şeymacım ben kendime temmuzun 20 kadar müsade veriyorum o arada doğacak benim oğluşum büyük ihtimalla bu arada gönderdiğin hırkalar kazaklar on numara valla çok beyendim hepsini nereden bakıyorsun adres versende bizde baksak yaaaa:hulya:
Gerçekten zaman sanki dahamı çabuk geçiyo ne..ilk aylar bana geçmek bilmemişti ama bu dönem daha hızlı gidiyo gibi..hepimiz içn hayırlısı cnm :))bende temmuz sonu diyorum artık 1-2 hafta önce gelirse diye ayyyy az kaldı az hevesliyim çok hevesli sempatiksalakcinnihihoyyyt:asigim:
ne güzel valla canım keşke bizim de öle olsakaydirigubbakcemile3
Valla benim işimi bütün arkadaşlarım çok kıskanır.bende tabiiki çok çok memnunum..kaydirigubbakcemile2
eşimin halası var kız olamsını cok ıstıyodu ... herseyını oruyomus sımdı oyle dıyo bıze... hatta bebısın cınsıyetı bellı olmadan ormeye baslamıs eşim dedıkı ya oglan olsaydı hala ozman napcaktın kız esyalarını dedı.. halamız sagolsun ben oglan ıcınde ormustum dedı:).) fransadad teyzesı var esımın ben ona bısuru kıayfet aldım dıyomus anneme mını mını etekler falan:):) herkez bızden heveslı ya...:):)
hiç sorma canım yaa bende acayip heyecanlanıyorum
şeymacım ben kendime temmuzun 20 kadar müsade veriyorum o arada doğacak benim oğluşum büyük ihtimalla bu arada gönderdiğin hırkalar kazaklar on numara valla çok beyendim hepsini nereden bakıyorsun adres versende bizde baksak yaaaa:hulya:
Merhaba arkadaşlar. sabahtan beri katılıcam aranıza bir türlü frsat olmadı.
Hoşgeldin canımcım..nasılsın ??
benım dogum gunumde 19 temmuz kızım bı suprız yapıp o tarıhte gelse:):):asigim: tatlım ben burdan baktım modellere dur lınk verıyım:)
http://www.kadinlarkulubu.com/erkek-bebek-giyim/319048-erkek-bebek-icin-orgu-kiyafetler.html
Valla tatlım haziranın 26sı gibi izne çıkıcam 35. haftamda sonra da 20temuz gibi doğsa son haftalar dinlenir ve son şeyleri hallederim çikolata şeker vs. (kendime mevlut için kıyafet de almam lazım) Ama bebişin herşeyi haziran başı tamam olsun istiyorum...Odası zaten bu ayın sonunda gelicek. Boyayı bu hafta alıcam haftaya perdesi gelicek boyacı gelip boyıycak. Mayıs ayında da son eksiklerini alıcam bebişin zaten pek bir şeyi kalmadı herşeyi tamam kızımın :)Bu arada beni duydu 15dkdır durmadan tekme atıyor rahatladım
Valla tatlım haziranın 26sı gibi izne çıkıcam 35. haftamda sonra da 20temuz gibi doğsa son haftalar dinlenir ve son şeyleri hallederim çikolata şeker vs. (kendime mevlut için kıyafet de almam lazım) Ama bebişin herşeyi haziran başı tamam olsun istiyorum...Odası zaten bu ayın sonunda gelicek. Boyayı bu hafta alıcam haftaya perdesi gelicek boyacı gelip boyıycak. Mayıs ayında da son eksiklerini alıcam bebişin zaten pek bir şeyi kalmadı herşeyi tamam kızımın :)Bu arada beni duydu 15dkdır durmadan tekme atıyor rahatladım
Benim zavallı kızımın hiçbir hazırlığı yok. hepsi abiden kaldı. abisine yeni oda takımı alıncak, abinin odası kızımın olacak. bi tek uyku setini değiştiririm heralde egenin ki maviydi. funnababy'de pembeli bi takım vardı onu alıcam. annem alıyor kıyafet falan da. eltimden de geldi bişeyler. ben sadece kız olduğunu öğrendiğimde fırfırlı bi takım almıştım.
egede örgü falan da çok yapmıştım. buna daha patik örmedim. 2.ler çok gariban oluyo
Ekonomi yapmışsınız işte. Daha neleri yeni yeni olur, düşünme sen. Abisinin kıyafetlerini giyemeyecek nasılsa, ayakkabılar da değişecek, sonracıııımaa bebekler vs hepsi yepisyeni olur. Daha vakit var nasılsa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?