2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Öncelikle bütün güzel ağustos annelerine günaydın arkadaşlar. Nasıllarmış bakalım meleklerimiz bugün? Keyifleri yerinde mi? Biz babamızı işe gönderdik. Karnımız acıktı sabah sütümüzü içiyoruz. Hem de hepinize kocaman günaydın diyelim dedik. Hepinize kucak dolusu sevgiler...

slmm canimm nasilsinn seninde oglusun olucakmis hayirlii olsunn benimde allah nasip ederse bi oglumm olucakkk..ismide guzelmis masallah bizim daha ismiz yok var ama daha kesin degill.allah sana ve ogluna saglik verin insallahh

Canım çok teşekkür ederim. Senin de hayırlı uğurlu olsun. Allahım cümlemize sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah. Jepsi adı ile yaşasınlar yavrularımızın.:1hug:

herkeze kocaman gunaydınnnn::) mıdemın guruldamasına uyandım ansı acıkmısız oyle:):) burda bugun yamur var aşı yaptırmaya gıtcektım bende... ne zman dısarı cıkmak ıstesem yagmur yagıyo zaten

herkeze kocaman gunaydınnnn::) mıdemın guruldamasına uyandım ansı acıkmısız oyle:):) burda bugun yamur var aşı yaptırmaya gıtcektım bende... ne zman dısarı cıkmak ıstesem yagmur yagıyo zaten

Günaydın canım, Nasılsın? Valla bende her sabah boş mideyle uyanıyorum. Hemen doyur meleği annesi..

Ya ben bugün hastaneye gideceğim. Orada aşıyı yaptırabilir miyim acaba?

günaydın canım nasılsın görüşemiyoruz:kedi:
ay süt içenlere nasıl imreniyorum anlatamam afiyet olsun yarasın sanada bebişinide canımın içi

günaydın canımm nasılsınnopuyorumnanaktan

hepinize günaydın kıslarrropuyorumnanaktan
bugün burda da havalı kapalı basık sıkıcı:) ama ben iyiyim çok şükür
sizler nasılsınız melekleriniz nasıll
benim haftaya salı kontrolüm var sanırsam ayrıntılı ultrasonumda olcak gün saymaya başladım yani salı sabahtanda aşımı olacağım bayanssulusmile
hepinizi kocaman öperimm

turkbayragi
Günaydın Canım. Valla uzun zamandır görüşemedik. Artık burdayım hep. Nasılsın? Nasıl gidiyor hamilelik ve çalışma hayatı?:1hug:

Günaydın canım, Nasılsın? Valla bende her sabah boş mideyle uyanıyorum. Hemen doyur meleği annesi..

günaydın canımm nasılsınnopuyorumnanaktan

Günaydın kıslaarrrr doyurdum hemen bebişi aclıkla uyanmakta pek bı kotu oluyomus canım ya:):) sankı 10 yıldır acmısım gıbı:).) hastanede yapıyolar mı bılmıyorum anım... burda bı arkadasa sordum hastanede yapıyolar mı dıye yapmıyolar sadece saglık ocakları yapıyo dedi ama kendım sormadım ıste canm sen sor yınede bı...

burcummm ıyıyım canım sen nasılsın bebiş nasıl... benımkı bu sabah hıc tekmelemedı hebrım yok

Angel canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin. Alıntı yapamadım. Bizim de 15 nisanda perşembe günü kontrolümüz. Ama aşı işini çözemedim ya benim 20. hafat doluyo yarın şimdi bugün hastaneye gideceğim. Orda vurdurabilir miyim? Bir de ne aşısıydı tetenoz değil mi?

turkbayragi

Günaydın Canım. Valla uzun zamandır görüşemedik. Artık burdayım hep. Nasılsın? Nasıl gidiyor hamilelik ve çalışma hayatı?:1hug:

valla çok zor canım ya yoruluyorum işte yanımdaki elemanda çıktı yeni müdür geldi ama bişeyden anlamıyor her iş bana kaldı anlayacağın
ama onun dışında herşey iyi çok şükür hamilelikte iyi bebeğim beni hiç üzmüyor teyzesi:)
20.haftadayız yani 5.ay nasıl geçti anlamadım valla:))

sen nasılsın canım meleğin nasıl opuyorumnanaktan

Anladım canım yine de saol. Ben gidince soracağım dokora bakalım o ne diyecek canımö. Bu arada senin de kızının ismi çok güzel ZEYNEP. Maşallah adıyla büyüsün inşallah canım...

Bende iyiym canım evdeyim biliyorsun. Meleğimiz de iyi çok şükür herşüey yolunda. Bugün eğitimimiz var. Saat 12 de hastaneye gideceğiz bakalım. :1hug:

:)))
iyidir iyidir annesi bendebildiğin gibi yoğunluk
sabah sabah azcık görüyüm sizi dedim yoksam gelemiyorum yanınıza Şeniz

inşallah canımcımŞeniz hepimiz iyi hayırlı haberlerle geliriz burayaaŞeniz
evet canım tetanoz ama benim bildiğim kadarıyla aşıyı sağlık ocakları yapıyor doktorunla bi konuş istersen

oncelikle hepinize gunaydin arkadaslar opuyorumnanaktan ..ne asisi kizlar? benim hicbirseyden haberim yok:sm_confused: 24.haftama girdim dr bsey demedii

Canım doğum ve annelik ile alakalı bir eğitim. Düzenli beslenmesinden tut da nasıl emzirmen gerektiğine kadar bütün bilgileri alıyoruz. Doğum koçumuz var, bilgileri ondan kağıyoruz anlayacağın. Çok iyi oluyor bizim için de..

kizlar buarada seker testi 24.haftada yapiliyormus ama bana dr 26.haftaya gun verdi kafam karisti simdi bilmiyorumkismile siz kacinci haftada yaptirdiniz??

ayyy süpermiş yaaa:))
benim gittiğim hastanede yok ama başka bir devlet hastanesinde var ama oraya gidebilirmiyim bilmiyorum ki belki kendi hastalarına özel veriyolardır değilmi?
offf bende istiyorum o eğitimi aslında hepimizin ihtiyacı var yaaa

oncelikle hepinize gunaydin arkadaslar opuyorumnanaktan ..ne asisi kizlar? benim hicbirseyden haberim yok:sm_confused: 24.haftama girdim dr bsey demedii

Canım günaydın sana da,
Bu tetenoz aşısıymış doktoruna bir sorarsınistersen.Ama hastaneler yapmıyor diyor kıslar. Ben bugün soracağım doktoruma. Bu arada kızlar burda felaket yağmur başladı yaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…