- 24 Şubat 2010
- 1.615
- 594
- 173
GÜNAYDIN CICI ANNELER:::UMARIM HEPINIZ IYISINIZDIR::::KIZIMA HALA BIR ISIM BULAMADIK::COK ZOR ISIM BULMAK::::
banu..burcu...bircan isimleri nasil sizce.
..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 tamam koymamBanu koyma bizim iş yerinde bir kız var çok gıcıkklava:
Valla herşey içinde tatlım bak sayıyorum
Büyüyen yatak
Uyku seti
Cibinliği
Oyuncak sepeti
Rafı
Alt açması
Şifonyeri
3 kapılı dolabı
Halısı
Perdesi(ama tülü yok sadece üst kısmı süslü sen bir tek perde yani tül alıyorsun onu da perdeci 50tlye yapıcak)
Halısı
Avizesi
Ayrıca beşik de istersen bambu beşik+cibinlik+uyku seti 250tl.
Valla bize önce babası fiyat vermişti sonra adam geldi aaa babam iyi fiyat vermiş dedi. 2700den başladılar taksitli fiyatına ama sadece mobilya ve uyku seti vardı içinde) peşin dedik pazarlık ede ede bu fiyata çektik. Bence ne yap et peşine almaya bak çok farkediyor. 1000tlye yakın farketti herşeyiyle
eğer çözülmediyse bişiy olmaz ama istersen yarının yemeğini de yap kaldır ben hep öyle yapıyorum taze yemek biraz zor yaparım bir gece önceden hazırlarım genelde
GÜNAYDIN CICI ANNELER:::UMARIM HEPINIZ IYISINIZDIR::::KIZIMA HALA BIR ISIM BULAMADIK::COK ZOR ISIM BULMAK::::
banu..burcu...bircan isimleri nasil sizce.
canım zaman geçince unutuyor insan. düşünmesem ben düşünmezdim hem hamileliğim hem doğum sonrası dönemim çok zor geçti. 6 ay depresyon yaşadım. kendimi toplmam 1 yılı buldu. ama o bir yılın sonunda bundan hayatımda 1 tane daha olmalı dedim. 2. fikri varsa kafanda 3 yaş ideal. bizim fıstık az biraz acele tti.
Canım doğrusundur mutlaka da ben yaş konusundan tırsıyom.gerçi gören yaşıma inanmıyo ama :)) biyolojik saat pek yavaşlamadan yapalım diyorum.tabii allahım izin verirse.benimde 1,5 yaş küçük erkek kardeşim var.küçüklüğümüz ve şimdiki halimiz süperdi yani hep iyi anlaştık.küçükken oyun arkadaşı da oluyoduk güzel oluyo yanii:)) ama dediğim gibi ilk nedenim benim yaşım çok geçmeden ikinci olsun diye.buarada yaşım 31,5 :)))
gecelikte belki sen rahat edersin ama o yırtmaçtan ne göğüs çıkyor ne de çıkan kısmı bebek kavrayabiliyor. zaten acemisin bebek de öyle çok zor oluyor. sadece ben değil alan arkadaşlarım da aynı sıkıntıyı yaşadı. biz düğmeli pijama da götümüştük 2 gün onu giydim.
Benim kociş rejimde o yüzden akşamları ben de az yiyorum iyi oluyor. Zeytinyağlı yiyor akşamları rahat oldu genelde annem yapıp veriyor bana
Böyle normal yarıya kadar olan düğmelimi yoksa tam yukardan aşağıya kadar olan düğmelimi alalım.
Bu arada özlemcim o kadar nakit yoksa gitmemezlik yapma git peşinatı ver gerisini teslimde verirrim de. Biz öyle yaptık 500 istedi biz 1000 verelim indir dedik 150 daha indirdi geri kalanını teslimatta yani 1 ay sonra vericez o yüzden peşin para iyi dedim
bana tamamaı düğmeli kullanışlı geldi. göğsünü tamamen çıkarman lazım ki bebek tam kavrayabilsin.
ben yatana kafar gün bitti diyemiyorum. işten çıkıp eve gidiyorum. sofrayı kuruyorum yemekte egeyle boğuşuyorum bu arada kendimi doyurmaya çalışıyorum. bulaşıkları toplarken yarının yemeğini yapıyorum. (bakıcımızla ege yiyorlar) sonra egeyi oyalıyorum biraz. varsa ütü, çamaşır vs. egeyi uyutuyorum. duş alıyorum. ve gün bitti diyorum.
Hımm anladım canım.artık pijamamız alındı ama gecelik+sabahlık takımımı düğmeli bakayım barii..teşekkürler :)
canım buarada sen tam olarak kaç haftalıksın.tickerin yok göremedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?