2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım miraç var güzel- kuranda geçen açıp bakabilirsin nisa ve maide var
biz eşimle kızımız olsaydı müge koyucaktık tavsiye ederim

Mügelerle pek iyi anılarım yok ama nisa benimde aklımda yani isimlerinden biri nisa olucak ama bide anlamı güzel söylenişi insanın içine sinecek bir isim daha arıyorum.

hazal düşündüm harfleride baya güzel anlamlar taşıyor anlamıda fena değil ama eşim beğenmedi

gerçi daha çok var ama şimdiden seslenmek istiyorum ismi ile

:):) bende oyle cok ı yapamıyorum hele hamılelıkten sonra canım cok zorluyo sadece sıl supur yemek yap... buyuk temızlıgımı falan esımle yapıyorum... yoksa eşimde kızıyo kendı basına ne yapıyosun sen dıye... bende senın gıbıyım canım... düzenı cok sevıyorum bıde herseyde duzenlı olması lazımyatıklarımın hatta takıntılı oldugum seyler vardır... blsık yıkadıgımda mesela tabaklarımın desenlerı hepsı aynı yone bakması lazım... veya cop kutumun yonu deterjanlarımın dızılısı hepsı soyl bakınca duzenlı gorunmesı lazım.. :):)

nese kıslar ben kacar yemegımızı hazırlayayım herkezı cok optum... gobuslerınızı sevın benım ıcın muckkk

kıslar selam nasılsınız görüşmeyeli , işler çok yoğun anlatamam sizleri çok özledin ben , oğluşumuda özlemiştim dün akşam gördüm opuyorumnanaktan , doplerr ' e gireceğim şeker yüklemesi yapılacak aynı gün tetanoz aşısını yaptıracağım , hastanedne doktorum pazartesi için randevu almış bakalım bende tüm gün izin aldım .

doplerr e giren var m ı? aranızda

Son düzenleme:

hoşgeldinn..oo pazartesi bayaa yoğun geçcek ozaman..benimde perşembe olucak aşım sanırım.yarın bende bi teyit edicem sağlık ocağını arayarak..

kızlar kıyafet olayını ne yaptınız hamile kıyafetimi giyiyorsunuz

Valla pantalonlarım aylardır zaten hamiş pantalonu..üstlerdede önceki kıyafetler oluyo tabi bol modeller..benim göbek bayaaa bi olduğu için normal kesimler pek olmuyo artık..allahtan bikaç senedir bol üstler filan modaydı da onları halen giyebiliyoruz..

kaç kilo aldınki hamilelikte bana pantolonlarım hala oluyo üst dediğin gibi bol bişeyler alıcam

CANIMCIM BEN CUMARTES GÜNÜ GİRDİM DOPPLERE, ALLAHA ŞÜKÜR ÇOK HUZURLU ÇIKTIK, DARISI GİRECEKLERİN BAŞINA:Saruboceq:

CANIM,VALLA BENİM KIYAFETLERİM HALA OLUYO AMA, PANTOLONLAR DÜŞÜK BEL OLDUĞU İÇİN, OTURUKEN RAHATSIZ EDİYODU, İKİ TANE HAMİŞ PANTOLONU ALDIM LCW DEN, BEDENİM DEĞİŞMEİŞ HALA, ÜST OLARAK ÇOĞU ŞEY OLUYO AMA, BOL ALMAM GEREK Bİ KAÇ BİŞİ.
:CüvCüv:

hoşgeldinn..oo pazartesi bayaa yoğun geçcek ozaman..benimde perşembe olucak aşım sanırım.yarın bende bi teyit edicem sağlık ocağını arayarak..

evet canım , doktoruma sordun hepsini bir arada olmamım bir sakıncası yokmuş , ama aşıya aç gitme dedi , buarada aşı şişlik ve ateş yapabilrimiş . bende sağlık ocağını aradım bugün ama gitmeden birgün önce birdaha arayıp teyid edicem , çünkü aşı bulunmayabilir , arayın bizi aşı yoksa da tedarike delim dediler. seninde aklında bulunsun tatlım, çalışıyor olunce ben mecbur az izinle çok iş halletmeye çalışıyorum mecburen tabi.

bende ne alacağımı şaşırdım lcvw uygundur belki bir kaç ay kaldı allahın izni ile benim 3,5ay kaldı onun içinde hamile kıyafeti almaya gerek yok diye düşünüyorum 2 kg aldım şimdiye kadar bebiş çok iyiymiş maaşallah ama doktor bayağı kilo alırsın daha dedi inşallah almam fazla sen kaça almıştın pantolonları

bu arada beni zayıf zannetme 65 tim hamile kalınca 67 oldum

kıslar tam başlamışken sohbete , ben mesaimin bittiğinin yeni farkına vardım , hepiniz kendinizede bebişelrinizede iyi bakın olurmu hepinizi çok çokö püyorum iyi akşamalr

aynen bizde bu sekılde düsünüyoruz özellikle aradığımız ismın öz türkce olmasından yanayız:lepi:

Artık evimize netimiz de geldi. Rahat rahat görüşeceğiz kıslar..
Ben çok iyiyim şükürler olsun. Demirhanım da çok iyi. yiyip içip yatıyor kerata
Sizler nasılsınız? bebişler nasıl iyilerdir inşallah...

slmm canimm nasilsinn seninde oglusun olucakmis hayirlii olsunn benimde allah nasip ederse bi oglumm olucakkk..ismide guzelmis masallah bizim daha ismiz yok var ama daha kesin degill.allah sana ve ogluna saglik verin insallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…