2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çalışan annelerin durumu çok vahiimm... biz ne hale gelicez bakalım canm senin kendi büron mu var yoksa birileriyle mi çalışıyorsun? hani erken ve istediğin zaman çıkma gibi olasılıkların var mı?

3 sene kendi ibürom vardı. doğumdan sonra ortağımla sorunla yaşadık ben ayrıldım. şimdi özel bir şirkette hukuk işlerinde çalışıyorum. istediğim zaman çıkmam. çok sıkı o işler burda. işyerim de şehir merkezine 40 km. çıksam da eve servissiz gidemem

Merhaba serdemcim bende istanbuldayım anadolu yakası nerden aldınız bebek odasını bende almak istiyorum.Ben bebek odasını alayım bir tanede 5 aylık olana kadar içinde yatacağı beşik tarzında bişey almak istiyorum .Allah nasip ederse gündüzde yine odasında uyturum akşamları yanıma alırım kendini toplayana kadar diyorum ama bakalım...Hayırlısı sağlıkla bir gelselerdi.Rabbim herkesin bebeğini korusun...

hmmm anladımm cnm... Allah hepimizin yardımcısı olsun :)

hmmm anladımm cnm... Allah hepimizin yardımcısı olsun :)

Amin canım hepimizin. çalışan anne olmak çok zor. insan neye yetişeceğini şaşırıyor. abartmıyorum kocamla 2 senedir elimize çaylarımı alıpı sohbet edebilmişliğimiz yoktur. hep bir koşturmaca. yemek yerken ne konuşuyorsak o.

21 hafta 2 gün canım. ben iş yerimden giriyorum. bizim burda her site açılmıyor. ticker koyamıyorum o yüzden hatta sizinkileri de göremiyorum.

Tamam cnm..aramız çok yakın ozaman.cnm hastanen neresi belli bi yer dr un varmı?
Ben ankaralı olmadığım için hastane konusunda çok zorlandım başlarda..ben 1.5 sene önce düşük ve sonrasında iki kez ameliyat oldum etlikte.sonrasında bilgi hastanesinden selçuk arslanı çok övmüşlerdi ona başladım.gerçekten bende çok memnun kaldım.benide çok iyi tanıyordu ama çalıştığı hastane tam teşekküllü olmadığı için bırakmak zorunda kaldım..şimdide başkent üniv.hastanesine gidiyoruz bakalım..buarada dünkü rapor konusu için sordum bugün sgk ile anlaşmalılarmış.verdikleri raporda geçerliymiş :)) bunada çok sevindim.sayende o konudada kafam rahat canım.tekrar saol vereliniortak

herkese merhaba....

sağlıklı,neşeli günler geçirmenizi temenni ederek başlayalım yazmaya kızcemle :)

güzel haber alan arkadaşları tebrik ediyorum.allah sağlıcakla sonucuna ulaştırsın diyorum.

bebişlerin odaları bile alınmış ne güzel haberler.:)

bizde en son detaylı ultrason v e aşımızı olduk herşey haftası ile uyumlu çok şükür detaylı ultrasonda da cinsiyet netleşmedi hala %60 kız geçerli ama bizde alıştık kızce demeye süpriz yaparsa bilemem artık
15 nisanda da doktor kontrolumuz var orda daha da netleşir inşallah

bizde cicişler alıyoruz yavaş yavaş bu hafta sonu 5 li bi set ,yan yatma yastığı ve bi kaçta tulum aldık ve battaniye çok kullanıldığı için bir tane daha aldık bu biraz farklı anti alerjik ve toz barındırmayan bir battaniyeimiş..

ama daha bebek odasını çözemedik maskoya gidiceğiz ama babamızın bu ara işleri yoğun olarak şehir dışı olduğundan müsait olmasını bekliyoruz
zaten çok gezmeyi sevmez ilk girdiği mağzadan alıp çıkmak ister ama kandıracağız inşallah:)

ben de maskoya bakıcam ama serdemm dolaşmış biri olarak bişey sormak isterim sana

,orda organik ağaç yada ahşap,boyaları kansorejen madde içermeyen mobilya satan yerlerde var mı?

bambu beşiğin fiyatı baya uygunmuş onu kesin ordan alırım zaten de

ya bizde herşeyi tek hallediyoruz malesef bende işten ayrıldığım için herşey babamıza kalıyor.
görümcem filan yok cimri ötesi bir kayınvalidem ve bi işe yaramaz boş gezen bi oğlu var

kayınbaba zaten yok boşanmışlar yıllar önce görüşen yok

babanemiz her işi yapıp aylık yaklaşık 3 lira gelir elde ediyor ama bize sadece saçma sapan örgüler örüp duruyor.
yanlış anlaşılmasın örgüye karşı değilim ama alıcak durumda iken ve örgünün çokta sağlıklı olmadığı kanıtlamışken cimrilik uğruna sadece örgü örülmesini kabullenemiyorum.

bide çocuklarının eşyalarını saklamış sağdan soldan toplamış bişeyler bende bohça yaptım getireceğim diyor bide ya (olmaz:

benim anneminse şuan hiç bir geliri yok emekli maşı bile ,babamlada onca yıldan sonra ayrılma eşiğinde yinede kendinden önce bizi düşünüp son bileziklerini bozdurup torununa bişeyler almanın peşinde

ahh ahh geldesinir olma...

Ben de ilk başta selçık arslana gittim. ama 2 li testte rik vardı amniyosentez konusunda işi pazarlığa dökünce bıraktım onu. ilk doğumumda bayındıra gitmiştim. doğum başladığı halde 14 şubat aziziliğine uğradık ve beni usg'ye bile almadılar. ben de çok çektim hastaneden. şimdi zekai tahir burak'ın ümitköyde polikliniği var. günde 15-16 gebe anca bakıyorlar çok sakin ve temiz oraya gidiyorum kontrole. doğum için gazi ünv. gidicem son ay kontrolümü orda aydan biri'ye yaptırıcam. sezeryan sonrası normal doğum konusunda bana destek verdi. bakalım hayırlısı

offf yemegımı corbamı yaptım bı pılavım kaldı

cok yoruldum ya:).):)

Aaaa çok şaşırdım bak selçuk beye..hiç öle şeyler yapan biri değildir ama..bayındır içinde hep olumlu şeyler duyardım onada şaşırdım şimdi..sanırım bu hastane ve dr işi biraz şans ve kısmet işi de..sezeryan sonrası normal düşünüyosun demekki..hayırlısı canım..inşallah ilkindeki gibi ters olmaz herşey çok güzel olur bu sefer :))

offf yemegımı corbamı yaptım bı pılavım kaldı

cok yoruldum ya:).):)

Şeymacım valla aramızda en hamarat sensin valla..kocişinde pek şanslı..maşallahın var.
ben ilk aylar çok sıkıntı çektiğim için yemek ve ev işi hiç bişey yapamadım.halende yapmıyorum k.valide ile aynı sokakta oturduğumuz için ordan faydalanıyoz.ama normalde bende hergün iki-üç çeşit yemek yapan biriyimdir.ama yinede kendini pek yorma emi.dr unda demiş bak yorma diye..

Daha önce de bahsetmiştim. özel hastaneleredn o kadar çok çektim ki, böyle bir yöntem buldum. zaten rutin kontroller ümitköy polikniniğinde ücretsiz yapılıyor. tüm tahliller de orda. çok nezih bir ortam.
doğumda da bir sıkıntı olmaz inşallah ve ben bu defteri haırlısıyla kapatırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…