canım miraç var güzel- kuranda geçen açıp bakabilirsin nisa ve maide var
biz eşimle kızımız olsaydı müge koyucaktık tavsiye ederim
maaşallah de kız nazar edicen kendine gerçekten maaşallahın var benim ilbebek düşük olmuştu şimdide düşük tehlikem var allah korusun 5- 5 aya geldim allahın izniyle ilk ayda kahve rengi kanamam olmuştu doktor dikkat et dedi pek iş yapamıyorum aslında titizimdir yemek yapmayı pek sevmem mecburen yapıyoruz işte dün balkonun güneşliğini yıkadım 5aydır yıkanmıyor ütülenim takılacak bizim koca ütülemedi sorsan şimdi çok yardımcıyım der qallah kolaylık versin bana yardım edecek kimse yok 9 ay temizlik yapmasan olurmu okadar rahat değilim benkoca diyorki bütün hamileler rahatına düşkün olur sen iş yapıp duruyosun tabi ucu onada dokunuyo:ecrin_bebek:
kıslar selam nasılsınız görüşmeyeli , işler çok yoğun anlatamam sizleri çok özledin ben , oğluşumuda özlemiştim dün akşam gördüm opuyorumnanaktan , doplerr ' e gireceğim şeker yüklemesi yapılacak aynı gün tetanoz aşısını yaptıracağım , hastanedne doktorum pazartesi için randevu almış bakalım bende tüm gün izin aldım .
kızlar kıyafet olayını ne yaptınız hamile kıyafetimi giyiyorsunuz
Valla pantalonlarım aylardır zaten hamiş pantalonu..üstlerdede önceki kıyafetler oluyo tabi bol modeller..benim göbek bayaaa bi olduğu için normal kesimler pek olmuyo artık..allahtan bikaç senedir bol üstler filan modaydı da onları halen giyebiliyoruz..
kıslar selam nasılsınız görüşmeyeli , işler çok yoğun anlatamam sizleri çok özledin ben , oğluşumuda özlemiştim dün akşam gördüm opuyorumnanaktan , doplerr ' e gireceğim şeker yüklemesi yapılacak aynı gün tetanoz aşısını yaptıracağım , hastanedne doktorum pazartesi için randevu almış bakalım bende tüm gün izin aldım .
doplerr e giren var m ı? aranızda
kızlar kıyafet olayını ne yaptınız hamile kıyafetimi giyiyorsunuz
hoşgeldinn..oo pazartesi bayaa yoğun geçcek ozaman..benimde perşembe olucak aşım sanırım.yarın bende bi teyit edicem sağlık ocağını arayarak..
CANIMCIM BEN CUMARTES GÜNÜ GİRDİM DOPPLERE, ALLAHA ŞÜKÜR ÇOK HUZURLU ÇIKTIK, DARISI GİRECEKLERİN BAŞINA:Saruboceq:
CANIM,VALLA BENİM KIYAFETLERİM HALA OLUYO AMA, PANTOLONLAR DÜŞÜK BEL OLDUĞU İÇİN, OTURUKEN RAHATSIZ EDİYODU, İKİ TANE HAMİŞ PANTOLONU ALDIM LCW DEN, BEDENİM DEĞİŞMEİŞ HALA, ÜST OLARAK ÇOĞU ŞEY OLUYO AMA, BOL ALMAM GEREK Bİ KAÇ BİŞİ. :CüvCüv:
CANIMCIM BEN CUMARTES GÜNÜ GİRDİM DOPPLERE, ALLAHA ŞÜKÜR ÇOK HUZURLU ÇIKTIK, DARISI GİRECEKLERİN BAŞINA:Saruboceq:
CANIM,VALLA BENİM KIYAFETLERİM HALA OLUYO AMA, PANTOLONLAR DÜŞÜK BEL OLDUĞU İÇİN, OTURUKEN RAHATSIZ EDİYODU, İKİ TANE HAMİŞ PANTOLONU ALDIM LCW DEN, BEDENİM DEĞİŞMEİŞ HALA, ÜST OLARAK ÇOĞU ŞEY OLUYO AMA, BOL ALMAM GEREK Bİ KAÇ BİŞİ. :CüvCüv:
Ay bana isim demeyinn..biz hiç bi ismi beğenmiyoruz..benim eşim ve bende türk isimlerinden yanayız..yani illa arapça olması gerektiğini düşünmüyorum ben..tabiiki anlamının güzel ve anlamlı olması gerekir..yani müslüman olmamızın illa isimlerimizin arapça olması gerekmez diye düşünüyorum.bende böyle düşünüyorumm..
Artık evimize netimiz de geldi. Rahat rahat görüşeceğiz kıslar..
Ben çok iyiyim şükürler olsun. Demirhanım da çok iyi. yiyip içip yatıyor kerata
Sizler nasılsınız? bebişler nasıl iyilerdir inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?