Rahmetli annem yaşasaydı, neler neler örerdi torununa mafoldumben ah annecim, yapayalnız bıraktın gittin beni mafoldumben
Valla tatlım haziranın 26sı gibi izne çıkıcam 35. haftamda sonra da 20temuz gibi doğsa son haftalar dinlenir ve son şeyleri hallederim çikolata şeker vs. (kendime mevlut için kıyafet de almam lazım) Ama bebişin herşeyi haziran başı tamam olsun istiyorum...Odası zaten bu ayın sonunda gelicek. Boyayı bu hafta alıcam haftaya perdesi gelicek boyacı gelip boyıycak. Mayıs ayında da son eksiklerini alıcam bebişin zaten pek bir şeyi kalmadı herşeyi tamam kızımın :)Bu arada beni duydu 15dkdır durmadan tekme atıyor rahatladım
Benim kocam öyle cimri ki, koskoca evi k.pederimle boyadılar. Bi bebek odası kaldı, cumartesi de onu boyarlar. Yoksa yetenekli mi demeliydim?
Benim zavallı kızımın hiçbir hazırlığı yok. hepsi abiden kaldı. abisine yeni oda takımı alıncak, abinin odası kızımın olacak. bi tek uyku setini değiştiririm heralde egenin ki maviydi. funnababy'de pembeli bi takım vardı onu alıcam. annem alıyor kıyafet falan da. eltimden de geldi bişeyler. ben sadece kız olduğunu öğrendiğimde fırfırlı bi takım almıştım.
egede örgü falan da çok yapmıştım. buna daha patik örmedim. 2.ler çok gariban oluyo
kıyafet konusunda da ekonomi oldu bizde. eltim doğum yaptı 5 ay önce. kızı oldu. 0-3 aylık 20 den fazla takım var bize gelen. yazık benim kızçeme yaa..
Olur kızlar olur ben hepsini bu hafta sonu hallettim aynı yerden aldım çıktım bir hafta sonuna bakar. Didemcim ne güzel masraf etmiyorsun o paralarla kızına neler alırsın. Ben sabahları kızıma ha gayret annecim kalk işe giderim para lazım sana çok güzel şeyler alıcam diyorum. Eşim de kızıyor ben alamıyormuyum size diye. Ama napalım ne kadar iyi kazansa da tek maaş çok zor bu devirdeeee
kızlar göbek deliği ağrıyan varmı
Olur kızlar olur ben hepsini bu hafta sonu hallettim aynı yerden aldım çıktım bir hafta sonuna bakar. Didemcim ne güzel masraf etmiyorsun o paralarla kızına neler alırsın. Ben sabahları kızıma ha gayret annecim kalk işe giderim para lazım sana çok güzel şeyler alıcam diyorum. Eşim de kızıyor ben alamıyormuyum size diye. Ama napalım ne kadar iyi kazansa da tek maaş çok zor bu devirdeeee
kızlar bu arada 2. bebişi ne zman dsunuyosunuz.. ya dur bakalım daha ılkı olmadı 2cıyı karsıtırma dıyosunuzdur ama... ben 2sinin arasında kac yas olmalı karar veremedım.. 5-10 yıl cok mu fazla olur kı?? eşimde hemen bıdaha yapalım dıyo... bende 2.sını sen tasıcaksan tamam dıyom:):) erkeklere hersey ne kolay valla:):)
çok haklısın valla canım... bu zamanda tek maaşla olmadığı ibi 2 maaşlada öle her istediğini yapamıosun.. yinede binlerce şükür halimize... Didemmm sana ne sorcam aldığınız yerde size kaç para dediler önce mobilya takımı için? peşine ne kadar indirim yaptılar? bir de şu oyuncak kutusu vs varya onları da aldınız mı canım?? yanlış hatırlamıyorsam 2250TL verdik demiştin kısacası o paraya neler dahil ben onu merak ediyorum :))) ben de kocişi götürcem biliosun maskoya yavaştan yer yapmam lazım :))))
kızlar bu arada 2. bebişi ne zman dsunuyosunuz.. ya dur bakalım daha ılkı olmadı 2cıyı karsıtırma dıyosunuzdur ama... ben 2sinin arasında kac yas olmalı karar veremedım.. 5-10 yıl cok mu fazla olur kı?? eşimde hemen bıdaha yapalım dıyo... bende 2.sını sen tasıcaksan tamam dıyom:):) erkeklere hersey ne kolay valla:):)
gecelik diyince size lohusa geceliği satmaya çalışacaklar böyle göğüs kısmında cep gibi şeyler olan. sakın almayın hiç kullanışlı değil. biz hevesle 2 takım aldık. sonra gidip önden düğmeli pijama alıdk. aynı sıkıntıyı 2-3 arkadaşım da yaşadı.
Allah rahmet eylesın canım... canım ıns senın guzel haberlerını alıyodur merak etme sen...:)
canım elınden gelıyosa masallah yapsın tabıkı sonucta yenı bebiş gelıyo tabıkı maddıyatta onemlı yanı ellerıne saglık ohh tertemız otur guzellıkle otur ıns...
Bence de 2 yıl iyidir 3 yaş fark olur süper
Valla cnm ben hemen arkasından düşünüyorum yani 1 sene geçince çalışmalara süratle başlayalım istiyorum.böle deyince herkes görcez seni görcez diyo amaaa..( bende tek çocuk istemiyom.allah verirse çok yaş farkı olmadan istiyorum ben:)
Ay canım yaa ben pijamamı öle içinde gizli deliği olanlardan aldım(( çokmu zor ki kullanması..gecelik daha almadım.yazlıkları bekliyorum..geceliği önden düğmelimi alsam o zaman
GÜNAYDIN CICI ANNELER:::UMARIM HEPINIZ IYISINIZDIR::::KIZIMA HALA BIR ISIM BULAMADIK::COK ZOR ISIM BULMAK::::
banu..burcu...bircan isimleri nasil sizce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?