çalışan annelerin durumu çok vahiimm... biz ne hale gelicez bakalımcanm senin kendi büron mu var yoksa birileriyle mi çalışıyorsun? hani erken ve istediğin zaman çıkma gibi olasılıkların var mı?
Mİdem Çok kÖtÜ yardım edİnnnnnnnnnnnnnn
Mİdem Çok kÖtÜ yardım edİnnnnnnnnnnnnnn
Bu arada özlemcim o kadar nakit yoksa gitmemezlik yapma git peşinatı ver gerisini teslimde verirrim de. Biz öyle yaptık 500 istedi biz 1000 verelim indir dedik 150 daha indirdi geri kalanını teslimatta yani 1 ay sonra vericez o yüzden peşin para iyi dedim
3 sene kendi ibürom vardı. doğumdan sonra ortağımla sorunla yaşadık ben ayrıldım. şimdi özel bir şirkette hukuk işlerinde çalışıyorum. istediğim zaman çıkmam. çok sıkı o işler burda. işyerim de şehir merkezine 40 km. çıksam da eve servissiz gidemem
canım miden yanıyor mu ağrıyor mu?
hmmm anladımm cnm... Allah hepimizin yardımcısı olsun :)
21 hafta 2 gün canım. ben iş yerimden giriyorum. bizim burda her site açılmıyor. ticker koyamıyorum o yüzden hatta sizinkileri de göremiyorum.
Herkese merhabalar...
Tamam cnm..aramız çok yakın ozaman.cnm hastanen neresi belli bi yer dr un varmı?
Ben ankaralı olmadığım için hastane konusunda çok zorlandım başlarda..ben 1.5 sene önce düşük ve sonrasında iki kez ameliyat oldum etlikte.sonrasında bilgi hastanesinden selçuk arslanı çok övmüşlerdi ona başladım.gerçekten bende çok memnun kaldım.benide çok iyi tanıyordu ama çalıştığı hastane tam teşekküllü olmadığı için bırakmak zorunda kaldım..şimdide başkent üniv.hastanesine gidiyoruz bakalım..buarada dünkü rapor konusu için sordum bugün sgk ile anlaşmalılarmış.verdikleri raporda geçerliymiş :)) bunada çok sevindim.sayende o konudada kafam rahat canım.tekrar saolvereliniortak
yani tam olarak ikisi de değil sanki bir taş var tam göğsümün altında ve o kaynıyo
Ben de ilk başta selçık arslana gittim. ama 2 li testte rik vardı amniyosentez konusunda işi pazarlığa dökünce bıraktım onu. ilk doğumumda bayındıra gitmiştim. doğum başladığı halde 14 şubat aziziliğine uğradık ve beni usg'ye bile almadılar. ben de çok çektim hastaneden. şimdi zekai tahir burak'ın ümitköyde polikliniği var. günde 15-16 gebe anca bakıyorlar çok sakin ve temiz oraya gidiyorum kontrole. doğum için gazi ünv. gidicem son ay kontrolümü orda aydan biri'ye yaptırıcam. sezeryan sonrası normal doğum konusunda bana destek verdi. bakalım hayırlısı
offf yemegımı corbamı yaptım bı pılavım kaldı
cok yoruldum ya:).):)
Aaaa çok şaşırdım bak selçuk beye..hiç öle şeyler yapan biri değildir ama..bayındır içinde hep olumlu şeyler duyardım onada şaşırdım şimdi..sanırım bu hastane ve dr işi biraz şans ve kısmet işi de..sezeryan sonrası normal düşünüyosun demekki..hayırlısı canım..inşallah ilkindeki gibi ters olmaz herşey çok güzel olur bu sefer :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?