valla cnm ben hemen arkasından düşünüyorum yani 1 sene geçince çalışmalara süratle başlayalım istiyorum.böle deyince herkes görcez seni görcez diyo amaaa..( bende tek çocuk istemiyom.allah verirse çok yaş farkı olmadan istiyorum ben:)

Ay canım yaa ben pijamamı öle içinde gizli deliği olanlardan aldım (( çokmu zor ki kullanması..gecelik daha almadım.yazlıkları bekliyorum..geceliği önden düğmelimi alsam o zaman

Adam bütün hafta çalışıyor yoğun şekilde, hafta sonları da boya yapıyorlar. Benim esmer kocam, işi bittiğinde kumbeji renginde benekli kocam oluyor. kaydirigubbakcemile3

Bence de 2 yıl iyidir 3 yaş fark olur süper

Bakalım bizim 2,5 yıl olacak araları ben 3,5 yıl diye planlamıştım ama kızım kendi istediği zamanda geldi. 2. yi düşünenler fazla ara olmamalı . benim kardeşimle 12 yaş var aramda. kardeş olmuyo insa daha çok anne gibi oluyor.

bende allah nasip ederse 2013 te düşünüyorum ikinciyi yani üç yaş fark olacak arada :)

hımm hayırlısı olsun ya ıns.bende bıraz fark olsun dıye dusunuyodum cunku kardesımle yas var aramızda... tam ben bı ılgı goremeden tekrar kardes gelmesı baya zor olmustu bızde...

kızlar sımdı bıde ben kıyme cıkarmıstım dolaptan tam cozulmemıs yarı yarıya don hanı... onun yarısını alsam gerısını kaldırsam bısey olur mu??

GÜNAYDIN CICI ANNELER:::UMARIM HEPINIZ IYISINIZDIR::::KIZIMA HALA BIR ISIM BULAMADIK::COK ZOR ISIM BULMAK::::

banu..burcu...bircan isimleri nasil sizce.

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 O bebek doğsun, bak diyor mu yapalım 2.sini. Zırzır sabah akşam. Dayanabilir mi ki iki kere aynı şeye.
Ben ikinciyi düşünmüyorum maalesef. O kadar sorumluluğu nasıl kaldırırım bilemiyorum. Yeterince cesaretim yok.

canım zaman geçince unutuyor insan. düşünmesem ben düşünmezdim hem hamileliğim hem doğum sonrası dönemim çok zor geçti. 6 ay depresyon yaşadım. kendimi toplmam 1 yılı buldu. ama o bir yılın sonunda bundan hayatımda 1 tane daha olmalı dedim. 2. fikri varsa kafanda 3 yaş ideal. bizim fıstık az biraz acele tti.

gecelikte belki sen rahat edersin ama o yırtmaçtan ne göğüs çıkyor ne de çıkan kısmı bebek kavrayabiliyor. zaten acemisin bebek de öyle çok zor oluyor. sadece ben değil alan arkadaşlarım da aynı sıkıntıyı yaşadı. biz düğmeli pijama da götümüştük 2 gün onu giydim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…