2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

allah her şeyin hayırlısını versin arkadaşım bazı kayınvalideler böyle huysuz olabiliyo bizimkide huysudu allaha rahmet eylesin 3 sene önce vefaat etti kendi annem vefaat edeli 6 yıl oluyorben hamile kaınca görümcem göndermiş iki kızı var onların eski kıyafetlerini şaşırdım kaldım şimdi bizim bebek erkekmiş ne yapıcam onları ben geri versem ayıp olurmu kendi kız kardeşimde 3 sene önce doğum yaptı yeğenimin kullandığı arabayı artık külüstür olmuş birde kıyafetler yıkamaktan eskimiş vereyim dedi gerek yok dedim bende senin kayınvalidenin durumu fena değilmiş alabilir istese bir şeyler ama işlerine gelmiyor zorla güzellik olmaz boşver

Kızlar merhaba biz geldik nasılsınız bebişler nasıl? son sayfayı okuyalım dedik ama pekte birşey anlayamadım.
Dün babamız izinliydi yürüyüş yaptık hava çok güzeldi bahçeye çıktık,yani anlayacağınız üzre çok güzel bir gündü çok uzun bir aradan sooonra :) kayınvalide felanda yok memlekette walla özlemşim sadece kocamla başbaşa yemek yiyip yemek hazırlamayı.Bu sabah şu egzersizlere başlayayım dedim ama bi kısmını yapamıyorum çok hamlaşmışım yoruldum doğrusu.Oğlum için de yatak odasındaki şifonyerimi boşalttım ama ilerde eşyalarını nasıl sığdırıp koyucam bilemiyorum ...

işte onu diyorum ya bilerek almıyor cimrilikten yoksa o diğer oğluna en son 15 milyar verdi araba alsın diye ama kendi kaybediyor çok sevimsiz oluyor ister istemez görünce yüylerim diken diken oluyor .oysaki kendini sevdirse şu 4 günlük dünya da ne var.

hepimizin ilk çoçugu iyi kötü bişeyler almaya çalışıyoruz ne diye kullanılan seyleri alalım ki?

Ahh canım bizde aynen öyle kapağı attık alt kata yiyip çıkıyoruz şuan kayınvalidem memlekette artık zaten mutfağa girip birşeyler yapabiliyorum Allah tan ama özlemişim kocişle başbaşa yemek hazırlayıp yemeği...

Hoşgeldin :) Bende iş çıkışı yürüyüşlere başladım 1 haftadır.bende çok fena hamlamış vaziyetteyim.kaplumbağa gibi yürüyom zaten ama gün geçtikçe hızlanıyorum :)) yürüyüşün çok faydası var..
bizimde eşimin bekarken alınmış olan genç odası var çocuk odamızda.yani dolabı,bilg.masası,yatağı halısı perdesi yepyeni..ben zaten pek bi dğişiklik yapmıycam o yüzden.dolapta bizim kıyafetler vardı.bende geçenlerde içini boşalttım amanınnn bir eşya çıktı anlatamam..valla çoğunu attım artık..şimdi oğluşumun dolabına yeni aldığım cicişleri koymaya başladım :))))))

Yok canım ben iyiyim böyle yeterince başbaşa yedik zamanında 9 ay da ben rahat edeyim dimi ama..zaten ordada yerken yine başbaşa yiyoz.onlar yemiş oluyolar biz yiyene kadar bizde kocişle yiyoz sadece..çok iyiyim böle ohhhhhhhhhh..kaydirigubbakcemile2

ya isim konusunda çok kararsız kaldım Tuana olmayacak

halisna arkadaşım onu silebilirsin çünkü burdan da okuduğum kadarı ile cennete düşen ilk damla değilmiş ve şu kuantum isim analizine görede harfler çok iç açıcı anlamlar taşımıyor

hem anlamı güzel hemide içinde güzel harfler barındıracak bir kızce ismi aramaktayım yardımlarınız rica olunur

canımm tesekkurler... ama sizler calsıyosunuz ben evdeyım... emınım szdeede olsanız yaparsınız... bıde ben yemek yapmayı cok sevıyorum... ne bılıyım acayıp keyıf alıyorum onn bde kocısımı cok sevıyorum onun bı ellerıne saglık demesı bana dunyaları bagıslamıs gıbı gelıyo ınan:):)

ayyy canımmm benim :) severek yapmak önemli zaten..

Bence en önemlisi ismin dini anlamının güzel olması çünkü öteki dünyada da o isimlerle anılacağız bu yüzden çok önemliymiş isim,harfler bilmem ne çok ta önemli değil bence, söylenirkende güzel olması lazım tabi :) yani fikrimi söylemek istedim.
Örneğin;geçen sabah hoca vardı kanal 7 de cuma günü samet ismi kul için pek iyi değil dedi şaşırdım (görümcemin oğlunun ismi) Allah ın isimlerinden biri ama anlamı hiç birşeye muhtaç olmayan anlamına geliyormuş koysan bile çocuğa abdülsamet demen gerekirmiş "hiç birşeye muhtaç olmayanın kulu" oluyormuş karışık işler walla...

Ay bana isim demeyinn..biz hiç bi ismi beğenmiyoruz..benim eşim ve bende türk isimlerinden yanayız..yani illa arapça olması gerektiğini düşünmüyorum ben..tabiiki anlamının güzel ve anlamlı olması gerekir..yani müslüman olmamızın illa isimlerimizin arapça olması gerekmez diye düşünüyorum.bende böyle düşünüyorumm..

bende çıkıyorum güzel anneler kendinize iyi bakın kocaman öpüldünüz

Tabiki illa arapça olması gerekmez arapça kökenli olmayan isimlerde çok var anlamları örneğin güzel insan olabilir yani onun gibi anlamı önemli olan.Ayın 14 ünde doğum yapacak bir arkadaş var hala isim bulamışlar kolay gelsi,n sizlere

ttlım sana katılıyorum... anlam cok onemlı kızlar... cunku bebeg koydugunz ısım onun karakterınıde etkılıyo...

bende aslında aynı şeyi diyorum canım :)
tuanadan vazgeçme nedenimde benim sandığım gibi dini bir anlam taşımaması yani onun için hem manası güzel hemde harflerin anlamına bakıyorum.
aslında harflerin anlamına pek takılmazdım ama bi kaç kişinin ismine baktım hani cidden bahsedilen özelliklere sahip çıktılar ve bu nedenle kafam karıştı:)

samet'i bende çok severdim ama bunu duymuştum ve bizimde kuzenin oğlunun adı ve çok aksi bir çocuk oldu.

ya cidden çok karışık rüyamda göreyim diye hep dua edip yatıyorum ama sürekli rüyamda erkek çocuk görmekten kız ile ilgili isim gelmiyor

ya dini isimler diye dolaşan isimler içinde sonradan yok kuranda geçmiyor yalan diyorlar eminde olamıyorsun

valla kuzenim elif koymasa hemen elif koyardım ama bizde zeynepte elifte çok var

maaşallah de kız nazar edicen kendine gerçekten maaşallahın var benim ilbebek düşük olmuştu şimdide düşük tehlikem var allah korusun 5- 5 aya geldim allahın izniyle ilk ayda kahve rengi kanamam olmuştu doktor dikkat et dedi pek iş yapamıyorum aslında titizimdir yemek yapmayı pek sevmem mecburen yapıyoruz işte dün balkonun güneşliğini yıkadım 5aydır yıkanmıyor ütülenim takılacak bizim koca ütülemedi sorsan şimdi çok yardımcıyım der qallah kolaylık versin bana yardım edecek kimse yok 9 ay temizlik yapmasan olurmu okadar rahat değilim benkoca diyorki bütün hamileler rahatına düşkün olur sen iş yapıp duruyosun tabi ucu onada dokunuyo:ecrin_bebek:

canım miraç var güzel- kuranda geçen açıp bakabilirsin nisa ve maide var
biz eşimle kızımız olsaydı müge koyucaktık tavsiye ederim

evet cnm isimlerin anlamlı olması önemli..bende tv de bi hocadan duymuştum.insanlarımız kurandan isim koycaz diye kuranda geçen ama tek başına bi anlamı olmayan, bağlaç olan kelimeleri vs leri isim olarak koyuyolar çocuklarına.kulağada hoş geliyo diye öle bakıp beğeniyolar demişti.yani normalde kuranda geçen her kelimenormalde tek başına çok anlamsız şeyleri ifade ediyormuş.bu durumda isim konusunda iyi araştırılmalı diyordu.kendi dilimizde türkçemizde anlamları çok güzel isimlerde olabilir yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…