2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

didimcim bende senin gibi düşünüyorum hep onun için haziran sonunda herşeyin hazır olmasını istiyorum badana boya işeri bebeğin beşiği kıyafeti bakalım hakkımızda hayırlısı inşallah

benım dogum gunumde 19 temmuz kızım bı suprız yapıp o tarıhte gelse:):):asigim: tatlım ben burdan baktım modellere dur lınk verıyım:)
http://www.kadinlarkulubu.com/erkek-bebek-giyim/319048-erkek-bebek-icin-orgu-kiyafetler.html

bende temmuz sonu diyorum artık 1-2 hafta önce gelirse diye ayyyy az kaldı az hevesliyim çok hevesli sempatiksalakcinnihihoyyyt:asigim:
Gerçekten zaman sanki dahamı çabuk geçiyo ne..ilk aylar bana geçmek bilmemişti ama bu dönem daha hızlı gidiyo gibi..hepimiz içn hayırlısı cnm :))

ne güzel valla canım keşke bizim de öle olsakaydirigubbakcemile3
Valla benim işimi bütün arkadaşlarım çok kıskanır.bende tabiiki çok çok memnunum..kaydirigubbakcemile2

Ay ne tatlı ya. İnsanın en değerli şeyine başkalarınında değer vermesi ne kadar da güzel.

Benim doktorum 22 temmuzdan itibaren beklemeye başlayacaksın demişti. 40 hafta 4 Ağustosta doluyor ama alt sınırı 22 temmuzmuş. Sanırım erken olsa da küveze konmayacayı tarih. Tam vaktinde gelsin, başka birşey istemem.

Yaa buarada ben daha şu alıntı yapma işini doğru düzgün yapamıyom yaa bakıyomda yazılarımaa..kusura bakmayın artık kızlarrr...ben bu işlerde hiç iyi değilim sanırım ..

haklısın pisicim sağlıcakla gelsinlerde başka bir şey istemiyorum bende ama dediğim gibi 20 temmuzdan sonra her an gelebilir zaten 38-39 haftada oluyorlar inşallah bir problem olmazsa o zamanda küveze ihtiyaç olmuyor canım

Valla tatlım haziranın 26sı gibi izne çıkıcam 35. haftamda sonra da 20temuz gibi doğsa son haftalar dinlenir ve son şeyleri hallederim çikolata şeker vs. (kendime mevlut için kıyafet de almam lazım) Ama bebişin herşeyi haziran başı tamam olsun istiyorum...Odası zaten bu ayın sonunda gelicek. Boyayı bu hafta alıcam haftaya perdesi gelicek boyacı gelip boyıycak. Mayıs ayında da son eksiklerini alıcam bebişin zaten pek bir şeyi kalmadı herşeyi tamam kızımın :)Bu arada beni duydu 15dkdır durmadan tekme atıyor rahatladım

Maşallah cenım. herşeyi ahlletmişsin. sağlıkla gelsin bebeğin de hepsini kullansın. bu bebekler çok akıllı oluyor. herşeyi tamamlanınca geliyorlar. ben en son şekerleri tamamlamıştım. o gece sepeti odasına koydum . tamam oğlum gelebilirsin dedim. 2 gün sonra geldi. :)

Benim kocam öyle cimri ki, koskoca evi k.pederimle boyadılar. Bi bebek odası kaldı, cumartesi de onu boyarlar. Yoksa yetenekli mi demeliydim?

senin çoğu gitmiş didemcim azı kalmış ben daha başlayacağım bir kaç parça kıyafet aldım sadece oğluma benim işim çokkkk

Benim zavallı kızımın hiçbir hazırlığı yok. hepsi abiden kaldı. abisine yeni oda takımı alıncak, abinin odası kızımın olacak. bi tek uyku setini değiştiririm heralde egenin ki maviydi. funnababy'de pembeli bi takım vardı onu alıcam. annem alıyor kıyafet falan da. eltimden de geldi bişeyler. ben sadece kız olduğunu öğrendiğimde fırfırlı bi takım almıştım.
egede örgü falan da çok yapmıştım. buna daha patik örmedim. 2.ler çok gariban oluyo

Ekonomi yapmışsınız işte. Daha neleri yeni yeni olur, düşünme sen. Abisinin kıyafetlerini giyemeyecek nasılsa, ayakkabılar da değişecek, sonracıııımaa bebekler vs hepsi yepisyeni olur. Daha vakit var nasılsa...

Olur kızlar olur ben hepsini bu hafta sonu hallettim aynı yerden aldım çıktım bir hafta sonuna bakar. Didemcim ne güzel masraf etmiyorsun o paralarla kızına neler alırsın. Ben sabahları kızıma ha gayret annecim kalk işe giderim para lazım sana çok güzel şeyler alıcam diyorum. Eşim de kızıyor ben alamıyormuyum size diye. Ama napalım ne kadar iyi kazansa da tek maaş çok zor bu devirdeeee

kıyafet konusunda da ekonomi oldu bizde. eltim doğum yaptı 5 ay önce. kızı oldu. 0-3 aylık 20 den fazla takım var bize gelen. yazık benim kızçeme yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…