2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

eğer çözülmediyse bişiy olmaz ama istersen yarının yemeğini de yap kaldır ben hep öyle yapıyorum taze yemek biraz zor yaparım bir gece önceden hazırlarım genelde

GÜNAYDIN CICI ANNELER:::UMARIM HEPINIZ IYISINIZDIR::::KIZIMA HALA BIR ISIM BULAMADIK::COK ZOR ISIM BULMAK::::

banu..burcu...bircan isimleri nasil sizce.

Hoşgeldin canım. Daha isim için erken. Düşünme bu kadar derim ben kendim.

ayy çok sağol canım... doğruu haklısın peşin almak en iyisi peşin alamıyorsakta almamak en iyisi :)) biraz sıkıcaz dişimizi napalım...

eğer çözülmediyse bişiy olmaz ama istersen yarının yemeğini de yap kaldır ben hep öyle yapıyorum taze yemek biraz zor yaparım bir gece önceden hazırlarım genelde

Benim kocam öyle kıl ki, dünden kalan hiçbir yemeği ağzına sürmez. Hele sebze yemeği ise taze de olsa yemez klava: .

Benim kociş rejimde o yüzden akşamları ben de az yiyorum iyi oluyor. Zeytinyağlı yiyor akşamları rahat oldu genelde annem yapıp veriyor bana

GÜNAYDIN CICI ANNELER:::UMARIM HEPINIZ IYISINIZDIR::::KIZIMA HALA BIR ISIM BULAMADIK::COK ZOR ISIM BULMAK::::

banu..burcu...bircan isimleri nasil sizce.

Bence en güzeli burcu :))

Böyle normal yarıya kadar olan düğmelimi yoksa tam yukardan aşağıya kadar olan düğmelimi alalım.

Bu arada özlemcim o kadar nakit yoksa gitmemezlik yapma git peşinatı ver gerisini teslimde verirrim de. Biz öyle yaptık 500 istedi biz 1000 verelim indir dedik 150 daha indirdi geri kalanını teslimatta yani 1 ay sonra vericez o yüzden peşin para iyi dedim

Benim kociş rejimde o yüzden akşamları ben de az yiyorum iyi oluyor. Zeytinyağlı yiyor akşamları rahat oldu genelde annem yapıp veriyor bana

bizde de öyle benim kociş de rejim de o da sadece tek çeşit yemek yiyor onu da annem yapıp veriyor :))

ben yatana kafar gün bitti diyemiyorum. işten çıkıp eve gidiyorum. sofrayı kuruyorum yemekte egeyle boğuşuyorum bu arada kendimi doyurmaya çalışıyorum. bulaşıkları toplarken yarının yemeğini yapıyorum. (bakıcımızla ege yiyorlar) sonra egeyi oyalıyorum biraz. varsa ütü, çamaşır vs. egeyi uyutuyorum. duş alıyorum. ve gün bitti diyorum.

hafta sonu beizde istanbula gıttık ama yabancısı olduğumuz için maskonun girişini bulamadık:kedi:
gercı bıze odamızı kayınpederim alcak mayıs gibi ama fıkır edinecektın daha uygun fıyatlılar varmı pekı yanı dedemız alcakyaa okadar fazla olurrrr

hmmm anladım canım... bakalım bir konuşayım eşimle... çok sağolasın

bana tamamaı düğmeli kullanışlı geldi. göğsünü tamamen çıkarman lazım ki bebek tam kavrayabilsin.

Hımm anladım canım.artık pijamamız alındı ama gecelik+sabahlık takımımı düğmeli bakayım barii..teşekkürler :)
canım buarada sen tam olarak kaç haftalıksın.tickerin yok göremedim..

çalışan annelerin durumu çok vahiimm... biz ne hale gelicez bakalım canm senin kendi büron mu var yoksa birileriyle mi çalışıyorsun? hani erken ve istediğin zaman çıkma gibi olasılıkların var mı?

Benim eşimde tavuk, balık, kırmızı et, mantar yemez. Kabak yemeğini pek sevmez, karnıyarık ve köfteye bayılır.Yemeğin içinde et varsa o etleri ayıklar kenara. kaydirigubbakcemile3

Hımm anladım canım.artık pijamamız alındı ama gecelik+sabahlık takımımı düğmeli bakayım barii..teşekkürler :)
canım buarada sen tam olarak kaç haftalıksın.tickerin yok göremedim..

21 hafta 2 gün canım. ben iş yerimden giriyorum. bizim burda her site açılmıyor. ticker koyamıyorum o yüzden hatta sizinkileri de göremiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…